Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kızımdada temmuzda hamileydim bundada olur inşallahBnde bu ay 1 inde oldum bat 1 temmuz umarım bu ay ikimize de uğurlu gelir
Bizim ilk olacak 8 aydır deniyoruz bu 9. Ayımız inşallah bu ay bebeklerimiz bizimledirİnşallah kızımdada temmuzda hamileydim bundada olur inşallah
Benim 3 olcak ama 2 aydır felan olmadı inşallah bu ay olurBizim ilk olacak 8 aydır deniyoruz bu 9. Ayımız inşallah bu ay bebeklerimiz bizimledir
Maşallah allah bağışlasın inşallah Rabbim nasip etsinBenim 3 olcak ama 2 aydır felan olmadı inşallah bu ay olur
Aminn rabbim size ve isteyen herkese nasip etsinMaşallah allah bağışlasın inşallah Rabbim nasip etsin
Âmin inşallahAminn rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin
Hadi hayırlısı ya umarım hepimiz hamiş olalım artıkAy buldum kendime göre bi grup kızlar 2 haziran sat ama kimyasal gebelikti 2 sinde söküldü gitti 7 gün aşırı kanamam oldu ve bitti leke akıntı hiç bişi kalmadı ben de düzenli ilişki ile devam edeyim dedim umarım şanslı olurum ve bu ay nasip olur
Son adet tarihin ve uzunluk nedir senin yani kaç günde bir olursunMerhaba, benim de sat 2 Haziran bat 1 Temmuz. İlk defa ovülaston testi kullanmaya başladım bakar mısınız pik olmuş mu
Çatlama olduktan sonra da hamile kalma ihtimali olabiliyor mu20 sine kadar değerlendirin hatta daha fazla 30 a kadar
İnşAllahhh yaaaHadi hayırlısı ya umarım hepimiz hamiş olalım artık