papatya cayı da denemiştim.... :) acıkcası bunun ılacı kendini kontrol etmek..
aayyy bu regl hep başa bela valla
benim odunla ilşikim daha başlarındaydık...
benim regl oldum tabi burnumdan soluyorum...
telefonda konuşuyoruz biri geldi 10 dk sonra arıycam dedi
tabi naptı odun 15 dk sonra aradı
nasıl ağlıyorum dünya başıma yıkılmış en yakınım ölümüş gibi
ben niye 2. plandayım böyleyse katlanamam hemen bitsin daha şimdiden bıktım senden diye
saydırdımda saydırdım
hiç tepki yok tabi zavallım korktu
en son kedi gibi çıktı sesi
-bişey diycem ama kızma
-ne varrr
-şeyyy günün mü geldi senin
-sanane gün benim günüm sana noluyo
telefonu çatt diye suratına kapattım
artık her ay bi kutu çikolata hakkım var sakinleşiyorum
Ahahaha gun benim gunum sana ne caatttcok iyi yaaaa :)))
Sevgilimi gectim ben bile bazen zor tahammul ediyorum kendime...
Birde adet olmam lazim olamiyorum habire sagda solda regl konusu denk geliyo fitil oluyorum cikma karsima la cikmaaaa :)))
Ahahaha gun benim gunum sana ne caatttcok iyi yaaaa :)))
Sevgilimi gectim ben bile bazen zor tahammul ediyorum kendime...
Birde adet olmam lazim olamiyorum habire sagda solda regl konusu denk geliyo fitil oluyorum cikma karsima la cikmaaaa :)))
Eğer o senin kaderinde varsa, yaIlmışsanız birbirinize, yırtınsan da olur yırtınmasan da olur merak etme. Hbirşey sebepsiz yere olmuyor, çok klişe olarak hayırlısı buymş demek istemiyorum ama hayır sandıgımızda şer, şer sandığımızda hayır vardır emin ol. Olacaksa olur merak etme
benımde var boyle bı konum resmen kabuslarım baslıyor hastalanınca aglamala trıpler zırlamalar o enerjık halımden eser olmuyorallahım tovbeler olsunda bu ezıyetı nıye reva gormus bılmıyorum bı ınsan her ay nıye kanar Anne olmak ıstemesem bugun aldırırım rahmımı kı yenıden dogayım ıse gelmek ezıyet agrısını cekmek ezıyet bırde erkeklerle bırlıkte calısıyorsanız buyrun cenaze namazına
Özel değilse neden ayrılmistiniz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
olmuyordu artık zarar verıyorduk birbirimize anlasamıyorduk.. kaçtık bir anda uzaklastık ayrıldık.. ha sevıyorm hala o bska
bende zamanında çok denedım o haftalarda konusmasak mı ne diye.. bir ben degilim herkes böyleymiş benimki aşırıydı bu biraz karakterle ilgili diye dusunuyorum canım çok sogukkanlı sakin insanların da regl zamanları bu kadar şiddetli gecmez gecsede yansıtmıyorlardır diye dusunuyorum...Ah olmaz olur mu sanki adet dönemimde bi terör estirıorum ya gelmesine 1 hafta cıldırıorum resmen aglamalar kıskanclıklarr ilgi alakaa istemelerim bianda ayrılmalarım neler cekiorm bendeee sevgilim resmen dio regil olacagın hafta arama sorma beni dio resmeenn birgün benide bırakıp giderse bu her ay regl sinirim yüzünden olur 😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aayyy bu regl hep başa bela valla
benim odunla ilşikim daha başlarındaydık...
benim regl oldum tabi burnumdan soluyorum...
telefonda konuşuyoruz biri geldi 10 dk sonra arıycam dedi
tabi naptı odun 15 dk sonra aradı
nasıl ağlıyorum dünya başıma yıkılmış en yakınım ölümüş gibi
ben niye 2. plandayım böyleyse katlanamam hemen bitsin daha şimdiden bıktım senden diye
saydırdımda saydırdım
hiç tepki yok tabi zavallım korktu
en son kedi gibi çıktı sesi
-bişey diycem ama kızma
-ne varrr
-şeyyy günün mü geldi senin
-sanane gün benim günüm sana noluyo
telefonu çatt diye suratına kapattım
artık her ay bi kutu çikolata hakkım var sakinleşiyorum
Aah ya, ben de dün netten harıl harıl regl dönemi stresi için bakındım durdum, ama elle tutulur birşey bulamadım.
Günüm yaklaştı, iki gündür içim acayip derecede sıkılıyor. Huzursuzluk, gerginlik, erkek arkadaşıma sataşma, ufacık bir sorunu büyütme ve oto çöpe göz dolması hali mevcut... Nedenini biliyorum. Birkaç güne geçeceğini biliyorum, ama tepkilerimi kontrol edemiyorum. O değil, erkek arkadaşıma özel günlerde kadınlar böyle olur diyorum, bahane falan sanıyor, pek ciddiye almıyor; e o da haklı tabii, böyle bir derdi yok ki, nerden bilecek...
bende zamanında çok denedım o haftalarda konusmasak mı ne diye.. bir ben degilim herkes böyleymiş benimki aşırıydı bu biraz karakterle ilgili diye dusunuyorum canım çok sogukkanlı sakin insanların da regl zamanları bu kadar şiddetli gecmez gecsede yansıtmıyorlardır diye dusunuyorum...
Valla bilmiorum ama kadın olmak cok zor !!! Cektiğimiz sıkkntlara şimdiden içime düştü gelecek reglime .. Bide ben herseye aglıorum o dönem kendimi tutamıorm bide işteyim çalısıorum masa başında salya sümk kim neder se 😂😂😢 ilaçd içmek isttemiorum . Var mıdır ki kesilmeden sakinleştiren bi ilaç ????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?