- 24 Nisan 2012
- 966
- 341
- 73
Gözün aydın canım :)Kizlar doktora gittim . hic bi sikintin yok dedi . gogusler agriyormus cunku . Goguslerim süt salgiliyormus. Onun kesilmesi icin ilac verdi kullanayim mi sizce . akinti icin ilac verdi . birde 20 agustosta yine gel dedi :)
Niye gozum aydin sekerim :)Gözün aydın canım :)
Cnm Dr a güven ve söylediklerini harfiyen yap hormon tahlili vermişmiydinKizlar sabah lekelenmem oldu . ama birdaha ne gelen ne giden . doktorda goguslerin sut dolmus sut salgiliyor diyor ne demek bu ??
Patalojiye bisey verdirdi . hormon ve kan yapti hicbi sikinti yok canimCnm Dr a güven ve söylediklerini harfiyen yap hormon tahlili vermişmiydin
Cnm prolaktin hormonun biraz yüksek çıkmış olabilir bu Hormon süt üreten bir Hormondur Dr bu Yüzden öyle Demiş olabilirPatalojiye bisey verdirdi . hormon ve kan yapti hicbi sikinti yok canim
Evet cok yuksek . eşim masallah bi kova cikar diyor :)Cnm prolaktin hormonun biraz yüksek çıkmış olabilir bu Hormon süt üreten bir Hormondur Dr bu Yüzden öyle Demiş olabilir
Evet benimkide cok yogun degil hamilemisin cabim senCanım bendede cok yogun olmamakla beraber akıntı vardı ,yumurtlama dönemindeki gibi hala devam ediyor
Hayırlı ugurlu olsun canım. Bebişin sana sımsıkı tutunsun insallahMrb kizlar:) Ben de hamis oldugumu bikac saat once silik cizgiyle ogrendim.ins. yarin kan testyle kesinlesmis olur.adetime 6 gun var benim.bu ay corekotu kuru kullandim ilk kez ve erken yumurtladim ovu testiyle takip etmistim. Yogun belirtiler yasadim ve bunun uzerine bi his bana test yapmam gerektgini soyledi:)) dilerim herkes melegine kavusur..
Evet canım hamileyimEvet benimkide cok yogun degil hamilemisin cabim sen
Hayırlı ugurlu olsun canım. Bebişin sana sımsıkı tutunsun insallah
Geçmiş oldun tatlım, senin prolaktîn değerin yüksek çıkmış demekli tatlım. Bence ilacı kullanmalısın çünkü prl yükseliği düzgün yumurtlamamaya ve adet düzensizliğine bile sebep oluyor. Buyüzden daha kolay hamile kalabilmek için kullanmalısın tatlım...Kizlar doktora gittim . hic bi sikintin yok dedi . gogusler agriyormus cunku . Goguslerim süt salgiliyormus. Onun kesilmesi icin ilac verdi kullanayim mi sizce . akinti icin ilac verdi . birde 20 agustosta yine gel dedi :)
benide yazarmısınız listeye bu mutlu sonlu yolculukta bende olmak isterim pko var bende bat:10-11-12 ağustos olabilir bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?