Regl gecikmesi ve korku

• Konu Sahibi Konu Sahibi armi09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım 5 ten kucuk deger gebelık yok demek hadı bakalım sevındım senın adına yoksa mınıcık bı bebıs yanı soz konusu olan cok uzulurdum :ecrin_bebek: daha temkınlı ol ama bundan sonra ozel hayatın elbette kı sana kalmıs ama kendı adıma temkınlı olmanı tavsıye ederım o mınıgı dusun hadı gecmıs olsunnnn vereliniortak

armicim çokkkkkkkkk sevindim adına canım ya darısı bana inşallah

Armicim gözün aydın canım =) Lal ın halası gelsin toplanıp kutlama yapalım

biliyorum bacım :S öncellikle stres yapmamaya çalış herşeyin bir çaresi var biliyorsun ki önce böyle düşün çok zor durumda kalırsak en kötü ihtimalin bile çaresi var.ne kadar istemesek de zorda kalırsak çaremizdir bu.daha temkinli olucaz artık kızlar olarak =) ama ben inanıyorum bu kdar dua işe yarar =)

careme ağzın bal yesin canım benim inş.... canım en kötü ihtimal evlenmeyi düşünüyoruz ikimizse aldırma taraftarı değiliz zaten...

kac gundr uyuyamıyrdm güzel bi uyudm kızlar yeni kalkdm iiki varsnız sizin desteginz ve tavısyelernz cok buyk oldu neyapcaı bilemıodum lal ve denizden de güzel haberler alnca toplanıp kutlayalım:))

Kürtaj bence bi bayan için yıkıcı olucaktır Allah yaşatmasın ama :S
biz yine sorun olarak görüyoruz bunları. eskiden evlenmek için kullanılıyomş bunlar. kız hamile kalınca aileler mecbur kalıp gençleri muradına erdiriyormuş. bardağın dolu tarafına bakalım

merhaba kızlar ben geldim...sonuçlarım yarın saat 10da çıkacakmış...sonuçlar ankaraya gönderildiği için bazen geç gelebiliyormuş....inşaallah beklememe değer :gitme:

merhaba kızlar ben geldim...sonuçlarım yarın saat 10da çıkacakmış...sonuçlar ankaraya gönderildiği için bazen geç gelebiliyormuş....inşaallah beklememe değer :gitme:

hadi hayırlısı canım ya inş hamişsindir ve bebişini kucağını alırsın :Saruboceq:

haklıısn hayatım kotu seyler bunlar allah kimsenn basnına vermesn rabbime dua edyrm kotu br sonucla karsılasmadgm içim inş lal en kısa regl grr onun için dua edyrm ve deniz için inş hamişdr:) bekliyoruz kızlar bizede haber verin:)

amin canım inşaallah...yürekten çok istiyorum açıkcası ama herşeyin hayırlısı.....

saat 10da dedi hemşire ama ben 11 gibi gideceğimki kesinleşsin....akşamı zor ettim yarına kadar ne ederim bilmem

peki cnm beklıyrz inş hepimizin bekledgı gıbı bi sonc cıkar :)

hadi bakalım denizcim bizlerde negatif sende pozitif olsun inşallah..... sağol armicim dualarınız benimle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…