regl oldugunda her ay sevgılıyle sorun yasamak ! ezeli düşmanım oldu bu hastalık..

tabi canım beyıne söz gecirdikten snra.. ama genel yapı meselesi :)

Çok zor bir durum ama aynen dediğim gibi elimizde, nişanlım bana bu yüzden ayrılalım bile dedi :) ondan sonra düzeltttm kendmi, saçlarımı yolacak hale geliyorum gidip evimde ağlaya ağlaya tepine tepine siinirimi boşaltıyorum ona sarıyodm öncesinde, zamanla öyle yaptm ve suan sinirim geldiğinde engelleyebilecek duruma ulaştım :)

Oyle deyince diyorum direk benle ilgilen diye mirin kirin yapinca anlamiyor adam:)
Oyledir cogu zaman sıkıntim varsa gelip burada unutuyorum:) 24 yasindayim bu arada:)
bende öyle 23üm.. biz ayrldk tabi böğurucek ağlayack ilgisini bekleycgm biri yok tabi ama hiç yok yere aglama krizlerine girip olmayacak saçma birseye bagırıp cagırarak boşaldıgın olur muydu :)) şöyle söylıyım su an aglayamıyorum biliyormusum olmuyor gercekten..

Cidden bu konuda erkeklerin isi zor.. Benimkide iyi cekiyor 2 senedir. Bende baslamadan once belirtileri geldiginde bak seni uyariyorum simdiden ona gore davran diyorum eyvah diyor :) boyle boyle atlatiyoruz gerci bir keresinde fazla alttan almis sanirim sen beni takmiyorsun sinirlenmemi umursamiyorsun diye kizmistim

Beni bazen kocamın gün içinde araması bile rahatsız ediyor herşeye sinir oluyorm en ufak şeye agkayasim geliyor...ben bu kadar kötü değildim evlendikten sonra daha çok arttı bu adet sendromum.. bekarken annem hiç karismazdi bana anlıyordu he kızım he diyordu ına bile uyuz oluyordum

hadi yaaa :)))) insan en çok sevdiğine sararmış... ama olmaz böyle bu kadınların nedir çektiği..

ben bir kere tangoda konusurken neden bana özledim demedin diye 2 saat tartıstgmı bilirim.. kafamda ne tilkilikler dönerdi.. saracak başka biri mi yok bu kadınlar neden böyle ... herkes böyle olamaz bu telefon onunla tartıstgm zamanlar neler cekti yerlerde...

engelleyemiyorum
çok asabi, ağlak, üzgün oluyorum.
bazı kadınlar inanmıyor ne var altı üstü regl bana hiç olmuyor diyorlar
ama böyle bir olay var gerçekten
bir keresinde yavru kedilere ağlamıştım
garson kola ister misiniz demişti ağlamıştım
oy oyy..

Eki Görüntüle 1201835
bende adetten önce öyleyim
bi gergin,bir asabi...
Birgün,böyle bir dönemdeyken sevgilim beni taklit etti
"vodka alır mısın Alby?
-istemiyorum
neden?
-açım
bakkala gidip birşey alayım mı?
-gitme
neden?
-beni yalnız bırakma
yemek söyleyelim mi?
-üüffff,istemiyorum
neden?
-iştahım yok,tokum!!!
tamam bebeğim.Meyve soyiim mi?
-yemicem,aç karnına meyve yenmez!!!!!"

o beni taklit edip gülerken ben de ona kadınlarda PMS diye bir dönem olduğunu,adet öncesi erkeklik hormonunun biraz fazla yükseldiğini bu yüzden kavgacı ve çekilmez birisi olduğumu.Beni mazur görmesini söyledim.
Anadili arapça,o yüzden beni çok anlayamadı ama akşam netten araştırmış,konunun ne kadar ciddi olduğunu öğrenmiş :)

Eki Görüntüle 1201836
şimdi ne zaman gergin olsam hemen PMS zannedip alttan alıyo
her ay şükrediyo "Bu PMS'i de beni öldürmeden geçtin,şükürler olsun" diye =))
bence madem böyle bir sorun var,utanmayıp paylaşmak gerek.Karşıdaki de anlayış gösterir,bu durumun hormonlardan kaynaklandığını -kişisel olmadığını bilir...

Hahaha bende bi gün kocam ekmek almadan eve gelmiş ben ne yicem açım sana ekmek al dedim nasıl unuttun ben ölürüm ınş açlıktan diye oturup aglamistim ilaç icmeme çok karşı olan kocam evdeki tim ilaçlaro önüme atıp hangisiyse iç rahatla allah aşkına demiştiben gerçekten sorunluyum..saka bi yana ben hiç bir şekilde kontrol edemiyorm bu dönemde duygularımı ve beynimi remen işkence oluyor bana bu dönem...ahh bi çözümü olsa...ama erkekler anlamıyor bizi

en sevdigim insan yok ki artık düzelsem ne yazar..

Eğer o senin kaderinde varsa, yaIlmışsanız birbirinize, yırtınsan da olur yırtınmasan da olur merak etme. Hbirşey sebepsiz yere olmuyor, çok klişe olarak hayırlısı buymş demek istemiyorum ama hayır sandıgımızda şer, şer sandığımızda hayır vardır emin ol. Olacaksa olur merak etme

Aah ya, ben de dün netten harıl harıl regl dönemi stresi için bakındım durdum, ama elle tutulur birşey bulamadım.
Günüm yaklaştı, iki gündür içim acayip derecede sıkılıyor. Huzursuzluk, gerginlik, erkek arkadaşıma sataşma, ufacık bir sorunu büyütme ve oto çöpe göz dolması hali mevcut... Nedenini biliyorum. Birkaç güne geçeceğini biliyorum, ama tepkilerimi kontrol edemiyorum. O değil, erkek arkadaşıma özel günlerde kadınlar böyle olur diyorum, bahane falan sanıyor, pek ciddiye almıyor; e o da haklı tabii, böyle bir derdi yok ki, nerden bilecek...

Özel değilse neden ayrılmistiniz ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah olmaz olur mu sanki adet dönemimde bi terör estirıorum ya gelmesine 1 hafta cıldırıorum resmen aglamalar kıskanclıklarr ilgi alakaa istemelerim bianda ayrılmalarım neler cekiorm bendeee sevgilim resmen dio regil olacagın hafta arama sorma beni dio resmeenn birgün benide bırakıp giderse bu her ay regl sinirim yüzünden olur 😔😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birgun bu illet diye bahsettgnz adetten kesilnce kiymetini anlarsnz.ben de sikayet ederdm sancidan.simdi adet olamiyorm ilacsz.24 yasnda kesildm menopoza girdm.o sancilari agrilari cekmeyi nasil isterdm bilemezsnz.adet olmak bir kadin icin candir 'kan'dir

aayyy bu regl hep başa bela valla
benim odunla ilşikim daha başlarındaydık...
benim regl oldum tabi burnumdan soluyorum...
telefonda konuşuyoruz biri geldi 10 dk sonra arıycam dedi
tabi naptı odun 15 dk sonra aradı
nasıl ağlıyorum dünya başıma yıkılmış en yakınım ölümüş gibi
ben niye 2. plandayım böyleyse katlanamam hemen bitsin daha şimdiden bıktım senden diye
saydırdımda saydırdım
hiç tepki yok tabi zavallım korktu
en son kedi gibi çıktı sesi
-bişey diycem ama kızma
-ne varrr
-şeyyy günün mü geldi senin
-sanane gün benim günüm sana noluyo
telefonu çatt diye suratına kapattım
artık her ay bi kutu çikolata hakkım var sakinleşiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…