Hadi inşallah herşey yolunda giderKizlar gittim genetik pihtilasma icin kan verdim bir bucuk ay sonra cikacak sonuc esimde gidecekmis o da yilbasindan sonra gidebilecek tam da deneme zamanimiza denk gelecek sonuclar. Hsg de bir dahaki adetin ilk gunu gidip randevu almam gerekecek yani o da o zaman yetisiyor. İnsallah hersey yolunda gider. Tesadufen gittim fakat sevdim bu doktoru.
Genetik test için sorun çıkarttılar mı cnm ?Kizlar gittim genetik pihtilasma icin kan verdim bir bucuk ay sonra cikacak sonuc esimde gidecekmis o da yilbasindan sonra gidebilecek tam da deneme zamanimiza denk gelecek sonuclar. Hsg de bir dahaki adetin ilk gunu gidip randevu almam gerekecek yani o da o zaman yetisiyor. İnsallah hersey yolunda gider. Tesadufen gittim fakat sevdim bu doktoru.
Hadi inşallah herşey yolunda gider
Yok cikartmadilar kuzum senin dedigin gibi uc dusuk bir dis gebelik dedimGenetik test için sorun çıkarttılar mı cnm ?
Hadi seni pis yalancıYok cikartmadilar kuzum senin dedigin gibi uc dusuk bir dis gebelik dedimkac haftaliklardi dedi 5-6-8 dedim kurtaj oldu mu dedi oldu ilki olmadi kucuk diye dedim nerde oldun dedi ozel muayenehane dedim vallahi cok pis yalanlar oldu ama napayim Allah affetsin
gerçekten bayağı uzman olacağız sonundaEstağfirullah cnm bizler de burda öğreniyoruz.rahim içerisinde kanama alanı vardı bu da düşük riski demek.ilk muayenede koca bir hematom vardı Dr dedi bu boş kese olabilir.ama Beta Artış gösterdi ve sonradan keseyi de gördük.
2016 bize iyi gelecek canım iyi düşünelim iyi olsun. hepimizin sağlıklı bebişleri olsun inşallah.Kızlar kendimi acayim mutsuz hissediyorumRabbim inşallah 2016 da bize de güzel mutluluklar nasip eder inşallah bizde anne oluruz. Kendimi çok mutsuz hissediyorum sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hayal bile kurmak istemiyorum ya gerçekleşmezse diye bebek battaniyesi örmeye başlamıştım kaldırdım oremiyorum onu bile
Canim benim ayni hisleri bende yasadim, burdaki herkeste yasiyor. Lutfen kendini cok fazla yipratma. Belkide bu ay olmustur. Uzme kendini. Kisa zamanda Rabbim nasip etsin inşallah sana da saglikli bir bebecik. Ama moral çok önemli.Kızlar kendimi acayim mutsuz hissediyorumRabbim inşallah 2016 da bize de güzel mutluluklar nasip eder inşallah bizde anne oluruz. Kendimi çok mutsuz hissediyorum sanki hiç anne olamayacakmisim gibi hayal bile kurmak istemiyorum ya gerçekleşmezse diye bebek battaniyesi örmeye başlamıştım kaldırdım oremiyorum onu bile
Canım inşallah sonuçlar temiz çıkar. Hersey guzel olacak inşallah.Yok cikartmadilar kuzum senin dedigin gibi uc dusuk bir dis gebelik dedimkac haftaliklardi dedi 5-6-8 dedim kurtaj oldu mu dedi oldu ilki olmadi kucuk diye dedim nerde oldun dedi ozel muayenehane dedim vallahi cok pis yalanlar oldu ama napayim Allah affetsin
cnm kontrole gittin mi dr ne dedigerçekten bayağı uzman olacağız sonundahematomu da öğrendik.
cnm sen nasılsın sen de yakınlarda kürtaj oldun sanırımKızlar ya nazar dDeğdi bize baksaniza
cnm sen nasılsın sen de yakınlarda kürtaj oldun sanırım
o da geçecek bebeğini kucağına alınca hiç bu günleri hatırlamayacaksınEvet canım iyiyim çok şükür psikolojik olarakta aklıma geldikçe kötü oluyorum iste
Canım bana dr 50güne kadar olmazsan normal demişti. Sende sıkıntı yapma gelir inş cnm benim sonra adet günü değilde süresi uzamıştı. Bakalım bu düşükten sonra ne gibi değişiklik olucak hayırlısı...Eve cnm küçük olduğu için şanslısın inşallah çok Can'ın yanmadan bu Süreci atlatırsın
Adet düzeni ÇOĞU kişide kürtajdan sonra bozuluyor benimki de gecikecek ANLAŞILAN daha yumurtlamadım bile 2. Regl a kadar korunma var sonra hsg
İmş cnm 3.ler sağlıkla gelicek bizlere...sen nasıl oldun cnm?çok geçmiş olsun canım. o zaman gelecek bir gün. sabırla beklememiz birbirimize destek olmamız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?