Regl Olunca Canim Sevişmek Istiyor

regl olmadan önce istek artıyor diye duymuştum ama regl olunduğunda bende istek azalıyor ...normal olanı hangisi acaba :)

bendede regl öncesi ve sırasında hiç istek olmuyor
zaten sıkıntım oluyor, sinirli oluyorum

valla bendede acağip istek oluyoo rüyalarıma bile giriyo yaa engel olmıyorum demekki sadece ben değilmişim buna sewindim

olabilirmiş normalmiş o istek ama yapmayın sakın haa cok günah ve haram biliyosunuzdr regillyken ilişkiye girmek saglık acısında da cok zararlıymış hormonlar o dönemde daha aktif olurmuş bayanlarda...

aynen ben de böyleyim bildiğim kadarıyla normal bunlar...:sm_confused:

bnde regl dönemimde oluo sewişmek istiyorum ilişkiye girmek istiyorum ama bn herzamn böyleyim olumsuz şeyler bni hep cezbetmiştir regl dönemimde daha ateşli olurorum :))))))))

eveettt ben bennn nedenini bende merak ediodum ama tek deilmişim demekki özellikle reglmin 2. yada 3. günü :)))

Benim de okuduğuma göre bu dönemde kadında cinsel isteğin artmasının nedeni bilinç altında hamile kalma endişesinin olmamasıymış. Hamile kalmak gibi bir niyetiniz yoksa, üzerinizden o baskı gitmiş oluyor o dönemde ve daha rahat oluyorsunuz. Bunun tersi ise, yumurtlama dönemi sırasında isteğin artması oluyor. İsteyerek veya istemeyerek beyne komutları veriyoruz anlaşılan.

ben ilk 2 gün aşırı ilgiye sevgiye muhtac oluyorum
sevişmek diilde sarılmak öpüşmek hissetmek istiyorum onu
biriyle ilişkim var diyelim aramsın ilgilenmesin ağlıyorum sinir krizi geciriyorum ehehe manyaklasıyoruM
bide cok yemek ve cikolata yiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…