Regle 1 hafta kala hamile kalmış olan tanıdığınız var mı?

EosAna

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
1.213
975
123
Çok merak ediyorum. Gerçi benim 21indeydi yumurtlama. Ovulasyon ağrısını hissettim ama bizde ikiz gebelik geni var acaba çoklu yumurtlama olmuş mudur?
Bir ümit...

Ben adete 1 hafta varken hamile kalmştım. Çok geç yumurtlamışım ama tutmuştu. Adetim 6 gün geçmesine rağmen beta 48 çıkmıştı daha çok yeniydi. Yumurtlama ile alakalı o canım.. Adet biter bitmez hamile kalanı bile duydum.

Ümit işte. Teşekkür ederim cevap için canım. Bata 3 gün kaldı bekliyorum. Gecikirsem çoklu yumurtlama olayı sayesinde gebe kalmisimdir

Ümit işte. Teşekkür ederim cevap için canım. Bata 3 gün kaldı bekliyorum. Gecikirsem çoklu yumurtlama olayı sayesinde gebe kalmisimdir
Ah canım benim :) inşallah rabbim gönlündekini versin benim tekti ama çok sürmedi öldü karnımda inşallah rabbm tekrar aynı duyguları yaşatır hepimize

Ah canım benim :) inşallah rabbim gönlündekini versin benim tekti ama çok sürmedi öldü karnımda inşallah rabbm tekrar aynı duyguları yaşatır hepimize
Amin canım. Amin...
Bir evlat sahibi olmak ne büyük hazine. Biz değerini daha iyi bilecegiz bu hasretle :)

Benim de tam bi hafta var ama ben çatlatma iğnesi oldum :)
Anladım canım :) benim 21indeydi çatlama maalesef. Kaldım mı kalmadım mı hiç fikrim yok. Ama ovulasyondan 13 gün sonra test yaptım negatifti. Hamilelik olsa çıkardı dimi?

Anladım canım :) benim 21indeydi çatlama maalesef. Kaldım mı kalmadım mı hiç fikrim yok. Ama ovulasyondan 13 gün sonra test yaptım negatifti. Hamilelik olsa çıkardı dimi?
Benim de 23 ünde vurulmuştu iğne o gün veya ertesi günü çatladı sanırım. Bazen çıkmayabiliyor Can'ım ya moralini bozma bence adetin geçince tekrar yap test sabretmesi zor ama mecbur beklicez :)

Açıkçası ben pek takip etmiyordum ovulasyon vs. Vücudumu pek dinlemezdim. Doktorumla hamilelikten sonra konuşurken ayırdına vardım çoğu şeyin. Sadece adet günüme yakın vücudumu şiş hissediyordum o yüzden bir şey söyleyemeyeceğim.

Benim de 23 ünde vurulmuştu iğne o gün veya ertesi günü çatladı sanırım. Bazen çıkmayabiliyor Can'ım ya moralini bozma bence adetin geçince tekrar yap test sabretmesi zor ama mecbur beklicez :)

Benim amacım ovulasyonda hamile kalmamış olmak çünkü geri çekilme oldu.
Amacım regle 1 hafta kala hamile kalmış olmak ya
Bugün regl olmam lazımdi olmadım bakalım

Anladım canım teşekkür ederim bilgi için.
Çocuğunu kucağına almak nasip olsun akıllı sağlıklı hayırlı bir evlat sahibi ol inş :)

Çok teşekkür ederim tatlım:) Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlarla nasip etsin

Kasık ağrısı ve cok hafif akıntı dışında ha bi de şişkinlik hissi nefes darlığı dışında bir şey yok :/
Bende de ağrı ve akıntı var üç gün sonra iğnemin etkisi geçiyor test yap diyorlar ama korkuyorum negatif çıkacak diye Demir eksikliği var çarpıntım iyice arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…