- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Umarim öyledir. Allah gönlüne göre wersinMerhaba arkadaşlar topiği baştan sona okudum ne güzel bir ortam kurmuşsunuz bebiş haberleri ile şenlenmiş Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve olmayanlara da versin. Beni de aranıza alırsanız sevinirimBenim BAT da 14 Ağustos eğer uygunsa listeye ekleyebilirsiniz. Bu ay bende aşırı göğüs şişliği var dokunamıyorum, üstüne yatamıyorum ateş gibi yanıyo.. bu bir belirtimidir bilmem ama umarım öyledir
Canım bu topik hepimize uğurlu gelsin inş. Benim adet başladı başlıcak kırmızıya dönüyor:) rahatladım hakikaten, artık yapacaklarıma odaklanırım tabi. Ben bu ayda zevkli zevkli yapmıştım ama hergün yapınca tutmadı tabi :) artık beraber bekleriz yine senin bat nezaman şimdi?Hayırlısı neyseki şimdi kafan net artık yapman gereken işlere daha rahat odaklanırsın sonucu öğrendin ya regl da eli kulağındadır bak Gör.inşallah gelecek ay senin benim ve hamile kalmak isteyenler için güzel geçer ay sonunda hamile haberlerimizi burdan yazarız.bu ay biraz daha rahat olmaya çalışacağım görev için değil de zevk için yapıyor gibi inşallah tutar
Canım senin yine iki evladın var, allah inş bizlerede hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder. Bu topik çok uğurlu bak, sende gel. Beraber heyecanla diğer ayı bekleyeceğiz inşKızlar merhaba Benimde bu ay 3. Denemem olucak sprali çıkardıktan sonra ıkı hamileliğimdede bel ağrısı kasık ağrısı Göğüs hassasiyeti ve uyuma isteğim olmuştu bu ay hayırlısı artık bakalımgeçen ayki topikte yazışıyorduk maşallah ÇOĞU kişiden güzel haberler geldi charmant @hicbirseymi @pudink Hatırladığım bunlar tebrik ederim sağlıkla gelsın kuzular inş benide listeye eklerseniz sevinirim 27temmuz sat 23 Ağustos bat hadi hayırlısı bakalım
Umarim öyledir. Allah gönlüne göre wersin
Olur olur.bu ay dedin gibi zevkine çalışıyoruz :) tadını çıkarıyoruz. Bir de şunu duydum kızlar ben..Kadın önce boşaldiinda spermler yolunu daha çabuk buluyomus:) ki ilk kurtaj la sonuçlanan hamileliimde tesadüfen ole olmustu. Bu ay da ole denicem ben :)Buayda olmazsa artık öyle olur. Çünkü kimbilir nezaman denk gelirse artık...
Benim bat telefondaki 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı gösteriyor inşallah Zafer olurCanım bu topik hepimize uğurlu gelsin inş. Benim adet başladı başlıcak kırmızıya dönüyor:) rahatladım hakikaten, artık yapacaklarıma odaklanırım tabi. Ben bu ayda zevkli zevkli yapmıştım ama hergün yapınca tutmadı tabi :) artık beraber bekleriz yine senin bat nezaman şimdi?
Canım senin yine iki evladın var, allah inş bizlerede hayırlısıyla sağlıklı bebişler nasip eder. Bu topik çok uğurlu bak, sende gel. Beraber heyecanla diğer ayı bekleyeceğiz inş
Olur olur.bu ay dedin gibi zevkine çalışıyoruz :) tadını çıkarıyoruz. Bir de şunu duydum kızlar ben..Kadın önce boşaldiinda spermler yolunu daha çabuk buluyomus:) ki ilk kurtaj la sonuçlanan hamileliimde tesadüfen ole olmustu. Bu ay da ole denicem ben :)
senin kaçgün geçti canm inşallah bebişlerimiz bizimledir.
