- 15 Temmuz 2019
- 4.503
- 6.940
- 158
- Konu Sahibi Simge xxxx
-
Ilac verilirken soylenmedi mi size ilac bittikten 1 hafta sonra regl olunuyoe diye.Defalarca kullandim tarlusal 1 hafta sonra sokturuyor adeti.Acele etmeyin.2 gün oldu biteli
Benim de gecikti bu ay, ben aşıdan şüpheleniyorum üç hafta gecikmişti benim de.2 gün oldu biteli
var. doktorRegl düzensizliği yaşıyorum fakat bu sefer diğerlerinden farklı şekilde 1 gün çok az kanama oluyor sonra kesiliyor 2 3 defa azcık kanama oldu ama devamı gelmedi maydonoz suyu tursial vs kullandım ama hiçbir etkisi olmadı daha hızlı ve kesin çözümü var mı
Normal başlamaması ama reglinin ikinci veya üçüncü gününde doktora git doktora gitmekten korkuyor musun?2 gün oldu biteli
Yani sana evli misin değil misin diye soracak otla çöple uğraşmaNormal başlamaması ama reglinin ikinci veya üçüncü gününde doktora git doktora gitmekten korkuyor musun?
Bakireysen alttan muayine yapmayacaklar korkun buysa ultrasonla bakıyorlar normal kan alır bir de
Aynı bu şekilde regl oluyorum malesef ki. Regl olmaya başladığımdan beri hep düzenli bir şekilde 28 günde bir oluyorum 7 gün sürerdi. Ama 4 yıldır bişey oldu yine 28 günde bir oluyorum o konuda bir sıkıntı yok ama 1.gün oluyorum 2.ve 3.gün olmuyorum 4.gün çok az geri geliyor 5.gün çoğalıyor 6-7-8 günler yok 9.gün çok çok az geliyor 10 gün tamamen geçiyor.Regl düzensizliği yaşıyorum fakat bu sefer diğerlerinden farklı şekilde 1 gün çok az kanama oluyor sonra kesiliyor 2 3 defa azcık kanama oldu ama devamı gelmedi maydonoz suyu tursial vs kullandım ama hiçbir etkisi olmadı daha hızlı ve kesin çözümü var mı
Benim de 1. ve 2. gün çok olur, 3. ve 4. gün azalır, 5. gün tekrar artar, 6. günde biter.Aynı bu şekilde regl oluyorum malesef ki. Regl olmaya başladığımdan beri hep düzenli bir şekilde 28 günde bir oluyorum 7 gün sürerdi. Ama 4 yıldır bişey oldu yine 28 günde bir oluyorum o konuda bir sıkıntı yok ama 1.gün oluyorum 2.ve 3.gün olmuyorum 4.gün çok az geri geliyor 5.gün çoğalıyor 6-7-8 günler yok 9.gün çok çok az geliyor 10 gün tamamen geçiyor.
Bununla ilgili çok doktora gittim hiç bir sorun yok dediler. Hormonlarımda gayet iyi çalışıyor yumurtlama da sıkıntı yok her ay oluyor. Ama niye böyle olduğunu anlamadım kendi doktorum bir sorun yok dedi şehir dışında alanında çok iyi bir doktora gittim oda sorun yok dedi. Tüp bebek doktorum da bir sorun yok dedi. Ama bu durum benim sinirimi çok bozuyor...
Siz yinede doktora gidin mutlaka belki sizinkinin bir sebebi vardır...
Sizde de mi bir sorun yok bende bu durum 4 yıldır var malesef ki... Önceleri 1.gün az olurdu 2,3 ve 4 gün çok olur. 5 ve 6 da azalır 7 tamamen biterdi.Benim de 1. ve 2. gün çok olur, 3. ve 4. gün azalır, 5. gün tekrar artar, 6. günde biter.
Hem öyle hem de adet söktürücü olarak iyi geliyorNeye iyi geliyor tam olarak düzensizliğe mi?
