Regl gecikmesi ve korku

• Konu Sahibi Konu Sahibi armi09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozur dilerim ama bu yazdigin gerçekten çok saçma yaa sen madem istemiyorsun bebek falan çaresine baksaydin onceden, kendi zevkin için varolan kuçucuk bir bedenin canina kiymaktan bahsediyorsun yaa ne temkinsizliktir bu anlayamadim???? acimasizliktir birde bence eger bebek istemiyorsan temkinli davran ozaman o minnacik bedenin gunahinada girme .!!!!!!

bana hamilesin gibi geldi canım bizim arkadaşta bi sürü test yaptı negatif çıktı değilim heralde dedi umursamadı stresten falan dedi bebek bi bakıyo 3,5 aylık olmuş aldırmaya zor dr buldu bekar olduğu için aman dikkat et hastaneye git oda kanda öğrendi umarım değilsindir bu durumda ama yapacak bişi yok çaresine bakıcaksın...

zeynebimsilam.. biz korundk zaten sadece endişeydi bnmkısı acaba olmusmudr dıe tepkinizin bu kadr sert olmasını anlamadm o minnck bednn elbettde sucu yok ama korunmadan ilşkiye gırmedm verdgnz tepkiyi yernde bulmyrm ayrıca konuyu ii okumamısnz sanırım... neyseki ole bise yokmus...

cnm oldum bugun kan testi <2,0 cıktı deglmişim rabbime sukrler olsun konuyu tam okumadığınızdan yorum ypmyın arkadaşlr

Son düzenleyen: Moderatör:
bukadar sert çıkışlar yapmayın arkadaşlar Allah aşkın llütfen...olacağı varsa olurdu...hiçmi duymadınız sprali olduğu halde hamile kalan bir dünya insan var yani Allah nasıl isterse öyle olur..Çok şükürki öylede bişey yokmuş...

tskr edrm cnm ya bni anladgn için destedgn için cok cok tskr edrm:))

rica ederim canım benim...olmuş bitmiş birşeyi kimsenin bukadar ağır eleştirmeye hakkı yok diye düşünüyorum...

burada sorunlar tartışılıyor konuşuluyor bizim gibi zor durumda olanlara önce yardım etseniz daha sonra "abla" gibi tavsiye verseniz ortam gerilmez diye düşünüyorum. sevdiğimiz insanla seks yapmak da çocuk doğurup doğurmamak da bizim tekelimizde olan bir konu. yardımlaşma herşeyden öncedir

Armicim senle ben atlattık Lal kaldı onun için de hayırlısı artık inş. regl olur
Deniz =) senin ufaklığın haberlerini 4 gözle bekliyoruz:)

senin adınada sevindim caramecim ve lal canım inşallah sende güzel bir haber alır ve için rahatlar...veeee inşaallah bebiş haberi veririm size kızlar:))))

cok sevndm cnm ya inan cok mutlu oldum lal de en kısa zamanda olur dualarm onnla ve denzle dedgn gıbı inş ufaklıgn haberini alırz yarn :)

canlarım benim ya hepinize çok tşkr ediyorum yanımda olduğunuz için inş bakalım hayırlısı daha 16 sına var kıslar ya

buı arada olumsuz ve sert eleştiri yapan arkadaşlarımıza da ayrıca üzülüyorum ve kırılıyorum bu herkesin başına gelebilecek doğal bir olay lütfen eleştrelirimizi kırııcı olmadan yapalım kimse bile bile lades demek istemez...

günaydın kızlar...test sonucunu 1 saat sonra alacağım...herşeyin hayırlısı inşaallah güzel haberlerle dönerim....eğer olmazsada çok üzülürüm ama Allah ne isterse o olur....

Bekar arkadaşlara tavsiyem eğer endişe içinde yaşamak istemiyorsanız ya doğum kontrol hapı kullanın yada jinekoloğunuza 6 aylık korunma iğnelerinden yaptırın.. yoksa sonra böyle deli gini stres yaşıyorsunuz..

merhaba kızlar sonuçlarımı telefonla sormak zorunda kaldım izin alamadım işten...değerleri bilmiyorum ama hamile değilmişim((

ya cok uzuldm kafana takma sakın uzulme hyrlısı neyse o olur sakın üzlme

haklısın cnm cok uzucu ama herseyde bi hayr varmıs cok istyrsan mutlaka olur cok takma kafana kendını yıpratıosun

orası öyle canım benim desteğin için teşkkür ederim...inşaallah önümüzdeki ay güzel haber veririm:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…