Regl geciktirici hap

önce bi test yaptırın da ona göre hareket edin bence.
hamileyseniz zaten gitmeyin.mikrop fln kapılabilir.
bide geciktirici bi sıkıntı yapmıyo ben en son temmuzda kullandım tatile gitmeden önce bi sorun yaşamadım.bıraktıktan 1 gün sonra da regli oldum.
ve de reçetesiz alabilirsiniz.

Cnm ben spiral taktrdim ama tatile gitmek istedigim ay kullanmaya baslasam olmaz mi? Yoksa daha mi erkenden baslamam gerekiyo?

Daha önce d.k hapi kullandınız mı? Herkesin vücudunda farklı etkiler olabiliyor. Ara kanama vs olmazsa bence kullanabilirsiniz ilacı bırakmadan regl olmuyorsunuz çünkü ben iyice hoyratlaşıp unutup 27 gün 30 gün flan kullanmışlığım var

Hamile olduğunuzdan şüphe ediyorsanız içmeyin. Hamileyken iz zaten icemyin değilseniz de bebek düşünüyorsanız gene içmeyin

Benim tanıdığım düğününden önce içti adeti düğüne denk geliyor diye. İki ay adeti duzensizlesti. Çocuğu oldu hemen ama adetle oynuyor e doğal olarak hormonlarla da. İçmeyin ben doktoruma sormuştum hemen bebek yapamazsın hormonlarla oynadığı için dedi .

Adetiniz duzenli oluyorsa, adetinize 1 gun kala kandan gebelik testi yaptirabilirsiniz. Hamileyseniz pozitif cikar. Hamileyseniz kaplicaya gitmeyin, değilseniz geciktirici alirsiniz.
Geciktirici recetesiz satılır, düşüğe sebep olmaz.

Tum dengenizi alt ust etmeye deger mi bi kaplica icin.
Zaten kaplicalar bana gore mikrop yuvasi. Malum bir hastaligi olan herkes orda. Bir arkadasim kaplicadan kaptigi idrar yolu enfeksiyonunu 1 yil geciremedi. Hamileyseniz tehlikeli.

Hic kullanmadim cnm.. olmazsa bi ay onceden baslarim

Adet geciktiriciler reçetesiz satılıyor. Bende hiç adet düzensizliği de yapmadı, zaten her ay kullandığımız birşey değil ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…