Normal kadın hastalıklarına göründüm bir sorum yoktu kist falan ama randevu aldım yine de bakalım şuan kesildim bir şey gelmiyorolamazsın kist falan vardır doktora gözük normal değil adet için diyorum gebelik kanla anlaşılır
Yumurtlama lekesi olabilir reglde olabilir bende 1 ayda 2 kez olmuştum reglMerhaba hanımlar 1 Ağustos adet oldum 5 gün sürdü.18 Ağustos tekrar leke geldi bugün ise biraz daha yoğun oldu kafam karışstı 12 gün arayla tekrar adet olabilir miyim sizce nedir bu hormon testlerim normal çıktı yeni yaptırdım bu değişiklik sizce yerleşme kanaması olur mu? Böyle hamile kalan ya da fikri olan yazabilir mi
Bugün jinekolağa gittim ara kanama dedi normal sağlıksın kist vs hiç bir şey yok dedi hormon değerlerim de normal çıktıYumurtlama lekesi olabilir reglde olabilir bende 1 ayda 2 kez olmuştum regl
Olabiliyor ayda yılda bir olsadaBugün jinekolağa gittim ara kanama dedi normal sağlıksın kist vs hiç bir şey yok dedi hormon değerlerim de normal çıktı
Üç gün sürdü bitti yerleşme olabilir diye düşünmüştüm acaba çok erken görünmeyebilir mi keseOlabiliyor ayda yılda bir olsada
Canım beta vermeden hamilesin diyemezsin beta ver varsa kanda hamilesindir 1.500 lerde altta. 3 binlerde karından gözükür sen lekenme veya kanamaya göre hamileyim diyemezsinÜç gün sürdü bitti yerleşme olabilir diye düşünmüştüm acaba çok erken görünmeyebilir mi kese
Evet bekleyip bir daha vereceğim en iyisi kanı beklemek olacak teşekkür ederimCanım beta vermeden hamilesin diyemezsin beta ver varsa kanda hamilesindir 1.500 lerde altta. 3 binlerde karından gözükür sen lekenme veya kanamaya göre hamileyim diyemezsin
Pıhtılı ve kırmızıysa regl kahve pembemsiyse yerleşme diyorlar canımEvet bekleyip bir daha vereceğim en iyisi kanı beklemek olacak teşekkür ederim
Üç gün sürdü ama kahve ve kırmızıydı yerleşme değil belki de işte insan ümitleniyor bir senedir deniyoruz olmuyor Rabbşm isteyen herkese nasip etsin inşPıhtılı ve kırmızıysa regl kahve pembemsiyse yerleşme diyorlar canım
İnşallahÜç gün sürdü ama kahve ve kırmızıydı yerleşme değil belki de işte insan ümitleniyor bir senedir deniyoruz olmuyor Rabbşm isteyen herkese nasip etsin inş
Normal kırmızı kanama ise yerleşme olduğunu düşünmüyorum.Yerleşme kanaması lekelenme şeklinde olur diye biliyorum.Üç gün sürdü bitti yerleşme olabilir diye düşünmüştüm acaba çok erken görünmeyebilir mi kese
Yani tam değil ama yine de yerleşme bazen fazla olurmuş diye duydum da ondan öyle düşündüm her şey nasip inş hayırlısı olurNormal kırmızı kanama ise yerleşme olduğunu düşünmüyorum.Yerleşme kanaması lekelenme şeklinde olur diye biliyorum.
Aynen canım hayırlısı her şeyinYani tam değil ama yine de yerleşme bazen fazla olurmuş diye duydum da ondan öyle düşündüm her şey nasip inş hayırlısı olur
Doktorum da rahim hazırlanıyor gibi bir şey söyledi inş öyle olur benim de hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsinBi arkadaşım bi ayda 4 kere kanama yaşadı 4 kere adet görmüş üst üste, bi sonraki ay normal olup diğer ay hamile kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?