Sağlık olsun canım inşallah bir dahaki ay güzel haberler alırsın
bende eylülde hamileyim demek istiyorum artıkk..
inşallah beraber veririz ben 1 yılı geçti deniyorum martta kimyasal gebelik yaşadım hala bekliyorum :)
orası öyle canım benim desteğin için teşkkür ederim...inşaallah önümüzdeki ay güzel haber veririm:)))
inş ikinzdende güzel haberler beklıryz sizin için dua edicem kızlar kendısı strese sokmayın mutlaka olur:))
denizcim üzülme canım ya hayırlısı olsun önce ,, inan bnce inanmak çok önemli yola devam bir gün anne olursun allah nasip kımet eddikce.....ÜZÜLMEK YOK YOLA DEVAMMMMMMMMM
GÜNAYDIN KISLAR
armicim nasılsın canım... ya bu sabah uyandığımda müthiş bi rahatlamayla uyandım vücudumdaki tüm ağrılar sona ermiş bugün mutluyum nedense ama sonuç henüz belli değil tabi ama bugün huzurluyum nedense:)opuyorumnanaktan
hunaydn lalcim bndeede agrılar basladı ama aynı sonuç yok belıyrm bnde gelicek dıodum agrılar kesildi kilodan sanırm spora baslıcam ole planlarm var:) allah kısmet edrse 15 kilo dusunyrm vermeyı 50 olmak istyrm sen naslsın cnm mutlu ve hzurlu olmana sevnmd hep bole mutlu ol:) ve olalım....:)
cnm sende uzulme bn inanıyrm hamiş oluucana :) hemide cok tatlı hamiş olucaksın:)))
cnm sende uzulme bn inanıyrm hamiş oluucana :) hemide cok tatlı hamiş olucaksın:)))
inş cnm bizde en yakaın zamanda regl oluruz cok istyrm ya hıc bu kadr istememiştim ....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?