Regl mi adet mi?

dila69

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2025
28
3
1
31
Merhaba hanımlar 1 Ağustos adet oldum 5 gün sürdü.18 Ağustos tekrar leke geldi bugün ise biraz daha yoğun oldu kafam karışstı 12 gün arayla tekrar adet olabilir miyim sizce nedir bu hormon testlerim normal çıktı yeni yaptırdım bu değişiklik sizce yerleşme kanaması olur mu? Böyle hamile kalan ya da fikri olan yazabilir mi🦋🥹

olamazsın kist falan vardır doktora gözük normal değil adet için diyorum gebelik kanla anlaşılır

kist olabilir. vakit kaybetmeden doktora git. hamilelik olamaz 12 günde yumurtlama bile olmamıştır daha büyük ihtimalle.

olamazsın kist falan vardır doktora gözük normal değil adet için diyorum gebelik kanla anlaşılır
Normal kadın hastalıklarına göründüm bir sorum yoktu kist falan ama randevu aldım yine de bakalım şuan kesildim bir şey gelmiyor

Merhaba hanımlar 1 Ağustos adet oldum 5 gün sürdü.18 Ağustos tekrar leke geldi bugün ise biraz daha yoğun oldu kafam karışstı 12 gün arayla tekrar adet olabilir miyim sizce nedir bu hormon testlerim normal çıktı yeni yaptırdım bu değişiklik sizce yerleşme kanaması olur mu? Böyle hamile kalan ya da fikri olan yazabilir mi🦋🥹
Yumurtlama lekesi olabilir reglde olabilir bende 1 ayda 2 kez olmuştum regl

Back
X