Regl Günü Awox Silik Çizgi

Kızlar bugün regl günüm. 14.gün yumurtlamanın. Geç döllenme yok eminim. Yumurtlama çatlama tarihlerinden de eminim yani. Testim çok mu silik çıkmış? Biri on dakika içinde, belirginleşen 1 saat sonraki görüntü. Kırmızı çizgi hemen çıktı bu arada. Korkum şu öteki gebeliğimde de regl günü aynı böyle çıkmıştı ve sağlıksız olduğu için kürtajla sonuçlanmıştı. Kan veremiyorum ailemle tatildeyim eşim yanımda değil, zaten erkenden verip de kendimi yiyip bitirmek istemiyorum. Üç gün önce kaset test yapmıştım innnncecik bir çİzgi vardı bir tek ben görüyordum öyle diyim. Sorum şu: Regl günü böyle silik çıkması normal mi? Geç döllenme olmasa bile.
Daha önce yaptığınız test var mı ona göre koyulaşmış mı ona bakabilirsiniz

27sinde gördüm bende çatlamayı laboquick negatif verince umudu kesmiştim. Siz stres yapmayın öncekiyle kıyaslamayın. Her gebelik farklı. Kendinizfe bile. Uygun zamanda 2 günde bir kan verin. En mutlu anınızı şuan kendinize zehir etmeyin. Tebrik ederim çok sevindim Bizede dua edin🙏🏻
Teşekkür ederim desteğiniz için. İnşallah sizin için de her şeyy çokkk güzel olur. Siz de bana dua edin. 🥰🤍

Bence de var ama silikliğinden emin olamadım :( daha koyu mu olmalıydı acaba
Hayır canım . Ben de öğrendiğim zaman hani 3 tane daha test vardı elimde hepsi avox. Ve ben onları daha yeni birer gün arayla yaptım ne renk olarak pek bir şey fark etmedim yani daha koyu desem yalan olur ama hani kanda bey tam düzenli arttı en azından ayın 10'unda işte benim de randevum var gideceğim kesin falan göreceğim belki kalp atışı dinleriz çünkü 7 haftanın içindeyim

Kızlar bugün regl günüm. 14.gün yumurtlamanın. Geç döllenme yok eminim. Yumurtlama çatlama tarihlerinden de eminim yani. Testim çok mu silik çıkmış? Biri on dakika içinde, belirginleşen 1 saat sonraki görüntü. Kırmızı çizgi hemen çıktı bu arada. Korkum şu öteki gebeliğimde de regl günü aynı böyle çıkmıştı ve sağlıksız olduğu için kürtajla sonuçlanmıştı. Kan veremiyorum ailemle tatildeyim eşim yanımda değil, zaten erkenden verip de kendimi yiyip bitirmek istemiyorum. Üç gün önce kaset test yapmıştım innnncecik bir çİzgi vardı bir tek ben görüyordum öyle diyim. Sorum şu: Regl günü böyle silik çıkması normal mi? Geç döllenme olmasa bile.
Hayır canım silikliğe bakma hamilesin direkt kan ver silik diye değer çok düşük anlamına gelmiyor

Şöyle önceden regl zamanları kasıklarım ağrırırdı ilk gebelikte de inanılmaz kasık sancısı çekmiştim fakat kürtajdan beri regl sancım yok, bunda da şu an yok.
Ayrıca ağrı bekleme ben gebeliğimi öğrendiğimde de yada öğrenene kadar hiç belirti yaşamadım hala da öyle 9 haftalık olduk belirtim yok

Testin pozitif canım kan ver netleşsin awox güvenilir bende awox ile öğrendim aynı gün kan verdim 10.35 çıktı gebeyim düzenli artış oldu gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
Awox marka testim yardımcı olur musunuz 🥹

Eklentiler

• 55CA4148-823F-4CD2-8063-B594D47183D2.webp
    55CA4148-823F-4CD2-8063-B594D47183D2.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 115
Allah razı olsun canım benim nolur dua edin. Yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. İnsanların daha reglye 6 gün kala böyle belirgin çıkıyor. Ya da geç döllenme olanlar da regl günü bu kadar silik çıkıyor. Yine mi aynısını yaşıyorum korkusu var. 😢🤍
Canım benim bende 6 gun kala ogrenmistim bu sekilde regl gunume kadar kop koyu renk olmustu regl gecikmesiyle beraber kan vermistim ama benimde sonrasinda kurtajla sonuclandi. Erken veya gec fark etmiyor koyu rwnk gormek pekde onemli degil bence onemli olan beta artislari 2 gunde 1 2 3 kere kan vermeniz kafi olacaktir. Rabbim sizede banada ve bizim gibi olan herkese aağlicakla kavustursun bebisleri ♡

Canım benim bende 6 gun kala ogrenmistim bu sekilde regl gunume kadar kop koyu renk olmustu regl gecikmesiyle beraber kan vermistim ama benimde sonrasinda kurtajla sonuclandi. Erken veya gec fark etmiyor koyu rwnk gormek pekde onemli degil bence onemli olan beta artislari 2 gunde 1 2 3 kere kan vermeniz kafi olacaktir. Rabbim sizede banada ve bizim gibi olan herkese aağlicakla kavustursun bebisleri ♡
İnşallah öyledir canım cümlemize inşallah. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. 🤍

Gözlerimde problem yoksa sanki çizgi var gölge gibi gördüm sen çıplak göz ile görebiliyor musun çizgiyi canım
Evet çizgi vardı ilk 10 dk da çıktı ben fotoğrafı 15.dk da çektim test kuruyunca çizgi kayboldu silik diye sanırım

Eklentiler

• 5D3DB9BC-1C54-4881-98C7-5E405B4DF18B.webp
    5D3DB9BC-1C54-4881-98C7-5E405B4DF18B.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 111
  • 55CA4148-823F-4CD2-8063-B594D47183D2.webp
    55CA4148-823F-4CD2-8063-B594D47183D2.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 109
Back
X