- 29 Aralık 2024
- 2.032
- 1.074
- 48
- Konu Sahibi Mymiraclestar
-
Varsa her türlü cikicak 10liraljk bile alsanİnşallah yaparpredictor almadığıma pişmanım şuan
Doğru söylüyorsunVarsa her türlü cikicak 10liraljk bile alsan
Bence hamilesinDoğru söylüyorsunsabah bi gebelik bi ovi patlatayım yoksa bidaha da yapmam regl beklerim yetti midem bulandı artık
Kiz bi reglin geçsin bi dur ben bu sefer regli bekliycemDoğru söylüyorsunsabah bi gebelik bi ovi patlatayım yoksa bidaha da yapmam regl beklerim yetti midem bulandı artık
Hayırlı olsun canım masallah nasıl güzel bi renk boyleKızlar günaydınnnbu sabah yaptığım test
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun canım masallah nasıl güzel bi renk boylebizede dua et
Elinizde o
Elinizde ovulasyon testi varmi onu deneyebilirmjsinjz onda pik veriyormuş
Kızlar şimdi yaptım ovulasyon testi. Regle üç gün var. Henüz pik değil ama belirginYakaladımevet evet lütfen bende görmek istiyorum
Ohh rahatladım canim valla çok saolKızlar şimdi yaptım ovulasyon testi. Regle üç gün var. Henüz pik değil ama belirgin
Benimde 4 gün var bu şekilde çıktı. Acaba dedim yakın mıKızlar şimdi yaptım ovulasyon testi. Regle üç gün var. Henüz pik değil ama belirgin
Demekki her hamiste pik çıkacak diye bi kural yokmusBenimde 4 gün var bu şekilde çıktı. Acaba dedim yakın mı
Evet görmüş oldukDemekk
Demekki her hamiste pik çıkacak diye bi kural yokmus
Bence ovulasyon testi değil de erken gebelik yapın. Çünkü idrarda baktığı şeyler farklı o yüzden boşa kafa karıştırmasınBenimde 4 gün var bu şekilde çıktı. Acaba dedim yakın mı
Kan verdiniz mi acabaBence ovulasyon testi değil de erken gebelik yapın. Çünkü idrarda baktığı şeyler farklı o yüzden boşa kafa karıştırmasın
Yok henüz vermedim. Regl tarihimin geçmesini bekliyorumKan verdiniz mi acaba
Koyulasmis kan ver ya ben bile burda çatladım sen nasıl duruyosunKızlar günaydın bugün kaset test ve yine predictor early yaptım. Sonuçlar gün gün şu şekilde
İnşallah pozitife döner sizinKoyulasmis kan ver ya ben bile burda çatladım sen nasıl duruyosunbende bugün test yaptım negatif
Dpo13 bugün artık sanmiyorum olsa çıkardı ya sizle aynı günümüz çünküİnşallah pozitife döner sizinben perşembeye kadın doğumdan randevu almıştım geçen hafta. O gün gidince kan vereyim diye tutuyorum kendimi
İnşallah en güzel zamanda sağlıkla gelirDpo13 bugün artık sanmiyorum olsa çıkardı ya sizle aynı günümüz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?