• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regl tarihi 4 5 6 Haziran olanlar birlikte bekleyelim gebeliği

Gokcen5o

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
578
115
103
26
Kızlar selam benim adetlerim 3 6 4 oldu 3 ay bu ay nasıl olacak bilmiyorum 13 haziranda değerlendirmeye başladık inşallah olumlu olur benim regl 4 haziranda başladı 9 haziranda bitti 14 haziranda yumurtlama akıntısı oldu galiba sizde durumlar nedir

Ay buldum kendime göre bi grup kızlar 2 haziran sat ama kimyasal gebelikti 2 sinde söküldü gitti 7 gün aşırı kanamam oldu ve bitti leke akıntı hiç bişi kalmadı ben de düzenli ilişki ile devam edeyim dedim umarım şanslı olurum ve bu ay nasip olur

Merhaba, benim de sat 2 Haziran bat 1 Temmuz. İlk defa ovülaston testi kullanmaya başladım bakar mısınız pik olmuş mu

Eklentiler

• IMG_9817.webp
    IMG_9817.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 15
Ay buldum kendime göre bi grup kızlar 2 haziran sat ama kimyasal gebelikti 2 sinde söküldü gitti 7 gün aşırı kanamam oldu ve bitti leke akıntı hiç bişi kalmadı ben de düzenli ilişki ile devam edeyim dedim umarım şanslı olurum ve bu ay nasip olur
Hadi hayırlısı ya umarım hepimiz hamiş olalım artık

son adetim 2sinde başlayıp 5inde bitti 28 günde bir oluyor hiç düzensizliğim olmadı max 1-2 gün oynar hep

Ben ovulaayom testi kullanıyodum işe yaradı ama bu ay pek gönülsüz yaptım zaten 5 tane vardı elimde düzensiz yaptım gibi iki tane kaldı bakalım nolvak inşAllahhh hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz

Back
X