tabi canım beyıne söz gecirdikten snra.. ama genel yapı meselesi :)
bende öyle 23üm.. biz ayrldk tabi böğurucek ağlayack ilgisini bekleycgm biri yok tabi ama hiç yok yere aglama krizlerine girip olmayacak saçma birseye bagırıp cagırarak boşaldıgın olur muydu :)) şöyle söylıyım su an aglayamıyorum biliyormusum olmuyor gercekten..Oyle deyince diyorum direk benle ilgilen diye mirin kirin yapinca anlamiyor adam:)
Oyledir cogu zaman sıkıntim varsa gelip burada unutuyorum:) 24 yasindayim bu arada:)
çok kötü bir his değil mi.. başından kaynar sular dökülüyor sanki gerçek önemli degil sanki senın ne dusundugun neye alınıp üzüldüüğün önemli ne saçma bi durum mantık devre dışı yani. ben genelde karsıma kim çıksa ona alınıcak bir sey buluyorum ve yani bir sekılde gıcık kapıcak birsey buluyordum..
Çok zor bir durum ama aynen dediğim gibi elimizde, nişanlım bana bu yüzden ayrılalım bile dedi :) ondan sonra düzeltttm kendmi, saçlarımı yolacak hale geliyorum gidip evimde ağlaya ağlaya tepine tepine siinirimi boşaltıyorum ona sarıyodm öncesinde, zamanla öyle yaptm ve suan sinirim geldiğinde engelleyebilecek duruma ulaştım :)
hadi yaaa :)))) insan en çok sevdiğine sararmış... ama olmaz böyle bu kadınların nedir çektiği..
Beni bazen kocamın gün içinde araması bile rahatsız ediyor herşeye sinir oluyorm en ufak şeye agkayasim geliyor...ben bu kadar kötü değildim evlendikten sonra daha çok arttı bu adet sendromum.. bekarken annem hiç karismazdi bana anlıyordu he kızım he diyordu ına bile uyuz oluyordum
ben bir kere tangoda konusurken neden bana özledim demedin diye 2 saat tartıstgmı bilirim.. kafamda ne tilkilikler dönerdi.. saracak başka biri mi yok bu kadınlar neden böyle ... herkes böyle olamazbu telefon onunla tartıstgm zamanlar neler cekti yerlerde...
Valla canm öyle oluyor evet, ama niyet et düzeltmeye, içten iste, neden olmasın :)
en sevdigim insan yok ki artık düzelsem ne yazar..
5 yıl snra ayrıldık sonunda bitti sitelere vurdum kendimi ve kitaplara... yanlız düşünüyorum 5 yıldır nerdeyse her ay bu hastalık yüzünden delirdgm zamanlar gelir aklıma.. ne illet bir durum elini ayagını yerden kesıyor bazen öyle gozunu donduruyor ki o sinir .. tahammulsuzluk kısnkançlık.. alınma üzülme aglayıp durma.. ne cekti benden :/ ayrılmamız iyi mi oldu ki onun acısından peaahhh !... neyse gel gelelim moralimz düzelsin.. var mı boyle kadınlar nasıl engelliyorlar regl döneminde kendilerini ben simdi gene aglarım yanı yaklaştı inşallah telefonu alıp onu arayıp mesaj atmam .. artık dalga gecerdi gene mi geldi ayımız diye .. simdi gülerek hatırlıyorum o zamanları kım var yanımda salya sumük kapris yapacagım .. yapayalnızımm ve özlüyorumm...konu nerden nereye geldi olsun vardır böyleleri ayrılık acısı baska ah smdi yanımda olsa gıkımı cıkarmam kaprismiş adet sancısıymış alınganlıkmışş.. kaybedince anlıyor ınsan
5 yıl snra ayrıldık sonunda bitti sitelere vurdum kendimi ve kitaplara... yanlız düşünüyorum 5 yıldır nerdeyse her ay bu hastalık yüzünden delirdgm zamanlar gelir aklıma.. ne illet bir durum elini ayagını yerden kesıyor bazen öyle gozunu donduruyor ki o sinir .. tahammulsuzluk kısnkançlık.. alınma üzülme aglayıp durma.. ne cekti benden :/ ayrılmamız iyi mi oldu ki onun acısından peaahhh !... neyse gel gelelim moralimz düzelsin.. var mı boyle kadınlar nasıl engelliyorlar regl döneminde kendilerini ben simdi gene aglarım yanı yaklaştı inşallah telefonu alıp onu arayıp mesaj atmam .. artık dalga gecerdi gene mi geldi ayımız diye .. simdi gülerek hatırlıyorum o zamanları kım var yanımda salya sumük kapris yapacagım .. yapayalnızımm ve özlüyorumm...konu nerden nereye geldi olsun vardır böyleleri ayrılık acısı baska ah smdi yanımda olsa gıkımı cıkarmam kaprismiş adet sancısıymış alınganlıkmışş.. kaybedince anlıyor ınsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?