Bnm adetim uc dort gun gecmisti dr gittim muayne kan testi yok dedi sokturucu verdi bnde kullandim gene olmayinca sonra gene kn verdim 4,5 haftalik hamileydim dr gittim keseyi gormustuk adetine yakin hamile kalmissin demisti drmInsallah oyle olmustur :) senin kac gun gecitki
15 20 gun sonra galiba cnm tam hatirlamiyorum 1,5 sene oldu insalh vardir bebis cnmSadiye20 o zmaan bende gebelik varsa benimde senin gibi olucak cunku benimde adete yakin olmustu iliski insallah oyle olur birde adet gununden kac hafta sonra kanda cikti canm senin
bunu 8 temmuzla bir alakası yok sizin yumurtlama tarihinizle alakası var, eğer hamileyseniz muhtemelen 5 haftalık falandırsınız, kan sonuçlarından böyle çıkar, ultrasonda da böyle görülür.Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım :)
3 aydir adetim duzenli oluyordu yani soyle mesela bu ay 12 sinde oldum bidaki ay 13 unde bidaki ay 14 unde bu ayda 15inde olmam gerekiyordu ama hala olmadim idrar testi yaptim negatif cikti bugunde yaptim yine negatif cikti 3 4 gundur de kasiklarima arada sirada adet sancisi gibi bir sanci giriyo bicak batiyomud gibi bazende karnımaa agri giriyo ama cok surmuyo sizce hamilemiyimdir son iliski tarihi 8 temmuz yardim edin ya hamilemiyimdir sizce birde bi anda ağlamak istiyorum sinirleniyorum durduk yere sizce hamilemiyim
beklemen gerekiyor daha 4 gün gecikmis canim. 2 veya 3 gun sonra tekrar test yap. Herzaman adetin zamaninda gelecek diye birsey yok. Her kadinin adetinin mutlaka geciktigi zamanlar olur. Inan bana gebelikte sinir duygusallik falan bunlari anca 5. 6. Aylarda yasamaya baslarsin ben oyleyim bu aralar. Cok takiyorsun gibime gelio bebek istiyorsan dusunmicek ve takmicaksin.Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım :)
3 aydir adetim duzenli oluyordu yani soyle mesela bu ay 12 sinde oldum bidaki ay 13 unde bidaki ay 14 unde bu ayda 15inde olmam gerekiyordu ama hala olmadim idrar testi yaptim negatif cikti bugunde yaptim yine negatif cikti 3 4 gundur de kasiklarima arada sirada adet sancisi gibi bir sanci giriyo bicak batiyomud gibi bazende karnımaa agri giriyo ama cok surmuyo sizce hamilemiyimdir son iliski tarihi 8 temmuz yardim edin ya hamilemiyimdir sizce birde bi anda ağlamak istiyorum sinirleniyorum durduk yere sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?