Ya bende genelde böyle yani. Birkaç arkadaşımda da aynı durum mevcut. Bir dorun olarak görmedim ben.Sizde de mi bir sorun yok bende bu durum 4 yıldır var malesef ki... Önceleri 1.gün az olurdu 2,3 ve 4 gün çok olur. 5 ve 6 da azalır 7 tamamen biterdi.
Bende bir sorun yokmuş ama sizdekini bilemem yinede bir doktora gidin. Belki hormonal bir durum olabilir... Birde yaşınız kaç acaba 28 yaşında başladı bu durum bende şuan 32 yaşındayım ama 30 a doğru ve sonrasında böyle mi oluyorYa bende genelde böyle yani. Birkaç arkadaşımda da aynı durum mevcut. Bir dorun olarak görmedim ben.
Soğan kürünü tek geçerim. Bemimde bir dönem regl lerim çok azalmıştı. Sadece 3 güne inmişti ve çamur gibiyxi. Soğan küründen sonra düzeldi.Regl düzensizliği yaşıyorum fakat bu sefer diğerlerinden farklı şekilde 1 gün çok az kanama oluyor sonra kesiliyor 2 3 defa azcık kanama oldu ama devamı gelmedi maydonoz suyu tursial vs kullandım ama hiçbir etkisi olmadı daha hızlı ve kesin çözümü var mı
Kesinlikle o bölgede ne var ne yok temizliyor. Hatta hiç sorunu olmayan bile sene de 1 kez yapmalı. Erken menopozu da önlüyor. Kistleri iyileştiriyor. Hamile kalamayan sonrasons ahamile kalıyor. Üstüne zayıflatıcı etkisi var. Ancak asla regl iken yapılmamalı. İki regl arasında olmalı. Çok çok faydalıSoğan suyunu İbrahim Saraçoğlu'ndan dinleyip birebir dediği gibi uygulayın kesinlikle fayda görürsünüz çevremdeki bi kaç kişiden de biliyorum içen hep oldu
Harika yazmışsınız çook teşekkür ederim ben de önceden yaptım anneme ev sahibine söyledim yaptılar adet oldu hem de kaç aydır olmayan kişiler ve dediğiniz faydaları, hatta cilde bile çok iyi geliyor yetişkinlerde sivilce sorunu olursa ona da iyi geliyor açıklayıcı anlatımınız için tebrik ederim belki biri okur uygular fayda görürKesinlikle o bölgede ne var ne yok temizliyor. Hatta hiç sorunu olmayan bile sene de 1 kez yapmalı. Erken menopozu da önlüyor. Kistleri iyileştiriyor. Hamile kalamayan sonrasons ahamile kalıyor. Üstüne zayıflatıcı etkisi var. Ancak asla regl iken yapılmamalı. İki regl arasında olmalı. Çok çok faydalı
Kaç günde etki gösterir pekiHarika yazmışsınız çook teşekkür ederim ben de önceden yaptım anneme ev sahibine söyledim yaptılar adet oldu hem de kaç aydır olmayan kişiler ve dediğiniz faydaları, hatta cilde bile çok iyi geliyor yetişkinlerde sivilce sorunu olursa ona da iyi geliyor açıklayıcı anlatımınız için tebrik ederim belki biri okur uygular fayda görür
Çok çabuk gösteriyor İbrahim saraçoğlu nu bi dinleyin, anneme 2 gün yaptım içti hemen oldu aylardır olmuyorduKaç günde etki gösterir peki
Kadin doğuma gitmeden ilaç kullanmayın bence ..Bir muayene olun yumurtaliklarda kist falan olabilir..Regl düzensizliği yaşıyorum fakat bu sefer diğerlerinden farklı şekilde 1 gün çok az kanama oluyor sonra kesiliyor 2 3 defa azcık kanama oldu ama devamı gelmedi maydonoz suyu tursial vs kullandım ama hiçbir etkisi olmadı daha hızlı ve kesin çözümü var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?