Regl gecikmesi ve korku

• Konu Sahibi Konu Sahibi armi09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ya kendimi tutablsem bu konuda yapcamda yok agzım bos durmuyr:))

cnm ya kendimi tutablsem bu konuda yapcamda yok agzım bos durmuyr:))

bnde ne zamn diyet yapmaya kalksam işkence gb oluyo ben daha önce lida kullanmıştım baya kilo ermiştim hiçde yan etkisi olmamıştı o yüzden acı cehreyide düşünüyorum armicim evet baya övmüşler ama ben fazla yorum okuyamadım canım ya lidayıda öle bi sürü yorum okuyarak karar vermiştim sanırım ben alıcam başka türlü olmuyo (kahve:

lalcm bnde dusnyrm ama neslinn yorumunu okudnnmu kara veremıyrm kendi dusncemle veremıcem mutlaka destek almalıyım hap vs yoldan

armicim bu ilaçları kullanan o kadar çok kişi varki bu konu daha çok gündem yaratırdı ozamn diye düşünüyorum hem öle olsa neden sağlık bakanlığı onaylı olsunki eczanelerde satılıyor üstelikde ben bu riskde olsa daha önce göze aldım şimdide alıcam başka türlü gerçekten olmuyo senide etkilemek istemiyorum armicim iyi bak araştır canım ona göre okmi şeker öptümma.s.

kızlar iradenizle zayıflayın...çok zor olsada ilaçtan çok daha iidir...hem ilaçlar geçici kilo kaybına yol açar hemde dengenizi bozabilir...dikkatli olun

cnm sorunun çözülmesine cok sevndm bir daha kornursun artık

GÜnaydın kıslarrrrrrrrrrr

dÜn Çok relaxım demıŞtım bugÜnde Çok mutluyum ÇÜnkÜ regl oldummmmmmm duyrulur

ay cnm cok mutlu oldum senn aDINA bnmde su agrılarm bitsede olsam artık

daha konunun başındayım her sayfayı okumadım ama çok tehlikeli bir günde ilişkiniz olmuş inşallah birşey yoktur

:1no2:kızlar tamam bu benim yorumum

Son düzenleyen: Moderatör:

MALATYA_44 SEN KAFANI YORMA ZATEN.... BURDA KİMSE KİMSEYİ YARGILAYAMAZ BU BİR BU KİŞİSEL BİR DURUM 2. Sİ BENİM PAYLAŞTIĞIM İNSAN ZATEN CİDDİ OLARAK BİRLİKTELİK YAŞADIĞIM İNSAN NOKTAM OLCAK İNSAN 3. SÜDE BASTIRILMIŞ DUYGULAR NEREYE KADAR DOĞL OLAN BİŞEYİ ANORMALMİŞ GB DEĞERLENDİRMEYİN BU DURUMA DÜŞMÜŞSEKDE DİKKAT ETMİŞİZDİR VE ONA RAĞMEN PSİKOLJİK OLARAK ETKİLNEMİŞİZDİR KIRICI OLMAYA GEREK YOK.:mymeka:klava:..

GÜnaydın kıslarrrrrrrrrrr

dÜn Çok relaxım demİŞtİm bugÜnde Çok mutluyum ÇÜnkÜ regl oldummmmmmm duyrulur

süper ya senin adına çok sevindim lalcim...sıra bende galiba müjdeli haber vermek için kaydirigubbakcemile3
ayrıca yargılayan arkadaşlar yapmayın ...bizler burada destek alabilmek moralimizi yerine getirmek için sizlere danışıyoruz...:umursamaz:

malatya _44 nişanlıyım zaten nerden bilion nişanlı olmagımı neden insalr bu kadr krıcı anlamıyrm

ya kızlar kime yazıyorum kim üstüne alınıyo anlamıyorumlmaz:

konuyu bn actm cnm isimde belirtmemişsn sanırım tam bakamadm ama ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…