- 10 Mart 2022
- 346
- 123
- 33
- 27
- Konu Sahibi Cicegim34_
regl döneminize 5-6 gün kala test yapan oldu mu? sonucu ne çıktı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkinin üstünden 11 gün geçti yaptım negatifŞimdi yaptım ve negatifyumurtlama ilişkisinden sonra 1 hafta oldu daha ama dayanamıyorum yapıyorum
Belirtiniz nedir2 gün kaldı yaptım negatif
Belirtiniz var mııŞimdi yaptım ve negatifyumurtlama ilişkisinden sonra 1 hafta oldu daha ama dayanamıyorum yapıyorum
canım şeffaf akıntı geldi 2 gün. Bir kere peçeteye minnacık ufak bir nokta pembe kan geldi. Onun dışında elle tutulur bir şey yok aslında, sadece değişik bir umut bir hissiyat var. Karnım ve başım ağrıyordu 2 gündür, iş arkadaşım kesin hamilesin yüzün de değişti dedi. Ben de rüyamda gördüm. İşte hissiyat yani somut bir şey yokBelirtiniz var mıı
1 yorum daha yaptım gördünüz mü bilmiyorum :) benim karın ağrım var adet olacak gibi dünden beri ama bugün özellikle sabah daha fazlaydı.Senin var mı canım belirtin
belli olmuyorki öyle yapinca varsada çikmiyor adet gecikmesini beklemek en iyisi varsa çikiyor hemenregl döneminize 5-6 gün kala test yapan oldu mu? sonucu ne çıktı ?
Şimdi gördüm kusura bakmayın. Umarım vardır gebeliğiniz hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)1 yorum daha yaptım gördünüz mü bilmiyorum :) benim karın ağrım var adet olacak gibi dünden beri ama bugün özellikle sabah daha fazlaydı.
Estağfurullah. Umarım vardır ikimizde deŞimdi gördüm kusura bakmayın. Umarım vardır gebeliğiniz hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)
Belirtim yok diyebiliriz kasık ağrısı var sadece benimki meraktan dayanamıyorum erkenden yapıyorum sonra da hüsranBelirtiniz nedir