- 31 Aralık 2013
- 86
- 20
- 88
- Konu Sahibi portakalca
-
Bu haplara adetten bir kaç gün önce başlamak gerekiyormuş yani tam arada kaldım hamile değilsem regl olucam ama hamileysem öncesinde hap içersem bilmeden Zararı olurmu diye düşünüyorum ve gebelik testleride adet gecikmesinden 1 hafta kadar sonra yapılıyor diye biliyorum net sonuç verirmiki daha olmama 1 hafta varkenHamileyseniz zaten adet olmazsınız ve ayrıca kaplıca sorun olur.
Gitmeden gebelik testi yaptırın
Geciktirici degilde normal dogum kontrol hapina devam edersen regl olmazsin galiba dimi? Biri bana bilgi verebilir mi? Tatilde bende adet olnak istemiyorum cunku
Cnm ben spiral taktrdim ama tatile gitmek istedigim ay kullanmaya baslasam olmaz mi? Yoksa daha mi erkenden baslamam gerekiyo?Evet doğum kontrol hapı kullanıyorsanız kullanmaya devam edince regl olmuyorsunuz. Olmak istediğiniz zaman bırakabilirsiniz.
Madem öyle adetten sonra gidin.çünkü o hapı reçetesiz satmıyorlar zaten.eğer hamileysen düşük yapıyor çünkü.Bu haplara adetten bir kaç gün önce başlamak gerekiyormuş yani tam arada kaldım hamile değilsem regl olucam ama hamileysem öncesinde hap içersem bilmeden Zararı olurmu diye düşünüyorum ve gebelik testleride adet gecikmesinden 1 hafta kadar sonra yapılıyor diye biliyorum net sonuç verirmiki daha olmama 1 hafta varken
Adet geciktirici hapı reçetesiz alabilirMadem öyle adetten sonra gidin.çünkü o hapı reçetesiz satmıyorlar zaten.eğer hamileysen düşük yapıyor çünkü.
Yok canım satmıyorlar başka bi marka var mı bilmiyorum ama benim kullandığımı vermiyorlardı.çünkü kadınlar bunu çocuk düşürmek için kullanıyorlarmış onun için yasaklanmış.Adet geciktirici hapı reçetesiz alabilir
Kızlar merhaba ben yeni evliyim çocuk düşünüyoruz açıkçası. 1 hafta sonra kaplıcalara gideceğiz ve benim regl dönemime denk geliyor şuan tam bilmiyorum ama hamilede olabilirim. Ben o regl geciktirici haplardan almak istiyorum ama zararı olurmu daha ilk haftalarda 2 3 haftalıkken
Onu bi ben kullanamiom galiba : ( dusununce bile tuyler tiken tikenregl olursan o.b. kullanirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?