regl olmuyorum

dishybird

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
151
79
18
45
Bir aydır regl olmuyorum ve regl düzensizliği hiç yaşamadım ve hamile olma ihtimalim sıfır .
Doktora gitmek için erkenmi sizce ?yaşım 40 menapoz olduğunu zannetmiyorum çünkü belirtileri yok .Çok bunaldım.

1 aydır regl olmuyorum derken, gecikme süresi mi bir ay? Hiç düzensizlik yaşamamış kadınlarda bile bazen birkaç gün gecikme olabiliyor. Stres, hormonlar, sıcaklar... her şeyden etkilenebiliyoruz. Ama gecikmeniz bir aysa, hemen doktora gitmekte fayda var.

evet bir aydır yani olmam gereken tarihin üzerinden bir ay geçti

evet bir aydır yani olmam gereken tarihin üzerinden bir ay geçti
O zaman tabi ki doktora gidin. Belki basit bir sebebi vardır ama normal olmadığı kesin.
Yaştaşınız bir arkadaşım da 45 gün içinde 3 kere regl oldu. O yaşına kadar ne gecikme, ne düzensizlik yaşamamış üstelik. Hormon testi filan yaptırdı, her şey normal çıktı. Sonuçta, hiçbir müdahaleye gerek kalmadan kendiliğinden düzeldi. Yani hemen çok kötü bir şey olacakmış gibi endişelenmeyin ama asla doktora gitmemezlik de etmeyin.

Tabi ki etkiler. Üzüntü, stres az şey mi? İnsanın bütün vücut dengesi şaşırıyor vallahi.

Ben çok anlamam ama bir kez regl geciktirici kullandım tatile gitmek için. Dönüşte haftalarca olamadım. Tavsiyelere uyunca düzelmişti. Maydonoz suyu, C vitamini, günde 1 asprin, soda içtim onlar söktürücü ya çözmüştü sorunumu.

keşke öyle olsa
ilaç da içmedim bu yaşıma kadar hiç sekmezdi
sanırım psikolojik

keşke öyle olsa
ilaç da içmedim bu yaşıma kadar hiç sekmezdi
sanırım psikolojik
Yok hani sebep aynıdır demedim de çözüm olabilir belki diye. Sıcak su vs. de iyi geliyor derler. Belki de psikolojiktir. Size bir rahatsızlık vermiyorsa boşverin, olur. Benim normal regl periyodum 5 haftada 1. Çok mesudum. Hiç sevmiyorum kendilerini..

Merhabalar;
Ablamda sizin gibi çok düzenliydi günleri.Saati bile şaşmazdı o derece yani.
30 yaşındayken 1 ay gecikme olmuştu.Hamile olduğundan şüphelendi ve doktora gitti.(testler negatifti.)Sonuç karın boşluğunda 4 adet miyom vardı ve hemen ameliyat oldu.1 taraf yumurtalık iflas etti ve şu anda tedavi görüyor.Çocuğu olmadı(tüp bebek felan denendi 2 kez)
Son durum doktoru 40 yaşına kadar ilaçla regl olursun sonrası menapoz demiş.Anlayacağınız erken menapoz döneminde yaşı 34.
Demem o ki hemen doktora gidin lütfen.

Psikolojik olabilir, stresli günlerdeyseniz etkilemiştir. Menopoz belirtileri de yok diyorsunuz.
Karnınızda acıma var mı yani Allah korusun kist oluşumu olabilir. Dr gitmekte fayda var, süre uzun baya.

Psikolojik olabilir, stresli günlerdeyseniz etkilemiştir. Menopoz belirtileri de yok diyorsunuz.
Karnınızda acıma var mı yani Allah korusun kist oluşumu olabilir. Dr gitmekte fayda var, süre uzun baya.
yok genel anlamda bir değişiklik yok.
korktum şimdi bak
randevu alayım

Sizi korkutmak istemem amaa 1 ay çok değil mi benim stresli olduğum bir dönem 5 gün sonra gelmişti. hiç duymadımda doktora gidin bence

Ruh hali sinir streste bazen etkileyebiliyor.. ama siz yine de bir doktora gorunu, onemli birsey yoktur belki ama yine de onlem alirsiniz

Arkadşlar benmde 18 gündür regl olmuyorum 14 aylık evliyim 24 yaşındaym hep düzenli oldum bu zmaana kadar ve bu ay 18 gün gecikti kandan herşeye bakıldı birşey cıkmadı halsizlk baş agrısı flan cok var peki özel bi doktora gitsem ultrasyonla bakılsa gebelk varsa bebek kendini saklıyo olabilirmiki bir bilginiz varmı

Sizi korkutmak istemem amaa 1 ay çok değil mi benim stresli olduğum bir dönem 5 gün sonra gelmişti. hiç duymadımda doktora gidin bence
Vallahi olabiliyor..yasim 23 ve bazen ruh halim kotu oldugunda 1 ayi bile gectigi oluyor, doktorada gittim bir problem yok kendiliginden duzeliyor, olunca oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…