- 19 Ekim 2021
- 32
- 4
- 36
- 25
- Konu Sahibi Mymiraclestar
-
Ne belirtin var canımKızlar ben reglime 5 gün kala predictor ile idrar testi yapmıstım belirtilerim oldugu icin. gayet belirgindi ama digerine göre silikti. böyle cıkınca bende gittim kan verdim. 36,49 çıktı şuan beklenen regle 3 gün var. belirtiler devam ediyor.
Hayırlı olsun canım hamilelik belirtisi tam gaz yasiyosun gözün aydinÖzellikle sigara icen biri olarak birden sigaradan uzaklasıp koku hassasiyetim oldu icemiyorm. cay-kahve icemiyorum. mide sallantısı gibi his yasayarak basladım. yorgunluk, gögüste batma.
Merhaba pozitif görünüyor inşallahKızlar günaydın bugün kaset test ve yine predictor early yaptım. Sonuçlar gün gün şu şekilde
İnşallah çok sağolun. Bu akşam kan vereceğim. Laboquick kullandımMerhaba pozitif görünüyor inşallah
Ovulasyon testinizin markası neydi acaba ?
Ben de birazdan kan vermeye gideceğim. Çıkınca yazacağım. Reglim 10 temmuzKızlar ben reglime 5 gün kala predictor ile idrar testi yapmıstım belirtilerim oldugu icin. gayet belirgindi ama digerine göre silikti. böyle cıkınca bende gittim kan verdim. 36,49 çıktı şuan beklenen regle 3 gün var. belirtiler devam
Evet yazın az kalmış kesinlikle hcg yükselmiştir.Ben de birazdan kan vermeye gideceğim. Çıkınca yazacağım. Reglim 10 temmuz
Benimde 4 gün var bu şekilde çıktı. Acaba dedim yakın mı
139 çıktıEvet yazın az kalmış kesinlikle hcg yükselmiştir.
Dün akşam verdim. 139 çıktıKan verdiniz mi acaba
Merhabalar aynı durum bende de var bakabilir mısınız acaba adetine 5 gün varHayırlı olsun canım hamilelik belirtisi tam gaz yasiyosun gözün aydin
Bu hangi marka ben çizgi görüyorum hayırlı olsunMerhabalar aynı durum bende de var bakabilir mısınız acaba adetine 5 gün var
Yaa gözün aydin canim hayırlı olsun çok sevindimDün akşam verdim. 139 çıktı
çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler, isteyen herkese nasip olsunYaa gözün aydin canim hayırlı olsun çok sevindim
Benim de 5 gün kalan silik pembe çıkmıştı. Sonra giderek koyulaştı. Reglim yarın, dün kan verdim. 139 çıktı. Bence predictor erken gebelik yapmaya devam edin her günMerhabalar aynı durum bende de var bakabilir mısınız acaba adetine 5 gün var
Benim de 5 gün kalan silik pembe çıkmıştı. Sonra giderek koyulaştı. Reglim yarın, dün kan verdim. 139 çıktı. Bence predictor erken gebelik yapmaya devam edin her gün
<3<3 Nazar degmesin. benimde beklenen regle hala 2-3 gün var. 48 saat arayla tekrar yapın demisti hekim ilki 36,49 du ikincisi 103 çıktı139 çıktı
Aminn, size de nazar değmesin inşallah. Sağlıkla yükselsin değerlerimiz<3<3 Nazar degmesin. benimde beklenen regle hala 2-3 gün var. 48 saat arayla tekrar yapın demisti hekim ilki 36,49 du ikincisi 103 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?