Regl olucakmis gibi ağrı hamilelik belirtisi midir

rumeysaadf

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2021
37
-33
16
22
Korunmasız ilişkinin üzerinden 13 gün geçti 3 gündür bel sırt ağrısı yaşıyorum regl ağrısı gibi sanki regl olucakmisim gibi bir ağrı oluyor özellikle akşamları oturunca yatınca daha çok hissediyorum
Dün sol tarafım çok agriyordi
birde bugün belime hafif bir darbe aldım sağ tarafım ağrımaya basladi
Şuanda belimin arka kısmında yoğun ağrı hissediyorum regl ağrısına benzer
Acaba hamile olabilir miyim
Test yapsam çıkar mı adetime 8 gün var ..

Soylediginiz belirtiler hamilelik belirtileri ile cok benzer gozukuyor. Ama eger hamile kalmak istiyorsaniz ne yazikki bu belirtiler psikolojikte olabiliyor. Ornek olarak ben kasikta batmalar hissettim daha onceki aylarda ama hamile degilmisim. Belkide vucudumuzu bu surecte cok dinliyoruz en ufak bi belirti yakalamak icin o yuzdende olabilir. 7-8 gun kala normal kaset test ile silik cizgi ile ogrendigini soyleyenler var ama bence adet gununuze kadar beklemenizi oneririm. Cunku eger negatif cikarsa gene aklinizda bi suphe olucak acaba testtemi cikmadi diye. Regl gununuzde yaparsaniz en azindan negatifte ciksa daha emin olabilirsiniz. Sahsen ben artik belirtilere aldanip erkenden test yapmiyorum daha fazla uzulmemek icin.Hatta regl gunumunde bi kac gun gecmesini bekliyorum zaten geneldede gecikse bile adet oluyorum. Boyle daha iyi hissediyorum en azindan kendimi. Genede siz bilirsiniz. Allah gonlunuze gore versin 🍀

Korunmasız ilişkinin üzerinden 13 gün geçti 3 gündür bel sırt ağrısı yaşıyorum regl ağrısı gibi sanki regl olucakmisim gibi bir ağrı oluyor özellikle akşamları oturunca yatınca daha çok hissediyorum
Kuzum test yaptın mııı

Adetinize 8 gun var, iliskinin uzerinden 13 gun gecti? 21 gun once bi onceki adetiniz biteli kac gun olmustu? Muhtemelen yumurtlama doneminizde degilmissiniz zaten ama test yaparsaniz ve gebeyseniz muhtemelen cikacaktir.

Back
X