• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

regl gecikmesi

burcuslmx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
arkadaslar yaptıgım seyin gercekten cok yanlıs oldugunu biliyorum ama hataya dustum umarım yargılamazsınız ben 4 haziranda erkek arkadasımla korunmasız sekilde iliskiye girdim ama icime bosalma olmadı 2 kere bosalacagı an cekti bundan eminiz iki kere oldu bu zevk suyundan hamile kalma olasılıgı oldugu icin 6 haziranda ella aldım mecburen 8 haziranda bi kanama basladı 4 5 gun surdu ve cok yogundu hap zaten baya bi yan etkisini gosterdi en son regl tarihim 24 mayısla 31 mayıs arasındaydı o günden bu güne kadar hic regl olmadım ama 8 haziranda baslayan kanama ile regl ihtiyacı olan kanı dısarı attı cok fazla diye dusunuyorum ama hala regl olmadım bugun test yapacagım ve o kadar cok stresliyim ki anlatacak birini bulamadım lutfen yardımcı olur musunuz

hormonlarınızı bozar ella kadın doğum uzmanına görünün

yok zannetmıyorum adet olmuşsunuz zaten ama ella hormonları darmadağın ediyor kadın doğuma gidin adet söktürücü versin en azından
zararlı oldugunu biliyordum ama mecburen almak zorunda kaldım sizce hamile kalma riskim var mı

yok zannetmıyorum adet olmuşsunuz zaten ama ella hormonları darmadağın ediyor kadın doğuma gidin adet söktürücü versin en azından
ama 24 mayısta regl olmustum en son, ella aldıktan sonra kanama olmustu 8 haziranda regl mi acaba bu

Back
X