Regl olmuşum ve tüm gün kıyafetimde habersizce dolaştım

işte bu kötü olmuş
biz bir arkadaşa baş sağlığına gitmiştik 4 çift şeklinde
içimizden biri regl olmuş kalkmasıyla koltukta gördüğüm an bende kalktım çantamı oraya koydum ve hızlı şekilde kişiye haber verdim
ev sahibiini çağırdı özür diledi ne suçu varsa kıyamam :KK70: ev sahibide içeriye beyler biz dua edicez sizi yan odaya alalım dedi erkekler çıkınca sildi temizledi bulaştıran kişi :KK70: sonra da üstüne koltuğun bir örtü örtüldü ıslaklığından dolayı konu kapandı gitti

keşke o an biri olsaymış ört bas edecek :KK70:
yaa kuzenim icerde bir seyler hazirliyodu hepi topu 3 kişiyiz zaten, damatla yaklasik bir sene kadar köşe kapmaca oynadık karşılaşmamak adına.
şimdı artik yeni damatliktan çikti tabi, onlara gittigimde senin koltuk bura diyo bana dalga geçerek.
kedi gibi mintika belirledim mubarek

Napalim
Kadiniz ayol😐

Az bi islaklik olsa hissederim bende.. sen nasil hissetmedin🙄

yeni evli kuzenimin evine gidip, beyaz koltuklarina oturup yilda 2 kere olan reglimin o koltukta başlaması ve benim bunu yeni damadin yaninda koltuktan kalkarken ögrenmemin verdiği rezillik geldi birden aklıma 🤬
Çok çok geçmiş olsun sizede ev hediyesi olmuş

Olur öyle şeyler.Benim ergenlik dönemimde okulda başıma gelmişti.Çok utanmıştım travmalarımdan biridir.Hiç düşünme bile.

Olur öyle şeyler.Benim ergenlik dönemimde okulda başıma gelmişti.Çok utanmıştım travmalarımdan biridir.Hiç düşünme bile.
Benim de travmamdır okulda iki kez başıma gelmişti 🙈 ara ara hatırlayıp utanıyorum hala
Kadınların hayatı çok zor be regl sancısıydı lekesiydi vs vs

Bence görülmemiştir bile. Bir kadın görse mutlaka söylerdi. Hadi diyelim ki erkekler gördü de söyleyemedi, aa nasıl fark etmez diye düşünmemişlerdir regl olmadıkları için 😂 Kafaya takacak bir durum yok

Üzülmeyin, her kadının başına gelebilecek bir şey bu.
Kızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
biri görseydi kesin uyarırdı diye düşünüyorum siyah olduğu için farkedilmemiştir
Dert bile değil, gayet insani bir durum. Kadınlar birbirlerine anlayışlı olurlar, farkedilseydi mutlaka birisi sizi uyarırdı.
Utanacak bir şey yok. Adet görmek de normal çok nadiren tedbirsiz olmak da normal.

Kızlar biliyorum elbette zaman geriye alınamaz burada istediğim yardım başımıza gelen bu durumla utanmadan nasıl basacikacagim…
Utansanız ne olacak, sonsuza kadar sürmeyecek sonuçta
Benim için burnumun kanayıp tişörtümü lekelemesiyle aynı şey bu, ondan utanmıyorum bundan da utanmam

Regl olmak hayatımızın bir parçası. İnsanlık hâli ya hu. Kim gördüyse gördü. Görüpte rahatsız olan biri varsa uyarsaymış. Sıkmayın yok yere canınızı.😊
Size kendi hikayemi anlatayım da gülün. Doğumum, pandeminin en sıkı yasaklarına denk geldi. Eşim dışında birinin refakat etmesi, ziyaretçi kabulü yasaktı. ( Kaynanam olaydı bunlari yaşar mıydım hiç?🤩) Doğumumun spinal anestezi ile olması ve ne hikmetse benim doktorumun doğum yaptırdığı her hastanın çocuğunu gördü ilk an, full makyajlı cicili pozlar çektirmesine güvenerek hafifte olsa bir makyajla doğuma girdim. Doğum esnasında nasıl bir psikolojiye girdim bilmiyorum; ama tam kızım karnımdan alınırken : " Kızımı benden alamazsınız, koparmayın kızımı benden ." diye salya sümük inettim hastaneyi.🤣 Tabi bu sırada o hafif sandığım makyaj yüzümü öyle bir hâle getirmiş ki , gulyabaniden hâllice bir hâl almışım. 🤓İki gün hastanede yattım, acımdan asla yataktan kalkamadım. Onlarca hemşire, onlarca doktor geldi geçti yanımdan.Eşim zaten hep yanımda. Zalımlar, kimse bana bir şey demedi! Eşim fark etmemişmiş. Çeneme kadar uzayan rimeli, alnıma çıkan ruju, burnundaki farları fark etmemiş!😂 Eve gittiğim ilk gün aynaya bakınca yüzleştim gerçekle. Cânım evlâdımın Allah'tan ilk günler gözü memeden başka bir şey görmüyordu, anasından korkmasını istemezdim.😅

