- 12 Aralık 2024
- 83
- 17
- 3
- 28
- Konu Sahibi cimcimekizz
-
Testiniz maalesef negatif. 8 gün gecikmeye baya pozitif olması gerekirdi. Normalde de bu kadar gecikir mı? Gecikme sebebini biliyor musunuz yaniArkadaşlar reglim 8 gün gecikti ovulasyon testim pozitif çıkıyor ama gebelik testlerim hep negatif çıkıyor bugün erken gebelik testi yaptim anlayamadım bakabilirmisiniz
Normalde bu kadar uzun gecikme olmadi en fazla 2 yada 3 gun oluyordu neden oldu böyle bilemedimTestiniz maalesef negatif. 8 gün gecikmeye baya pozitif olması gerekirdi. Normalde de bu kadar gecikir mı? Gecikme sebebini biliyor musunuz yani
O zaman bi hastaneye gidin benceNormalde bu kadar uzun gecikme olmadi en fazla 2 yada 3 gun oluyordu neden oldu böyle bilemedim
Peki geç döllenme gibi bişey olabilir mi? Geç döllenme nasıl oluyor?O zaman bi hastaneye gidin bence
Geç döllenme de normal yumurtlama tarihinizden daha geç yumurtlama olması ile oluşur yani 28 günlük bir adet döngüsünde 14.günü değerlendiririz genelde o gün yumurtlama olur ama nadiren 14 değil de 25.gün bile yumurtlama olabilir. Kişinin vücudu kendine has ne olacağı belli olmuyor.Peki geç döllenme gibi bişey olabilir mi? Geç döllenme nasıl oluyor?
Anladım teşekkür ederim. Peki geç döllemmede sonuç ne zaman kesinleşirGeç döllenme de normal yumurtlama tarihinizden daha geç yumurtlama olması ile oluşur yani 28 günlük bir adet döngüsünde 14.günü değerlendiririz genelde o gün yumurtlama olur ama nadiren 14 değil de 25.gün bile yumurtlama olabilir. Kişinin vücudu kendine has ne olacağı belli olmuyor.
Artık kesinleşmesi lazım bi kan verebilirsinizAnladım teşekkür ederim. Peki geç döllemmede sonuç ne zaman kesinleşir
Çok hafif bir çizgi görüyorum ben sanki. Testi siyah beyaz yaparsanız daha net gözükürArkadaşlar reglim 8 gün gecikti ovulasyon testim pozitif çıkıyor ama gebelik testlerim hep negatif çıkıyor bugün erken gebelik testi yaptim anlayamadım bakabilirmisiniz
Az once verdim kanı bekliyorumArtık kesinleşmesi lazım bi kan verebilirsiniz
Bize de haber verinAz once verdim kanı bekliyorumtesekkur ederim
Çok hafif bir çizgi görüyorum ben sanki. Testi siyah beyaz yaparsanız daha net gözükür
Merak ettim aynı şeyleri yaşıyorum sizinle haber edermsnzAz once verdim kanı bekliyorumtesekkur ederim
E neden bu kadar gecikmiş bir sorun olmasa gecikmez bi doktora görünün benceMalesef negatif 0.2 cikti baska bahara kaldi
Regl oldugum vakit gidecegim olmazsam persembe yine gidecegimE neden bu kadar gecikmiş bir sorun olmasa gecikmez bi doktora görünün bence
Hangi şehirde yaşıyorsunuzRegl oldugum vakit gidecegim olmazsam persembe yine gidecegim
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?