Regl olamıyorum

var. doktor

2 gün oldu biteli
Normal başlamaması ama reglinin ikinci veya üçüncü gününde doktora git doktora gitmekten korkuyor musun?
Bakireysen alttan muayine yapmayacaklar korkun buysa ultrasonla bakıyorlar normal kan alır bir de

Normal başlamaması ama reglinin ikinci veya üçüncü gününde doktora git doktora gitmekten korkuyor musun?
Bakireysen alttan muayine yapmayacaklar korkun buysa ultrasonla bakıyorlar normal kan alır bir de
Yani sana evli misin değil misin diye soracak otla çöple uğraşma

Aynı bu şekilde regl oluyorum malesef ki. Regl olmaya başladığımdan beri hep düzenli bir şekilde 28 günde bir oluyorum 7 gün sürerdi. Ama 4 yıldır bişey oldu yine 28 günde bir oluyorum o konuda bir sıkıntı yok ama 1.gün oluyorum 2.ve 3.gün olmuyorum 4.gün çok az geri geliyor 5.gün çoğalıyor 6-7-8 günler yok 9.gün çok çok az geliyor 10 gün tamamen geçiyor.

Bununla ilgili çok doktora gittim hiç bir sorun yok dediler. Hormonlarımda gayet iyi çalışıyor yumurtlama da sıkıntı yok her ay oluyor. Ama niye böyle olduğunu anlamadım kendi doktorum bir sorun yok dedi şehir dışında alanında çok iyi bir doktora gittim oda sorun yok dedi. Tüp bebek doktorum da bir sorun yok dedi. Ama bu durum benim sinirimi çok bozuyor...

Siz yinede doktora gidin mutlaka belki sizinkinin bir sebebi vardır...

Benim de 1. ve 2. gün çok olur, 3. ve 4. gün azalır, 5. gün tekrar artar, 6. günde biter.

Ya bende genelde böyle yani. Birkaç arkadaşımda da aynı durum mevcut. Bir dorun olarak görmedim ben.
Bende bir sorun yokmuş ama sizdekini bilemem yinede bir doktora gidin. Belki hormonal bir durum olabilir... Birde yaşınız kaç acaba 28 yaşında başladı bu durum bende şuan 32 yaşındayım ama 30 a doğru ve sonrasında böyle mi oluyor

Soğan kürünü tek geçerim. Bemimde bir dönem regl lerim çok azalmıştı. Sadece 3 güne inmişti ve çamur gibiyxi. Soğan küründen sonra düzeldi.

Soğan suyunu İbrahim Saraçoğlu'ndan dinleyip birebir dediği gibi uygulayın kesinlikle fayda görürsünüz çevremdeki bi kaç kişiden de biliyorum içen hep oldu
Kesinlikle o bölgede ne var ne yok temizliyor. Hatta hiç sorunu olmayan bile sene de 1 kez yapmalı. Erken menopozu da önlüyor. Kistleri iyileştiriyor. Hamile kalamayan sonrasons ahamile kalıyor. Üstüne zayıflatıcı etkisi var. Ancak asla regl iken yapılmamalı. İki regl arasında olmalı. Çok çok faydalı

Harika yazmışsınız çook teşekkür ederim ben de önceden yaptım anneme ev sahibine söyledim yaptılar adet oldu hem de kaç aydır olmayan kişiler ve dediğiniz faydaları, hatta cilde bile çok iyi geliyor yetişkinlerde sivilce sorunu olursa ona da iyi geliyor açıklayıcı anlatımınız için tebrik ederim belki biri okur uygular fayda görür

Kaç günde etki gösterir peki

Doktora gidin

Yaş kaç ve ilk kez mi oluyor ?

Doktora gidene kadar soğan kürü ya da kekik suyu içebilirsiniz en azından zararı olmaz

Ama mutlaka doktora gidip hormonlara baktırın.

Kadin doğuma gitmeden ilaç kullanmayın bence ..Bir muayene olun yumurtaliklarda kist falan olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…