OoO tabi yemez mi insan.. doktor diyor bir sorun yok benim icim rahat etmiyor diyorum doktor bi b*k bilmiyor kesin birsey var.. ama sonradan regl olunca doktorun hakli oldugunu anliyorum :)ay çok şaşırdım gerçekten kafayı yerdim herhalde :/
OoO tabi yemez mi insan.. doktor diyir bir sorun yok benim icim rahat etmiyor diyorum doktor bi b*k bilmiyir kesin birsey var.. ama sonradan regl olunca doktorun hakli oldugunu anliyorum :)
bir ay nasıl duruyorsun Aybalım benim bir kaç gün gecikse delirecek gibi oluyorum aşırı rahatsızlık veriyorVallahi olabiliyor..yasim 23 ve bazen ruh halim kotu oldugunda 1 ayi bile gectigi oluyor, doktorada gittim bir problem yok kendiliginden duzeliyor, olunca oluyor
Vallahi zorunlu olarak dayaniyor insan Peri yüzlü Mahpericim.. surekli aklim orda oluyor acaba sorun mu var neden diye.. hatta sogan kurleri falan yapiyorumbir ay nasıl duruyorsun Aybalım benim bir kaç gün gecikse delirecek gibi oluyorum aşırı rahatsızlık veriyor
doğru stres sinir üzüntü falan çok etkiliyor gelmesinide etkiliyor geldiği zaman aşırı kanama yapmasınıda etkiliyorVallahi zorunlu olarak dayaniyor insan Peri yüzlü Mahpericim.. surekli aklim orda oluyor acaba sorun mu var neden diye.. hatta sogan kurleri falan yapiyorumama cok sık oluyor, ruh halim en ufak degissin direkt etkiliyir reglimi.. karnim cok agrir, tum belirtileri olur ama bir turlu gelmez :/
Aaaaynen oyle vallahi.. biz de bununla sinaniyoruz herhalde :) Allahtan oyle asiri kanama vs olayi olmuyor ama beklerken insan geriliyor..malum saglik olaylari onemli ve buda bir gistergesi oluyor genelde.. Alllah kimseye hastalik dert sorun vermesin vallahi, beklemesi zorsa diger turlusu daha zordur ..doğru stres sinir üzüntü falan çok etkiliyor gelmesinide etkiliyor geldiği zaman aşırı kanama yapmasınıda etkiliyorAllah gecikme yaşatmasın ya gelse bir dert gelmese bir dert Aybalım
korkuyor insanbir ay nasıl duruyorsun Aybalım benim bir kaç gün gecikse delirecek gibi oluyorum aşırı rahatsızlık veriyor
offfffffff40 yaş menopoz başlangıcı olabilir. Annem de yavaş yavaş bu yaşlarda girmişti.5-6 yıl sürdü tamamen kesilmesi. Tabi ki doktora gidin siz yine de
Bir aydır regl olmuyorum ve regl düzensizliği hiç yaşamadım ve hamile olma ihtimalim sıfır .
Doktora gitmek için erkenmi sizce ?yaşım 40 menapoz olduğunu zannetmiyorum çünkü belirtileri yok .Çok bunaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?