Regl oncesi betahcg degeri

Amin kuzum herkesin hamilelik belirtisi yaşadıkları falan birbirinden çok farklı o yüzden kendini bri başkasının belirtisi ya da değeriyle kıyaslama
Aynen kimyasalda hic mide bulantim kokudan tiksinmem olmamisti ama bunda erken olmasina ragmen midem kotu ucgundur hayirlisi artik

Arkadaslar merhaba iki ay once kimyasal gebelikten kurtaj oldum doktor korunma vermedi dun kan verdim 18.47 cikti bugun de 36.21 reglime uc gun var sizce deger az mi iyi mi? sizlerin nasildi degerleri dusuk gibi geldi bana biraz
1 gün var dimi tahlillerin arası normal bence gayet

Regl e 2 gün varken 193'dü, 2 gün sonra (regl günümde) 612'ydi..
Sanırım değerden ziyade 2 günde en az 2 kat artış göstermesi önemli.

Kızlar adetime 10 gün var beta hcg 29.18 çıktı son adet tarihim 24 Kasım değerim yükselir mi kimyasal gebelik de en fazla kaç oluyor beta HCG

28 Kasım adet bitti 7 Aralık idrar testinde silik çıktı 10 Aralık da kan verdim 29.18 çıktı adettn sonra mi kalmış oluyorum hemen çıkması normal mi idrar da

Arkadaslar merhaba iki ay once kimyasal gebelikten kurtaj oldum doktor korunma vermedi dun kan verdim 18.47 cikti bugun de 36.21 reglime uc gun var sizce deger az mi iyi mi? sizlerin nasildi degerleri dusuk gibi geldi bana biraz
adete 2 gün kala 44 tü bence normal değerin adetten 8 gün sonra 4207 çıktı gayet gzel sonucun sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…