Ben sabredicem inşallah haftaya cumaya kadar test yokçünkü erken yapıp hayal kırıklığını tekrar yaşamak istemiyorum
her halde bu işin Sırrı ilişki anında rahat olmak bir de onu deneyelim bakalım mumlar Tütsüler falan romantik bir ortam hazırlayalım bakalım:))Olur olur.bu ay dedin gibi zevkine çalışıyoruz :) tadını çıkarıyoruz. Bir de şunu duydum kızlar ben..Kadın önce boşaldiinda spermler yolunu daha çabuk buluyomus:) ki ilk kurtaj la sonuçlanan hamileliimde tesadüfen ole olmustu. Bu ay da ole denicem ben :)
Bence de tamamen rahat olmakta..anın tadını çıkarmak hele ki son aşamada :). Birde hemen kalkmadan bu ay tamamdır bu iş. .stressiz güzel ve sonunda bebiş li gunlerimizeee:))H
her halde bu işin Sırrı ilişki anında rahat olmak bir de onu deneyelim bakalım mumlar Tütsüler falan romantik bir ortam hazırlayalım bakalım:))
Selam canım nasılsın heycanlı bekleyiş nSıl gidiyo :)benim daha bat a var canım, 19 Ağustos. Ama dünden beri kasıklarım çok rahatsız. belki de üşüttüm bilemiyorum ki. bekliyebiliyorsan süper tabi ama ben sabırsız olduğumdan dayanamam sanırım
Canım bendede cok yogun olmamakla beraber akıntı vardı ,yumurtlama dönemindeki gibi hala devam ediyorhamılelıkte de özellıkle ilk haftalarda akıntı cok cok fazla gelır beyaz şeffaf karısık gelır
Akintisi boyle olup hamile olan varmi nette bakarken gordum benim suan akintim boyle????
Canım listeye benide alın :)Hamile olmaya çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olabilmesi adına anketi doldurup yorum ve belirtilerinizi yazmanızı rica ediyorum. Umarım hepimiz amacımıza ulaşabiliriz. Meleklerimize kavuşmak dileğiyle topiğime hoşgeldiniz
ANNE ADAY LİSTEMİZ
@hicbirseymi Hamile
@Lilyumas Hamile
charmant Hamile
@pudink Hamile
@mavimli
@hadiinsallah
Skry10 bat 5 ağustos
@aspnr bat 6 ağustos
@Pokahontass bat 6 ağustos
@casun bat 6 agustos
@Eylemeylemce Bat 9 ağustos
Tuanam21 bat 9 ağustos
@tontikto bat 13 ağustos
@quazza bat 14 ağustos
@kanikey Bat 14 ağustos
Homely_angel 19 ağustos
@Latinakis Bat 29 ağustos
Veson Bat 30 ağustos
@triton-x bat 31 ağustos
C canus123 bat 31 ağustos
Bu ay oyle yaparim canim insTatlım biter bitmez poponun altına yastık koy ve bacaklarını duvara veya yatak başlığına dik ara sırada bacaklarını pedal çevirir gibi oynat :) enaz yarım saat öyle dur ben sabah dus alıyorm Allah affetsn ama mecbur garanti olsun diye
Yumurtlama döneminde akıntı oluo doğru ama onun dewam etmesi bence hamilelik olmayabilir.benim de bu ay yumurtlama dan adete kadar hep akıntı wardi amaCanım bendede cok yogun olmamakla beraber akıntı vardı ,yumurtlama dönemindeki gibi hala devam ediyor
Hayirlisi olsun canım. Neden tekrar cagirdi. Kontrol için mi?Kizlar doktora gittim . hic bi sikintin yok dedi . gogusler agriyormus cunku . Goguslerim süt salgiliyormus. Onun kesilmesi icin ilac verdi kullanayim mi sizce . akinti icin ilac verdi . birde 20 agustosta yine gel dedi :)
Bilmiyorum ki .bide 17 sinde patolojiden sonuclarim cikcakHayirlisi olsun canım. Neden tekrar cagirdi. Kontrol için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?