Aynen kimyasalda hic mide bulantim kokudan tiksinmem olmamisti ama bunda erken olmasina ragmen midem kotu ucgundur hayirlisi artikAmin kuzum herkesin hamilelik belirtisi yaşadıkları falan birbirinden çok farklı o yüzden kendini bri başkasının belirtisi ya da değeriyle kıyaslama
Allah artırsın belirtilerini inşallahAynen kimyasalda hic mide bulantim kokudan tiksinmem olmamisti ama bunda erken olmasina ragmen midem kotu ucgundur hayirlisi artik
Aminnn herkesin insallahAllah artırsın belirtilerini inşallah
Amin canımmAmin canim insallah sen kac haftaliksin 5 mi 6 mi sagsalim kucagina almak nasip etsin rabbim
1 gün var dimi tahlillerin arası normal bence gayetArkadaslar merhaba iki ay once kimyasal gebelikten kurtaj oldum doktor korunma vermedi dun kan verdim 18.47 cikti bugun de 36.21 reglime uc gun var sizce deger az mi iyi mi? sizlerin nasildi degerleri dusuk gibi geldi bana biraz
Evet canim birgun var1 gün var dimi tahlillerin arası normal bence gayet
Hadi hayirlisi olsun senin icinde benim icinde herkes icindeAmin canımmRegl tarihine göre 6 haftalık olması lazımdı ama doktor 5 haftalık dedi
O zaman normal o 2 katı durumu 2 günde bir yapılan tahlil için geçerliEvet canim birgun var
Canim senin 10 gun varmis guzel cikmis degerin benim kimyasalda adetten 3 gun sonra 77ydiKızlar adetime 10 gün var beta hcg 29.18 çıktı son adet tarihim 24 Kasım değerim yükselir mi kimyasal gebelik de en fazla kaç oluyor beta HCG
Ve de 77den sonra 113 oldu sonra 213 sonra 300 sonra 250 sonra yine 300 oldu ikiser gun arayla duzensiz di artis birdaha kan ver birkacgun sonraCanim senin 10 gun varmis guzel cikmis degerin benim kimyasalda adetten 3 gun sonra 77ydi
Herkesin yumurtlama gunu farkli adet bitince hemen yumurtlamis olabilirsin deger dusuk yeni hamilesin belli adetten once olsa adetlenmezdinPazartesi kan vericem ztn de ben çok erken öğrendim daha adetime 10 gün var cnm acaba adetten önce mi hamile kaldım
Ongun icinde cok zor canim ya gecen ay kimyasal gebelik gecirmis olabilirsin biranonce doktora danis bence28 Kasım adet bitti 7 Aralık idrar testinde silik çıktı 10 Aralık da kan verdim 29.18 çıktı adettn sonra mi kalmış oluyorum hemen çıkması normal mi idrar da
Insallah hamissindirOngun icinde cok zor canim ya gecen ay kimyasal gebelik gecirmis olabilirsin biranonce doktora danis bence
adete 2 gün kala 44 tü bence normal değerin adetten 8 gün sonra 4207 çıktı gayet gzel sonucun sorun yokArkadaslar merhaba iki ay once kimyasal gebelikten kurtaj oldum doktor korunma vermedi dun kan verdim 18.47 cikti bugun de 36.21 reglime uc gun var sizce deger az mi iyi mi? sizlerin nasildi degerleri dusuk gibi geldi bana biraz
Tesekkur ederim canim bugun baktirdim 36 degerden sonra yani ikigun sonra 151 olmusadete 2 gün kala 44 tü bence normal değerin adetten 8 gün sonra 4207 çıktı gayet gzel sonucun sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?