Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Regle 5 gün kala korunmasız ilişki yaşayıp ve ertesi gün hapı kullandığım halde gebe kalır mıyım
Merhaba başlıkta da bahsettiğim gibi regl döneminden 5 gün önce korunmasız ilişki yaşadım eşimle ve 18 saat sonra ertesi gün hapı kullandım buna rağmen gebelik riskim olur mu
Merhaba başlıkta da bahsettiğim gibi regl döneminden 5 gün önce korunmasız ilişki yaşadım eşimle ve 18 saat sonra ertesi gün hapı kullandım buna rağmen gebelik riskim olur mu
evet olur soyle kı o ılac ıcıldıgınde olacak olan yumurtlamayı engeller hormon sayesınde. sende yumurtlamazsın ve hamılelık olusmaz ama yumurtlama olmus ve hazır orda beklerken dollenmeyı engelleyen ı ılac degıldır. yanı oncelık korunmak...ıstenmıyorsa cocuk lutfen korunun. ılla saat gıbı degıl vucut yumurtlaman gec olsa o gune denk gelse kalırsın tabı hamıle.:S ılıskıden 12 13 gun sonra bı evde gbelık testı yapabılırsın. ya da adet olmusan zaten zamanında yumurtlamıssındır sıkıntı yoktur.