Regl düzensizliği

Hanımefendi menopoza giren ya da girmeye yakın olan kadının gebe kalma ihtimali %1 ken siz gebe kalmışsınız. Menopoza girmiyorsunuz demektir. Adet azalması veya düzende değişiklikler menopoza yakın dönemde sıklaşır ama menopoza gireceğinizi göstermez. sağlıklı bir gebelik ve doğum dilerim.

öncelikle herkese bıkmadan usanmadan cvp verdiğiniz için teşekkür ederim..benim sorumda şu,1.5 yıl doğum kontrol hapı kullandım (yaşım 32).ilk başlama nedenim adet düzensizliği idi,daha sonra evlendiğim için bırakmadım devam ettim.,yaklaşık 6 aydır kullanmayı bıraktım..Adetlerim ilk 2 ay ilaç içiyormuşcasına düzenli devam etti,fakat 3.ayda 35,günde hala olamayınca doktora gittim, küçük kist var dedi ve daha adet olmayacakmışsın gibi rahim dunvarın ince dedi ve bazı testler istedi ve herşey normal çıktı,demekki hapın yan etkileri bu duvar inceliği dedi..doktora gittikten 2 gün sonra adet oldum,doktorum tamam o zaman kistinde kaybolmuştur dedi..hala reglilerim 30-34 arası oluyor ve miktar olarakta az..2 ay sonra bebek planlıyoruz,bu rahim duvarı inceliği belirtisi midir miktarın az olması?ne yapmalıyım,bu ilacın yan etkisi daha ne kadar sürer?bilgilendirirseniz çok sevinirim hocam,şimdiden teşekkürler..

Eski adet düzeninize dönmüşsünüz. 35 günde bir adet görüyorsanız 21. gün yumurtlamanız oluyordur. Gebe kalmanız dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…