Regle 4 Gün kala Predictor Early silik çizgi. Hamile miyim kızlar?

Kızlar ben reglime 5 gün kala predictor ile idrar testi yapmıstım belirtilerim oldugu icin. gayet belirgindi ama digerine göre silikti. böyle cıkınca bende gittim kan verdim. 36,49 çıktı şuan beklenen regle 3 gün var. belirtiler devam ediyor.

Özellikle sigara icen biri olarak birden sigaradan uzaklasıp koku hassasiyetim oldu icemiyorm. cay-kahve icemiyorum. mide sallantısı gibi his yasayarak basladım. yorgunluk, gögüste batma. bugunde 3 gün kaldıgı icin tekrar bi test verdım 2 gun sonra, artıs varmı dıye henuz sonuc cıkmadı

Ben de birazdan kan vermeye gideceğim. Çıkınca yazacağım. Reglim 10 temmuz

Kızlar merhaba, 10 temmuz regl tarihimdi. 8 temmuz (19:30) da beta hcg 139 çıktı. bugün doktora gittim. Yani 11 temmuz (12:30) da beta hcg 550 çıktı. Yaklaşık 66 saatte 4 katına çıkmış değer. Sizce nasıl ? Doktorun henüz haberi yok sonuçtan. Doktor karın ultrasonuna baktı, vajinale gerek yok dedi. Endometrial kalınlaşma görünüyor. Bu iyi bir şey kese için hazırlık dedi. Ama hala çok erken 2 hafta sonra tekrar gelin dedi. Sizin artışlarınız nasıldı ? Kimyasal gebelik olur mu diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…