regl oldugunda her ay sevgılıyle sorun yasamak ! ezeli düşmanım oldu bu hastalık..

Bende oyle her ay o donemde bi ayrılıp barışıyoruz oda biz simdi küstük dımı bir hafta böyleyiz yani der alıştı iste Naparsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa ayneeenn benimde çok yaklaştı ve herşeye sarıyorum takıyorum ağlayasım geliyo sevgilimde katlanıyo artık naapsın ya ama sinir oluyo oda..

Benimki öööyle gelir geçer ne fiziki ne ruhi bir dğişikliğim olmaz

Ayy bende oyleyim ama bazen tam tersi oluyo bazen askim depresiyo cocugun totosundan ayrilmiyorum bazende a dese agliyorum bugunde malum gun geldi catti tabii ben yine cildirdigim zamana denk geldi dun yanimdayken arkadaslari aradi felan bende sen bana niye sarilmiyosun diye triplere girdim kavga ettim burnundan getirdim bide bu ay gecikti biraz diyorum gecikti diye diyoki yok yok gecikmedi bak olmussun olmasan ben bilirim girdin yine tribe bugunde 9gibi uyumustum simdo uyandim facede bisey mi begenmis virusmu neyse tabi hesabi sorulcak hemen :sly: ama sesini cikarmiyo alttan aliyo bu zamanda cunku baska zaman hic kavgamiz olmuyo:) bunun caresi valla boyle hepimiz birbirimizi dusunup biraz kendimizi frenleyebilmek :) :) :)

Samsung s3

Eklentiler

• $1406330829866.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 81

Ahahaha gun benim gunum sana ne caattt cok iyi yaaaa :)))

Sevgilimi gectim ben bile bazen zor tahammul ediyorum kendime...
Birde adet olmam lazim olamiyorum habire sagda solda regl konusu denk geliyo fitil oluyorum cikma karsima la cikmaaaa :)))

Ahahaha gun benim gunum sana ne caattt cok iyi yaaaa :)))

Sevgilimi gectim ben bile bazen zor tahammul ediyorum kendime...
Birde adet olmam lazim olamiyorum habire sagda solda regl konusu denk geliyo fitil oluyorum cikma karsima la cikmaaaa :)))

Hhahahaahha cikma la karsim asdgds

Samsung s3

Ben regl olmadığımdan bilmiyorum bu duyguyu hatta bana saçma gelirdi gerçekmiş

valla iyi tahammül ediyo bana
o günlerde buluşcaksak cepleri çikolata dolu geliyo
cephaneleriymiş onlar her türlü kazaya belaya karşı korur diyor

Bayanlar bende regl döneminde hiç böyle şeyler olmuyor. Ağrım olduğunda sadece uzanmak uyumak istiyorum o kadar. Bu konuda şanslıyım galiba.
Peki regl döneminde alıngan ve hassas olanlar hamilelikte nasıl oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benımde var boyle bı konum resmen kabuslarım baslıyor hastalanınca aglamala trıpler zırlamalar o enerjık halımden eser olmuyor allahım tovbeler olsunda bu ezıyetı nıye reva gormus bılmıyorum bı ınsan her ay nıye kanar Anne olmak ıstemesem bugun aldırırım rahmımı kı yenıden dogayım ıse gelmek ezıyet agrısını cekmek ezıyet bırde erkeklerle bırlıkte calısıyorsanız buyrun cenaze namazına

cok dogru söyluyorsun canım

yıllardır alısamadık gitti... illet bir durum cok haklısın

bende zamanında çok denedım o haftalarda konusmasak mı ne diye.. bir ben degilim herkes böyleymiş benimki aşırıydı bu biraz karakterle ilgili diye dusunuyorum canım çok sogukkanlı sakin insanların da regl zamanları bu kadar şiddetli gecmez gecsede yansıtmıyorlardır diye dusunuyorum...

hahahahahahhaaa :)))) yalnız degiliz bu konuda.. bende öyleydım

bunu kontrol etmek senin elinde yeter artık bu durum haddinden fazla kendini aştı hep böyle olmaz kii..:)) gibi cümleler kurarlar... yada he askım tamam diyip gecerler

Valla bilmiorum ama kadın olmak cok zor !!! Cektiğimiz sıkkntlara şimdiden içime düştü gelecek reglime .. Bide ben herseye aglıorum o dönem kendimi tutamıorm bide işteyim çalısıorum masa başında salya sümk kim neder se 😂😂😢 ilaçd içmek isttemiorum . Var mıdır ki kesilmeden sakinleştiren bi ilaç ????

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

ayda 2 hafta kullanabılecgn antidepresanlar var mesela ben hasta olacagım 15 gun prozac içerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…