Kahvely Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2021 604 184 53 25 Çarşamba 00:37 Konu Sahibi Konu Sahibi Kahvely #1 Kızlar hayırlı kandiller Reglim namaz kılamam ama seccadeye oturup dua edebilir miyim? Ya da dua kitabından elden dua okuyabilir miyim?
Kızlar hayırlı kandiller Reglim namaz kılamam ama seccadeye oturup dua edebilir miyim? Ya da dua kitabından elden dua okuyabilir miyim?
Porsukcorap O artık depremzede. Pro Üye Anneler Kulübü 8 Ağustos 2010 3.077 4.242 658 Diğer Çarşamba 00:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Kahvely #2 Kahvely .!.: Kızlar hayırlı kandiller Reglim namaz kılamam ama seccadeye oturup dua edebilir miyim? Ya da dua kitabından elden dua okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayırlı kandiller Dua edip tesbih çekebilirsiniz. Dua kitabından değil ama telefondan açıp okuyabilirsiniz.
Kahvely .!.: Kızlar hayırlı kandiller Reglim namaz kılamam ama seccadeye oturup dua edebilir miyim? Ya da dua kitabından elden dua okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayırlı kandiller Dua edip tesbih çekebilirsiniz. Dua kitabından değil ama telefondan açıp okuyabilirsiniz.
Kahvely Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2021 604 184 53 25 Çarşamba 00:39 Konu Sahibi Konu Sahibi Kahvely #3 Porsukcorap .!.: Hayırlı kandiller Dua edip tesbih çekebilirsiniz. Dua kitabından değil ama telefondan açıp okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Allah razı olsun
Porsukcorap .!.: Hayırlı kandiller Dua edip tesbih çekebilirsiniz. Dua kitabından değil ama telefondan açıp okuyabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Allah razı olsun
blowhole25 Mucizelere inanıyorum.... Kayıtlı Üye 12 Ekim 2011 2.807 460 373 Çarşamba 11:27 Konu Sahibi Konu Sahibi Kahvely #4 Kahvely .!.: Kızlar hayırlı kandiller Reglim namaz kılamam ama seccadeye oturup dua edebilir miyim? Ya da dua kitabından elden dua okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayırlı kandiller. Bol bol zikir çekebilirsiniz
Kahvely .!.: Kızlar hayırlı kandiller Reglim namaz kılamam ama seccadeye oturup dua edebilir miyim? Ya da dua kitabından elden dua okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayırlı kandiller. Bol bol zikir çekebilirsiniz
Kahvely Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Temmuz 2021 604 184 53 25 Çarşamba 12:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Kahvely #5 blowhole25 .!.: Hayırlı kandiller. Bol bol zikir çekebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Camiye gidemem galiba değil mi? Teşekkür ederimm
blowhole25 .!.: Hayırlı kandiller. Bol bol zikir çekebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Camiye gidemem galiba değil mi? Teşekkür ederimm
H hayat kadar Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2025 173 93 13 29 Çarşamba 19:29 Konu Sahibi Konu Sahibi Kahvely #6 Kahvely .!.: Kızlar hayırlı kandiller Reglim namaz kılamam ama seccadeye oturup dua edebilir miyim? Ya da dua kitabından elden dua okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bende reglim bu günde oruç tutmayı çok istemiştim nasip değilmiş zikir çekiyorum ve peygamberimize salavat çekiyorum
Kahvely .!.: Kızlar hayırlı kandiller Reglim namaz kılamam ama seccadeye oturup dua edebilir miyim? Ya da dua kitabından elden dua okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bende reglim bu günde oruç tutmayı çok istemiştim nasip değilmiş zikir çekiyorum ve peygamberimize salavat çekiyorum
H hayat kadar Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2025 173 93 13 29 Çarşamba 19:30 Konu Sahibi Konu Sahibi Kahvely #7 Kahvely .!.: Kızlar hayırlı kandiller Reglim namaz kılamam ama seccadeye oturup dua edebilir miyim? Ya da dua kitabından elden dua okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sizede hayırlı kandiller
Kahvely .!.: Kızlar hayırlı kandiller Reglim namaz kılamam ama seccadeye oturup dua edebilir miyim? Ya da dua kitabından elden dua okuyabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sizede hayırlı kandiller