Bende de ağrı ve akıntı var üç gün sonra iğnemin etkisi geçiyor test yap diyorlar ama korkuyorum negatif çıkacak diye Demir eksikliği var çarpıntım iyice arttı
Hap kullandım bi ara hep kabus gördüm şimdi sıvı bişey kullanıyorum ama heyecan ve sıcak üst üste gelince nefes aldırmıyor ben de düşünmekten yoruldum artık bazen diyorum düşünmicem nolursa olsun ama başaramıyorum
Hap kullandım bi ara hep kabus gördüm şimdi sıvı bişey kullanıyorum ama heyecan ve sıcak üst üste gelince nefes aldırmıyor ben de düşünmekten yoruldum artık bazen diyorum düşünmicem nolursa olsun ama başaramıyorum
Bende öyle uyusam da rüyamda görüyorum bu sefer de.
Zaten daha yeni evlendim nikah var düğün eylül de ama 9 senedir birlikteyiz.
Yoksa bu kadar kafaya takmak yerine beklerdim
Bende öyle uyusam da rüyamda görüyorum bu sefer de.
Zaten daha yeni evlendim nikah var düğün eylül de ama 9 senedir birlikteyiz.
Yoksa bu kadar kafaya takmak yerine beklerdim
İnş düğününde hamiş olursun o Zaman :) gerçi şöyle de bişey var balayında hamiş olmayıp sonraki aylarda olmak da güzel olur rahat rahat eğlenirsin :) gerçi siz 9 senedir birlikteymişsiniz gezmişsinizdir baya :)
İnş düğününde hamiş olursun o Zaman :) gerçi şöyle de bişey var balayında hamiş olmayıp sonraki aylarda olmak da güzel olur rahat rahat eğlenirsin :) gerçi siz 9 senedir birlikteymişsiniz gezmişsinizdir baya :)
Ben varım :) 1 senedir kullandigim yasmini biraktigim ilk aydi. Geri cekme yontemi kullanmistik çıkarken biraz icime geldi gibi gelmisti hemen yikadim. Ertesi gun hapi da aldim. Tum bunlara ragmen hamile kalmisim.Farkettigimde 5 bucuk haftalikti:) 2015 senesinde oldu bunlar. 28 günde bir regli oluyorum heralde o ay ovulasyon farkli oldu bilemiyorum hic. O yuzden olmaz olmaz demeyelim hersey mumkun