regl düzensizliği

sunset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
559
0
96
Diğer
iyi günler.ben bekarım 5aralık ve 5ocakta regl oldum.daha sonra 1 şubatta reglim üç gün sürdü ve tekrar 19şubatta regli oldum.son reglim 31 mart.reglim sürelerim 5gündür. yumurtalık kistimde var.10 ay kadardır kan parçaları gelmiyordu reglimin ilk günü kan parçaları geliyor ağrılı oluyor.diğer günler normale dönüyor

selam soru cümlenizi yazmamışsınız ama düzensiz adet nedeni araştırılması ve tadavi edilmesi gereken bir durumdur. jinkologa başvurmanda fayda olacaktır.

cevapladığınız için teşekkürler.dr gidiyorum.bütün değerlerim normal neden acaba böyle oluyor.bundan önce bir operasyon geçirmiştim kadın hastalıklarından operasyondan dolayı olabilir mi:uhm:

bende bu ay düzensiz oldum 20 martta oldum bitti.şimdi 2 nisanda oldum şaşırdım ilk defa böyle sorun yaşadım.
bu aralar yoğun stres yaşıyorum bu bir sebep olabilirmi acaba.bilmiyorumkismile

cevapladığınız için teşekkürler.dr gidiyorum.bütün değerlerim normal neden acaba böyle oluyor.bundan önce bir operasyon geçirmiştim kadın hastalıklarından operasyondan dolayı olabilir mi:uhm:

selam tekrar ne ameliyatı geçirdiniz bilemiyorum. rahim içine yapılmış bir mudahale miydi? belki hormonal değil şikayetlerinizin nedeni, polip miyom gibi bir sorun da olabilir. değerlendirilmeniz gerekir.

bende bu ay düzensiz oldum 20 martta oldum bitti.şimdi 2 nisanda oldum şaşırdım ilk defa böyle sorun yaşadım.
bu aralar yoğun stres yaşıyorum bu bir sebep olabilirmi acaba.bilmiyorumkismile

sealm o kadar çok şey adet düzensizliğinie neden olabilir ki, bence ilk kez yaşıyorsanız kendinizi takip edin tekrarlaması durumunda doktora başvurursunuz.panik olacak bir durum değil.

Doktor Hanım merhabalar.ben 24 yaşındayım ve 1 yıllık evliyim.şubat ayına kadar yasmin doğum kontrol hapıyla korunuyorduk.şubat sonunda hapımı bıraktım ve düzenli tarihinde 26sında adetim geldi.ancak bu ay adet olmadım.bugün 39.günümdeyim ve hala regl olacağıma dair herhangi bir belirti yok.adetlerim hep düzenliydi 28 günde bir oluyordum.ama bu ay fazlasıyla gecikti.hapı bırakmış olmamdan kaynaklanıyor olabilir mi ya da ne gibi bir sorun olabilir?başka bir yöntemle korunmaya devam ediyoruz,hamile olma ihtimalim de yok.yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden çok teşekkürler.

merhaba, böyle durumlarda ilk akla hamileleik gelir elbette bu nedenle mutlaka kanda gebelik testi yaptırmalısınız. muayene edildiğiniz de yumurtalıkta olası bir basit kistte buna yol açmış olabilir. en kısa zamanda bir doktora başvurun çünkü epey gecikmeniz olmuş. sevgiler.

bitki çaylarının düzensizliğe iyi geldiği doğrumu

sealm bitkiler doğal ilaçlardır elbette ama hangi bitki çayından bahsediyoruz ve adet düzensizliğine neden olabilecek bütün testalr yapıldı da birşey bulunamadı mı? çünkü elimizde bu düzensizlikleri tedavi edecek çok basit ilaçlar mevcut. sevgiler.

Bu sabah evde test yaptım ancak sonuç negatif çıktı. Doğum kontrol haplarının kist oluşumunu engellediğini duymuştum ve bazı tedaviler için kullanıldığını.böyle bir durumda kist olma ihtimalim de var mı yani?

evet ilacı kesmişsiniz yani bu ay ilaç etkisinde olmadan yumurtalıklarınız çalışmış ve kist olmuş olabilir. ultrason sizin için gereli bence.

evet ilacı kesmişsiniz yani bu ay ilaç etkisinde olmadan yumurtalıklarınız çalışmış ve kist olmuş olabilir. ultrason sizin için gereli bence.

Anlıyorum..en kısa zamanda doktorla görüşmeliyim.ilk kez böyle bi durumla karşılaştığım için telaşlıyım birazcevaplarınız için teşekkürler.

selam tekrar ne ameliyatı geçirdiniz bilemiyorum. rahim içine yapılmış bir mudahale miydi? belki hormonal değil şikayetlerinizin nedeni, polip miyom gibi bir sorun da olabilir. değerlendirilmeniz gerekir.

selam aytun hanım ben yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim çikolata kisti.bundan olabilir mi :uhm:benim birde safra kesemde polip çıktı.

selam aytun hanım ben yumurtalık kisti ameliyatı geçirdim çikolata kisti.bundan olabilir mi :uhm:benim birde safra kesemde polip çıktı.

merahaba tekrar evet çikolata kisti nedeniyle operasyon geçirmiş olman düzensizlik yaratsa da bu ancak ameliyattan sonraki birkaç ay görülebilir. ayrıca kötü bir haber ama bu hastalık tekrarlayacı özellik taşır mutlaka kontrollerine düzenli gitmelisin.

tşk düzenli gidiyorum.birde yapışıklıklar varmış dr onlarıda temizlemiş.yapışıklıklarda tekrarlar mı:uhm:şimdi bekarımda bu kist ve yapışıklıklar ilerde çocuk için sorun olur mu:uhm zamam tüp bebek mi yaptırmak gerekir:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…