Henüz negatifKızlar ovulasyon testim boyle
Henüz negatif
Ben tam 36. Gun oldum canim herkesin degisken oluyor. Yumurtlama olacaktir mutlaka.Bugün 28. Gün Ağrı sızı yok çok şükür geçen gün 4 gün kadar leke Tarzı kanama oldu Dr artarsa gel dedi ama bitti 5 gündür temiz.ara kanamalar normalmiş kürtajdan sonra yaşayan çok.50-60 günde regl olanlar var.acaba ben bu ay yumurtlayacak mıyım???? Ben ateş takibi yapıyorum merak ettim.henüz ovulasyon yok.
Bebekte o bebek :)))) yumurtlama 1-2 gün içerisinde olur biter bir hafta sonra yeniden yumurtlama olmazKuzum biliyorum öğrendim artık :) zaten adete 8 gun var ovulasyon geçti bir hafta oldu. Ama yumurtlama ağrısı gibi ağrım var o yuzden yaptım negatif çıktı anlamadım ağrıların sebebini
Bu gidişle benimki de 50 günü bulacak hadi Hayırlısı merakla bekliyorum :))Ben tam 36. Gun oldum canim herkesin degisken oluyor. Yumurtlama olacaktir mutlaka.
Adet biter bitmez hem gebelik şüphesi olmaması için hem de rahim yumuşak oluyormuş çekmek kolaylaşıyormuşKizlar bu hsg icin belli bir gun var mi yoksa istediginde gidip yaptirabiliyor musunuz?
Bebekte o bebek :)))) yumurtlama 1-2 gün içerisinde olur biter bir hafta sonra yeniden yumurtlama olmaz
Devlet hastanesi yapiyor dimi bunu ucret aliyorlar mi bilgin var mi acaba kuzum ?Adet biter bitmez hem gebelik şüphesi olmaması için hem de rahim yumuşak oluyormuş çekmek kolaylaşıyormuş
Devlet hastanesi ücretsiz yapar cnmDevlet hastanesi yapiyor dimi bunu ucret aliyorlar mi bilgin var mi acaba kuzum ?
Cok tesekkur ederim kuzumDevlet hastanesi ücretsiz yapar cnm
Canım 11. Günden sonra yapmadılar benim. En son 11. Günü dediler. Bir de devletlerin hepsinde alet olmuyor, genelde üniversite hastanelerinde çekiyorlar. Yani devlette de ara git tatlım, alet var mı yok mu diye.. Yarın Ege'ye gideceksin ya orada bir sor bence tatlımmKizlar bu hsg icin belli bir gun var mi yoksa istediginde gidip yaptirabiliyor musunuz?
Hosgeldin canimcharmant burda da buldum bak seni , şu iki gündür kafam yine hamilelik konularına takılıyor ya kendimi zayıflamaya adadım 3 aydır , hamilelik konularını okumadım bile ama bu ay serophene içtim tam ovulasyon haftamdayım eşim gece geliyor mesaiye kalıyor şu aralar şansa bak ya , ben bişeyi merak ediyorum adete 15 gü kala tek ilişkiyle hamile kalabilirmiyim acaba , olcak olduktan sonra oluyor gerçi ama düşük ihtimal galiba , napalım herşey Allah tan bakalım yüzümüz ne zaman gülcek. .
Egitim arastirma hastanesine bakarim devlete de normal devlette bence de yoktur ayyy suan seni cok iyi anladim korku ve heyecan basiyorCanım 11. Günden sonra yapmadılar benim. En son 11. Günü dediler. Bir de devletlerin hepsinde alet olmuyor, genelde üniversite hastanelerinde çekiyorlar. Yani devlette de ara git tatlım, alet var mı yok mu diye.. Yarın Ege'ye gideceksin ya orada bir sor bence tatlımm
Genelde 1_2 gün aksıyor canım hayırlısı artık ya, sen hsg çekilceksin galiba korkup bi cesaret edemediğim şey ya ama 3 ay serophene işe yaramazsa elim mahkum çektircekmişim bende.Hosgeldin canimeger duzenli adet goruyorsan nokta atisi bile olur o gun tam zamani yani
Pihtilasmaya baktiricam kuzum birde dis gebelik gecirdim onun icin hsg cektireyim diyorum. Heyecan korku karisik sanki sinava girecekmisum gibi duygular yasiyorum. :)Genelde 1_2 gün aksıyor canım hayırlısı artık ya, sen hsg çekilceksin galiba korkup bi cesaret edemediğim şey ya ama 3 ay serophene işe yaramazsa elim mahkum çektircekmişim bende.
Yok yok canım hiç korkacak bir şey yok, acısa bile ki inşallah acımaz, tam 3 dk! O kadar.. Bi sorun olursa sor tatlımm, ama inan göz acıp kapatıncaya kadar bitiyor sınraEgitim arastirma hastanesine bakarim devlete de normal devlette bence de yoktur ayyy suan seni cok iyi anladim korku ve heyecan basiyor
Ayy olmazmı bizede bilgi ver olur mu merak ederimPihtilasmaya baktiricam kuzum birde dis gebelik gecirdim onun icin hsg cektireyim diyorum. Heyecan korku karisik sanki sinava girecekmisum gibi duygular yasiyorum. :)
Devlet derken kadın doğum demek istiyorum bizim burda araştırma yok o Yüzden kadın doğumda oluyor bu işler ama sen araştırmaya da sorEgitim arastirma hastanesine bakarim devlete de normal devlette bence de yoktur ayyy suan seni cok iyi anladim korku ve heyecan basiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?