M Marvellc Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2021 201 68 28 27 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #1 Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ilk kutu tam 48 saat önce bitti ama hâlâ regl olamadım ve bir belirtim de yok bilginiz varsa lütfen yanıtlayın.
Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ilk kutu tam 48 saat önce bitti ama hâlâ regl olamadım ve bir belirtim de yok bilginiz varsa lütfen yanıtlayın.
M Marvellc Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2021 201 68 28 27 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #2 Marvellc .!.: Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ilk kutu tam 48 saat önce bitti ama hâlâ regl olamadım ve bir belirtim de yok bilginiz varsa lütfen yanıtlayın. Genişletmek için tıkla... Bilgisi olan yok mu
Marvellc .!.: Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ilk kutu tam 48 saat önce bitti ama hâlâ regl olamadım ve bir belirtim de yok bilginiz varsa lütfen yanıtlayın. Genişletmek için tıkla... Bilgisi olan yok mu
afraima Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Şubat 2012 1.577 504 323 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #3 Marvellc .!.: Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ilk kutu tam 48 saat önce bitti ama hâlâ regl olamadım ve bir belirtim de yok bilginiz varsa lütfen yanıtlayın. Genişletmek için tıkla... Hangi ilacı kullanıyorsunuz? ilk kullanışınız mı?
Marvellc .!.: Doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ilk kutu tam 48 saat önce bitti ama hâlâ regl olamadım ve bir belirtim de yok bilginiz varsa lütfen yanıtlayın. Genişletmek için tıkla... Hangi ilacı kullanıyorsunuz? ilk kullanışınız mı?
M Marvellc Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2021 201 68 28 27 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #4 afraima .!.: Hangi ilacı kullanıyorsunuz? ilk kullanışınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet ilk kullanırım yasmin doğum kontrol hapı
afraima .!.: Hangi ilacı kullanıyorsunuz? ilk kullanışınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet ilk kullanırım yasmin doğum kontrol hapı
M Marvellc Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Nisan 2021 201 68 28 27 19 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Marvellc #5 afraima .!.: Hangi ilacı kullanıyorsunuz? ilk kullanışınız mı? Genişletmek için tıkla... Ve adetim bittikten sonra başladım
afraima .!.: Hangi ilacı kullanıyorsunuz? ilk kullanışınız mı? Genişletmek için tıkla... Ve adetim bittikten sonra başladım