Benimde basima geldi pantolonum siyahtı oturdugum yerden kalktigimda kan olunca bulaştığını anladim ve o gun kimse bana arkana gecmis dememisti. Sonradan sordum kimse gormemis farketmemisler sizinkini de farketmemislerdir. Bende cok utanmistim hala hatirlarim. Ama siyah diyorsunuz bir goren olsa mutlaka uyarirdi kafaya takmayin hemde elimizde olan birsey degil napalim gormus bile olsalar ertrsi gun unuturlar

Biz kadınız ve ayda bir kanama geçiriyoruz bunu bilmeyene cahil denir ayiplayana zor cahil denir. Çok insanı bir durum neden utaniyorsunuz

Regl olmak hayatımızın bir parçası. Emin olun erkekler regl olsaydı ped bile değiştirmezdi🤪🤪 tamam abarttım ama erkekleri gözümüzde çok büyütüyoruz. Onlar da neticesinde bizim gibi insan. Görseler bile halden anlarlar dalga geçecek yaşta değiliz

Selam kızlar
Bugün başıma rezil bir olay geldi çok fazla ağrı kesici ilaç aldığım için ve aspirin kan sulandırmasından kaynaklı kan kıyafetime geçmiş ve oturduğum yere kan bulaşınca anladım öyle gezdiğimi neyseki pantolonum siyahtı ancak beni görenler olmuş olabilir çok rezil hissediyorum
Help:KK43:((
Ben şöyle yapıyorum aklınızda bulunsun penye şort Ya da şortlu Korse de giyiyorum özel günümde ve o şorta da ped koyuyorum artı şeklinde 2 ped.evet rahatsız edici oluyor ama kıyafete geçme gibi bir durum kalmıyor .
Ne yapabilirim demişsiniz.Ben utanılacak bişey göremiyorum.Bu doğanın bir kanuni.Artık regl pedlerini insanlardan saklamayalım artık hayatın doğal akışına ayak uyduralım istiyorum ben.Erkekler için sünnet düğünü düzenlenirken bizler farketmediğimiz halde pantolona geçen regl kanında utanmayalım ne olur.

Kimse sizin kadar bu olayı düşünmüyor. Çok büyük ihtimalle fark eden olmadı. Hadi erkeklerden fark edil söylemeyen oldu deseniz adam bunu mu aklında tutacak? Herkesin bin tane düşüneceği konu var kafasında, size sıra gelene kadar ohoooo. Unutmayın herkes kendi hayatının başrolü.

Benim kanamam yoğun olur kan kaybından kururum adeta. Tedavi ilaçlarının ciddi yan etkileri olduğundan bıraktım.
Saat başı değiştirdiğim uzun pedlere rağmen her zaman yaşarım. Mutlaka olur istisnasız.
Siyah pantolon kurtarıcımdır dışarıdan görünmez. Kan revan içinde dolaşırım ama kimse fark etmez.
Gören olmamıştır kaygılanmaya lüzum yok
Görseler de doğal bir durum ne yapalım

Hepimizin başına gelebilecek birşey.
Özellikle düzensiz adet olanların.

Benimde lisede başıma gelmişti. Açık sarı eteğim vardı üstümde üstelik. Tam ders sırasında başladı. Yanımda ped yada yedek kıyafete yoktu tabi 🤦🏼 Tuvaletlerimizde taaa bahçede ve herkesin gözü önündeydi. Evde bir saat uzaklıkta mı 😩 Aman Allahım ne gündü. Arkadaşım sağolsun toparlamıştı arkamı. Ve baya destek olmuştu. Abimde evden ped ve pantolon ve iç çamaşırı getirmişti.

Sonuca bağlayalım bu durumda yengem sevgillik öneminde aşırı rahattı çünkü abim bu konuların nasıl olduğundan bi haber değildi. Arkadaşımda nasıl güzel bir psikolojik destek gösterebildiğini görmüş olacak ki kendisi ergen psikologu oldu. 😁😁 Tabi bunlar işin şakası.
Bir kaç güne unutursunuz merak etmeyin. Sadece böyle anı kalır sizede hatırlayıp gülecek 😂😂

Reglin doğal bir durum olduğunu önce kendi içinizde içselleştirmelisiniz. Sonra bu yasananin talihsiz bir kaza olduğunu idrak edin.
Ayıp rezalet felaket diye adlandirilacak bir durum yok ortada.
Bu sayede size bu konuda ufacık bir imâ yapılsa dahi güzelce cevap vermeyi becerebilirsiniz

Selam kızlar
Bugün başıma rezil bir olay geldi çok fazla ağrı kesici ilaç aldığım için ve aspirin kan sulandırmasından kaynaklı kan kıyafetime geçmiş ve oturduğum yere kan bulaşınca anladım öyle gezdiğimi neyseki pantolonum siyahtı ancak beni görenler olmuş olabilir çok rezil hissediyorum
Help:(((
Ben çocuk bezi kullanıyorum son birkaç aydır, çamaşıra geçme korkusu olmuyor.Olan olmuş,unuturlar bilerek yapmadınız

Ben de ilk regl olduğum dönemlerde böyle bir şey başıma gelmişti. Acemilikten pantolona, montuma her yere bulaşmıştı. Her kadının en az 1 kez başına gelmiştir bence dert etmeyin kendinize, bunlar sıradan şeyler 👼🏻

Back
X