C
carame
Ziyaretçi
- Konu Sahibi armi09
-
Teşekkürler arkadaşlar.
Evlilik öncesi ilişki konusuna gelince herkesin kendi fikri karışamam ama ben yanlış olduğunu düşünmüyorum sevdiğin insanla yaşadıklarının nesi yanlış olabilir ki.
Kan testini yaptırmayı düşündüm ama henüz erken diye vazgeçtim.
sevgili distance tavsiyen için teşekkürler deneyip size geri dönücem içimi ferahlattınız sağolun.
Korunma yöntemlerini iyi biliyorum fakat ms hastasıyım hormonal dengeyi etkileyecek ilaçlar kullanamıyorum. onun dışında spirali de sağlıklı bulmuyorum. erkek arkadaşımla da ilk deneyimlerimiz olduğu için prezervatif kullanmadık.
ayrıca geçen ayda aynı korkuyla yattım kalktım geç adet gördüm psikolojik olabilir herşey
normalde 25 günde bir görürken süre 30 güne uzamıştı
acaba diyorum ilişkiye bağlı bedenin değişmesinden dolayı oluyor olabilir mi tum bunlar ?
merhaba kızlar
benim de bir durumum var konuyu açan arkadaş gibi hamile olmaktan korkuyorum :S
20 Temmuzda adet oldum 30 temmuzda erkek arkadaşımla ilişkiye girdim gerçi boşalma içeride olmadı ama :S şimdi göğüslerimde şişkinlik hissediyorum aşırı uyuma ihtiyacım var ve hafif kahverengi lekelenmelerim var. lekelenmeye de ilk kez rastlıyorum. 15-20 ağustos arası adet olmam gerekiyor sizce hamile olabilir miyim ?
öncelikle herkese iyi günler diliyorum en son reglimi haziranın ilk hastası grdm 2 aya geçkin süreçti adet göremiyorum korkuorm ve test yaptım idrar testlernden 4 tanesinden negatif bir tanesnden ise pozitif cevabı aldm biraz karnm şişklşti ama kusma vs gibi hiç bir belirti yok göğüslerdede bir agrı hissetmiorm hamile olmktn korkuyorum siz neler düşünüorsunz yrın ultrasına gircm inş hamile deilimdr yoksa krtaj olmam gerekcek siz neler düşünüyorsunuz hanımlar
lal_00 eed cnm haklısın sevgılı destegı cok onemli bnmde sevgilim bana cok dstek oldu cok hırcndm haksz yere cok bagrdm tek laf etmedi yarın ogreencem bnde sende bu sıkıntıyı yasamazda vaktnde gorursun inş cok kotu bi durum ...
inş canım ya yarn bn ogrenıcem işte kan testyle sizede hemn haber verrm ya bıde kan testınden sonra negatf cıksa ultrsona gır dıo arkadsm gırmeme gerek varmıkı kan testınden sonra :S
Teşekkürler arkadaşlar.
Evlilik öncesi ilişki konusuna gelince herkesin kendi fikri karışamam ama ben yanlış olduğunu düşünmüyorum sevdiğin insanla yaşadıklarının nesi yanlış olabilir ki.
Kan testini yaptırmayı düşündüm ama henüz erken diye vazgeçtim.
sevgili distance tavsiyen için teşekkürler deneyip size geri dönücem içimi ferahlattınız sağolun.
Korunma yöntemlerini iyi biliyorum fakat ms hastasıyım hormonal dengeyi etkileyecek ilaçlar kullanamıyorum. onun dışında spirali de sağlıklı bulmuyorum. erkek arkadaşımla da ilk deneyimlerimiz olduğu için prezervatif kullanmadık.
ayrıca geçen ayda aynı korkuyla yattım kalktım geç adet gördüm psikolojik olabilir herşey
normalde 25 günde bir görürken süre 30 güne uzamıştı
acaba diyorum ilişkiye bağlı bedenin değişmesinden dolayı oluyor olabilir mi tum bunlar ?
okuudm cnm hastaneye gıdıyrm inş sizede ii haberler getrcem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?