Regle 4 Gün kala Predictor Early silik çizgi. Hamile miyim kızlar?

Kızlar ben reglime 5 gün kala predictor ile idrar testi yapmıstım belirtilerim oldugu icin. gayet belirgindi ama digerine göre silikti. böyle cıkınca bende gittim kan verdim. 36,49 çıktı şuan beklenen regle 3 gün var. belirtiler devam ediyor.

Özellikle sigara icen biri olarak birden sigaradan uzaklasıp koku hassasiyetim oldu icemiyorm. cay-kahve icemiyorum. mide sallantısı gibi his yasayarak basladım. yorgunluk, gögüste batma. bugunde 3 gün kaldıgı icin tekrar bi test verdım 2 gun sonra, artıs varmı dıye henuz sonuc cıkmadı

Özellikle sigara icen biri olarak birden sigaradan uzaklasıp koku hassasiyetim oldu icemiyorm. cay-kahve icemiyorum. mide sallantısı gibi his yasayarak basladım. yorgunluk, gögüste batma.
Hayırlı olsun canım hamilelik belirtisi tam gaz yasiyosun gözün aydin

Ben de birazdan kan vermeye gideceğim. Çıkınca yazacağım. Reglim 10 temmuz

Kızlar merhaba, 10 temmuz regl tarihimdi. 8 temmuz (19:30) da beta hcg 139 çıktı. bugün doktora gittim. Yani 11 temmuz (12:30) da beta hcg 550 çıktı. Yaklaşık 66 saatte 4 katına çıkmış değer. Sizce nasıl ? Doktorun henüz haberi yok sonuçtan. Doktor karın ultrasonuna baktı, vajinale gerek yok dedi. Endometrial kalınlaşma görünüyor. Bu iyi bir şey kese için hazırlık dedi. Ama hala çok erken 2 hafta sonra tekrar gelin dedi. Sizin artışlarınız nasıldı ? Kimyasal gebelik olur mu diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…