- 12 Ocak 2022
- 11
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi Simge xxxx
-
Doktora gidip özellikle amh hormonunuza baktırın.Regl düzensizliği yaşıyorum fakat bu sefer diğerlerinden farklı şekilde 1 gün çok az kanama oluyor sonra kesiliyor 2 3 defa azcık kanama oldu ama devamı gelmedi maydonoz suyu tursial vs kullandım ama hiçbir etkisi olmadı daha hızlı ve kesin çözümü var mı
Aşı olduktan sonra regl oldum sanmıyorum aşıyla ilgisi olduğunuDoktora gittiniz mi?
Yakın zamanda COVID aşısı olduysanız onun yan etkisi olabilir. Vakit kaybetmeden doktora görünün.
Tursial kullandım onunda etkisi olmadı malesef regl olamadıkça daha çok stres yapıyorumNiye adet düzensizliği yaşıyosunuz doktora gittiniz mi? Adet söktürücü haplar var çer çöple uğraşmaktansa onları alın bari.
tarlusal mı demek istiyorsunuzTursial kullandım onunda etkisi olmadı malesef regl olamadıkça daha çok stres yapıyorum
Ay aynentarlusal mı demek istiyorsunuz
Evlimisin. Gebelik olabilir mi. İlk gebeliğim bu şekilde oldu benim çünkü. Dört gün çok az kanama ile sürdü ve bitti. Değişik geldi. Çok azdı. Bı gittim hamileymisim meğer. Onbir haftada kaybettim. Sağlıksız bı gebelikti. Ayrıca gebelik ihtimali olmasa bile kafaya göre tarlusal falan kullanmayın. Bı muyane olunRegl düzensizliği yaşıyorum fakat bu sefer diğerlerinden farklı şekilde 1 gün çok az kanama oluyor sonra kesiliyor 2 3 defa azcık kanama oldu ama devamı gelmedi maydonoz suyu tursial vs kullandım ama hiçbir etkisi olmadı daha hızlı ve kesin çözümü var mı
doktora gidin tekrar reçetesiz almamışsındır diye düşünüyorum evli misinAy aynen
Evethamıle olmadıgından emınmısin
Tarlusal bittikten sonra 10 veya 14. gün regl oluyorsun. Ne zaman bitti ilacınızRegl düzensizliği yaşıyorum fakat bu sefer diğerlerinden farklı şekilde 1 gün çok az kanama oluyor sonra kesiliyor 2 3 defa azcık kanama oldu ama devamı gelmedi maydonoz suyu tursial vs kullandım ama hiçbir etkisi olmadı daha hızlı ve kesin çözümü var mı
2 gün oldu biteliTarlusal bittikten sonra 10 veya 14. gün regl oluyorsun. Ne zaman bitti ilacınız
Neye iyi geliyor tam olarak düzensizliğe mi?Kuşburnu içmenizi tavsiye ederim. İyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?