Jinekoloji Regl hakkında

possibleornot

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
832
1.660
113
Ankara
Arkadaşlar selam
Düğünümde regl oluyorum. Balayı planımız olduğundan ben tatile regl olarak gitmek istemiyorum.Dünyanın parasını verip denize giremezsem çok üzülürüm.Aslında tatil planımız düğünden 2 gün sonra başlıyor.Bu yüzden 2-3 gün daha erken regl olmak istiyorum ki tatili kurtarsın.
İlaç kullanmaktan yana bir insan değilim. Ama çare bulamazsam mecbur kullanacağım.
Size sorum adaçayı vs yazıyor. Bunları kullansam faydasını görür müyüm?

Faydasi olmaz. Zamaninda hormon hapi alip geciktirebilirsiniz. Dügün ne zaman bilmiyorum. Ama sahsen tampon kullanmanizi öneririm hicbirsey fayda etmese

Faydasi olmaz. Zamaninda hormon hapi alip geciktirebilirsiniz. Dügün ne zaman bilmiyorum. Ama sahsen tampon kullanmanizi öneririm hicbirsey fayda etmese
Şöyle diyeyim normalde 30unda oldum. Bu ay 27 gibi olur dye düşünüyorum. Ama tatil planım 1inde başlıyor. Yani 1-2 bari erkene alsam benim için yeterli çünkü 3-4 gün ancak regl oluyorum

Öncelikle hayırlı olsun
Erkene almak nasıl yapılır bilmiyorum ama ben düğünden sonra geciktirmek için ilaç kullanmıştım
Herhangi bir sorun olmamıştı bıraktığım gün de adet olmuştum

Şöyle diyeyim normalde 30unda oldum. Bu ay 27 gibi olur dye düşünüyorum. Ama tatil planım 1inde başlıyor. Yani 1-2 bari erkene alsam benim için yeterli çünkü 3-4 gün ancak regl oluyorum
Regle 10 gün kalmışken erkene alınmaz, çok zor. Onun için en az bir ay önceden ilaca başlamak gerekir. Doktorunuzla görüşüp geciktirici başlayın.

Ben regl tarihime göre tatil ayarlarım, başka hesaplamalar da oluyor tabii ama bu da önemli 😉

İlaça geciktirme, söktürme falan nasıl olur bilmem ben tampon tavsiye ederim.
Sık sık değiştirir temiz kullanırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız çok da rahat edersiniz.

Mutluluklar 🌺

Ben regl tarihime göre tatil ayarlarım, başka hesaplamalar da oluyor tabii ama bu da önemli 😉

İlaça geciktirme, söktürme falan nasıl olur bilmem ben tampon tavsiye ederim.
Sık sık değiştirir temiz kullanırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız çok da rahat edersiniz.

Mutluluklar 🌺
Maalesef böyle denk gelmek zorunda kaldık başka seçenek yoktu yoksa ben de stresime stres eklemek istemezdim
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim size de mutluluklar dilerim :)

Regle 10 gün kalmışken erkene alınmaz, çok zor. Onun için en az bir ay önceden ilaca başlamak gerekir. Doktorunuzla görüşüp geciktirici başlayın.
3 gün kala başlamam ve 10 gün kullanmam gerek. Ben de korkuyorum böyle ilaç kullanımından bi tanıdığım bu tarz doğum kontrol haplarından emboli atarak rahatsızlandı. Daha doğal bir süreç istemiştim ama maalesef olmayacak gibi

3 gün kala başlamam ve 10 gün kullanmam gerek. Ben de korkuyorum böyle ilaç kullanımından bi tanıdığım bu tarz doğum kontrol haplarından emboli atarak rahatsızlandı. Daha doğal bir süreç istemiştim ama maalesef olmayacak gibi
Doktor kontrolünde uygun ilacı kullanın dedim zaten. Başkalarının başına gelen her şey sizin başınıza gelmez. Ben de insanların leblebi şekeri gibi kullandığı parol‘ü içip ölümden döndüm. Etrafımdakilerin parol içmemesi hatta benim hiç bir ağrı kesiciye yaklaşmamam gerekirdi sizin tavrınızda olsam.

Doktor kontrolünde uygun ilacı kullanın dedim zaten. Başkalarının başına gelen her şey sizin başınıza gelmez. Ben de insanların leblebi şekeri gibi kullandığı parol‘ü içip ölümden döndüm. Etrafımdakilerin parol içmemesi hatta benim hiç bir ağrı kesiciye yaklaşmamam gerekirdi sizin tavrınızda olsam.
Sizi de tanısam parol içerken ya aslında ne kadar basit bir ilaç ciddi komplikasyonlara yol açıyor der ciddi durumlarda tercih ederdim sadece. Ben kullanmam demiyorum alternatif arıyorum zaten. Olsa daha doğal bir yolu tercih ederdim ama bu durumda öyle bir ihtimal gözükmüyor

Back
X