Regl gecikmesi ve korku

• Konu Sahibi Konu Sahibi armi09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağlık olsun canım inşallah bir dahaki ay güzel haberler alırsın
bende eylülde hamileyim demek istiyorum artıkk..

inşallah beraber veririz ben 1 yılı geçti deniyorum martta kimyasal gebelik yaşadım hala bekliyorum :)

orası öyle canım benim desteğin için teşkkür ederim...inşaallah önümüzdeki ay güzel haber veririm:)))

denizcim üzülme canım ya hayırlısı olsun önce ,, inan bnce inanmak çok önemli yola devam bir gün anne olursun allah nasip kımet eddikce.....ÜZÜLMEK YOK YOLA DEVAMMMMMMMMM

inş ikinzdende güzel haberler beklıryz sizin için dua edicem kızlar kendısı strese sokmayın mutlaka olur:))

inş ikinzdende güzel haberler beklıryz sizin için dua edicem kızlar kendısı strese sokmayın mutlaka olur:))

GÜNAYDIN KISLAR
armicim nasılsın canım... ya bu sabah uyandığımda müthiş bi rahatlamayla uyandım vücudumdaki tüm ağrılar sona ermiş bugün mutluyum nedense ama sonuç henüz belli değil tabi ama bugün huzurluyum nedense:)opuyorumnanaktan

denizcim üzülme canım ya hayırlısı olsun önce ,, inan bnce inanmak çok önemli yola devam bir gün anne olursun allah nasip kımet eddikce.....ÜZÜLMEK YOK YOLA DEVAMMMMMMMMM

herşeyin hayırlısı canım ya:sinifsinif:

hunaydn lalcim bndeede agrılar basladı ama aynı sonuç yok belıyrm bnde gelicek dıodum agrılar kesildi kilodan sanırm spora baslıcam ole planlarm var:) allah kısmet edrse 15 kilo dusunyrm vermeyı 50 olmak istyrm sen naslsın cnm mutlu ve hzurlu olmana sevnmd hep bole mutlu ol:) ve olalım....:)

Allah huzurunu kaçırmasın canım...her daim böyle huzurlu ola.s.

cnm sende uzulme bn inanıyrm hamiş oluucana :) hemide cok tatlı hamiş olucaksın:)))

armicim canım benim tşkr ederimm gerçekten bu sabah iyim nedensiz stressiz .....armicim bende 60 kiloyum benimde 50 olmam lasım varmısın birlikte diyet yapmaya öptüm şeker

cnm sende uzulme bn inanıyrm hamiş oluucana :) hemide cok tatlı hamiş olucaksın:)))

evet armicim bnde inanıyoum deniz arkadaşımız çok şeker bi hamile olcak ve bizmle o mutlu haberini paylaşıcak bigün ben çok inanıyorum denizcim dualarım seninle canımcım üzülme hiçbişey için geç değil yola devammm öptüm şeker

inş cnm bizde en yakaın zamanda regl oluruz cok istyrm ya hıc bu kadr istememiştim ....:)

inş cnm bizde en yakaın zamanda regl oluruz cok istyrm ya hıc bu kadr istememiştim ....:)

armicim canım benim sen niye hala endişe ediyosun testle sonucu öğrendin rahatla ....... armicim bu arada ben acı cehre kullanmayı düşünüyorum senin bi fikrin varmı bu konuda öptüm şeker

ah cnmmmya bnde dusuyrm ama korkuyrm işe yaramz dıe eczaneden ilaç sordm beyinden etkiliomus yanı aclık hısstermıomus 89 ytl ama acı cehrenn kendi sitesinde baya ovmusler dusunyrm aslında arastıyrm cnm hemn sen de bulursan haber ver işte hasta olmadan rahat edemicem:))

arkadaşlar öyle bitkisel ilaç içip aç kalınca bağışıklık sistemi çöküyo vücüdunuzda bulunan kanserli hücreler çoğalıyo sizde benim gibi yapın az ve sık yemeğe çalışın sabahları müslü gevrek türü şeyler yiyip akşam yemeklerinde az az ama ekmeksiz yiyin öğünlerinizi meyve ile geçin ve ya yoğurt ama içmeyin o bitkisel şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…