Regl olmuşum ve tüm gün kıyafetimde habersizce dolaştım

Bir musibet bin nasihatten iyidir demisler aynı şeyi ben yaşadım(bu sebeple çok tedbirliyimdir) ve tek fark ben bebeğimi birden yüksek ateş olunca kaptigim gibi hastaneye götürdüm krem renkti elbiselerim sonra sıra beklerken bı teyze kızım arkan çok kötü dedi ben o halde bütün hastaneyi gezmisim sonra bı teyze bana şalini verdi de belime bağladım görenler tiksinerek görmeyenler de bu deli napmis diye bakıyordu uzun bir süre psikolojik olarak kendimi cok kötü hissettim eve gelinc baya ağladım falan bosverin Allah temizlenmeyecek lekelerden muhafaza etsin ☺️ unutun gitsin

Bu utanilacak birsey degil bence. Biyolojik bir surecteki bir kaza. Yuz kizartici bir suc islemedin ki utanasin.

işe ilk başladığım günlerde milletle tanışmak için yemeğe gidiyordum onlarla, bir gün dönüşte arkamda yürüyen kadınlardan birisi alçak sesle prenses006 hanım hasta mısınız, arkanızda leke var dedi, üstelik yanında bir erkekle yürüyorlardı, montumu belime bağladım o telaşla tüm gün de yerimden çok kalkmamaya çalıştım. hangi akılla beyaz pantolon giymiştim acaba. :silah: işe ilk başladığım günlerde böyle bir durumun başıma gelmesi büyük felaketti bence ama unuttum gitti adam da kadın da unutup gitmişlerdir millet işi yok bunu mu düşünecek. ne demek işe gitmesem mi, benim yerimde olsanız başlamadan bırakacaktınız o zaman. beterin beteri var en azından pantolonunuz beyaz değilmiş:rolleyes:

Erkek ağırlıklı bir yerde çalışıyorum tabii ki bayanlarda var üstdüzey bir çalışanım ancak o kadar utandım ki bir daha gitmesem mi bile diyorum
Abartmasan mı acaba artık erkekler bile normalleştirirken senin bu tabularda yaşaman çok yersiz. Pantolonum siyahtı diyorsun zaten insanlar bi zahmet popona bakmasın yani.

Olmuş bitmiş birşey için kaygıya gerek var mı?
Olan olmuş ve sizin elinizde olmadan olmuş geçmiş gitmiş.
Geçmiş eşittir mazi olmuş.
Şükür ki sağlıksınız ve regl olabiliyorsunuz değil mi?

Bende çok pimpirikliyim arkama geçer mi,geçti mi falan diye o yüzden seni anlayabiliyorum ama insanlık hali ya. Koskoca insanlar da bunla dalga geçmez heralde.

Gecmis olsun. Bazilarimizin basina gelmistir benzeri. Hatta 1 Uzakdogu ulkesinde sosyal deney video'su vardi. 1 kiz sanki ustune gecmis gibi sokakta kirmizi lekeyle dolaniyor. Insanlarin hepsi uyariyor erkekler de dahil. Bazi hanimlar kiyafet veriyor kapatmasi icin, kimisi de yasi kucuk oldugu icin kiza durumu anlatiyor vs.
Biz neden boyle olamiyoruz sanki, degil mi?

Erkek ağırlıklı bir yerde çalışıyorum tabii ki bayanlarda var üstdüzey bir çalışanım ancak o kadar utandım ki bir daha gitmesem mi bile diyorum
Abartma, o erkeklerin de kızkardesleri, eşleri, kızları anneleri regl oluyor.
Bak ben sana daha beterini anlatayım.
Bir gün mobilyacı da bir müşteri armut koltuğa oturmuş, bir kalktı, afedersiniz kaka..
Kadın bildiğin micmis, kaçırmış bir şekilde.
Koltuğu satın aldı da gitti giderken..
Ya o ne yapsın🤷

Back
X