regl öncesi gebelik testi ?

Şimdi yaptım ve negatif yumurtlama ilişkisinden sonra 1 hafta oldu daha ama dayanamıyorum yapıyorum
İlişkinin üstünden 11 gün geçti yaptım negatif son 3 adetimi 2 ayda 1 olduğum için ilişki gününe göre yaptım. Karnım ağrıyor adet olacakmşm gibi ama bişe yok. Adet olmadm yani. Acaba 3 gün sonra mı yapsam adet olmazsam hala

Belirtiniz var mıı
canım şeffaf akıntı geldi 2 gün. Bir kere peçeteye minnacık ufak bir nokta pembe kan geldi. Onun dışında elle tutulur bir şey yok aslında, sadece değişik bir umut bir hissiyat var. Karnım ve başım ağrıyordu 2 gündür, iş arkadaşım kesin hamilesin yüzün de değişti dedi. Ben de rüyamda gördüm. İşte hissiyat yani somut bir şey yok

Umarım benimde vardır ilk bebegimi 2 ay önce kaybettim kalp atışı durunca:) simsi tekrar düşünüyorum bakalm.. tutacak mı

Kızlar selam bende gebelik için çabalıyorum bugün adet olmam lazımdı olmadım ama kasik ağrım var inş hamileyimdir guncellicem gecikme devam ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…