Regl olmuyorum

Rojda_Kaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2018
4
2
1
38
Kızlar 4 aydır regl olmuyorum gerci yillardir bu sorunum var. doktora gittim kist falan yokmus hormonlarimda da sorun cikmadi.psikolojik dedi.dogum kontrol hapi kullanmama ragmen olmadim.bitki caylari ictim o da işe yaramadı.artik ne yapmam lazim bilmiyorum. bana yardimci olursaniz sevinirim :(

Kızlar 4 aydır regl olmuyorum gerci yillardir bu sorunum var. doktora gittim kist falan yokmus hormonlarimda da sorun cikmadi.psikolojik dedi.dogum kontrol hapi kullanmama ragmen olmadim.bitki caylari ictim o da işe yaramadı.artik ne yapmam lazim bilmiyorum. bana yardimci olursaniz sevinirim :KK43:
Gecmis olsun canim. Evliysen oyle sokulmek icin biseyler deneme. Bi arkadasimda da ayni dert var 4 ayda bir falan adet olur oda olursa eger senin gibi. Seni zorlayan bisey degilse takma bu kadar. Bak hormonlarinda da bisey cikmamis ne guzel.

Ben aspir yağının adeti düzenlediğini görmüştüm.pek çok kişi yorum yapmıştı iyi geldiğine dair.isterseniz bir araştırın.

Yok bekarım.evet hormonlarda da bi sorun cikmadi. ama ne bileyim takıyorum valla kafaya :KK43:(
Canım bekarken bende senin gibiydim üç ayda beş ayda anca tedavi olurdum bu durum tamamen normal takma kafana hatta adet olmak için hiç bişey yapma akışına bırak kendiliginden olur

Back
X