• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regle 5 gün kala korunmasız ilişki yaşayıp ve ertesi gün hapı kullandığım halde gebe kalır mıyım

atmacaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
1
0
1
26
Merhaba başlıkta da bahsettiğim gibi regl döneminden 5 gün önce korunmasız ilişki yaşadım eşimle ve 18 saat sonra ertesi gün hapı kullandım buna rağmen gebelik riskim olur mu

Merhaba başlıkta da bahsettiğim gibi regl döneminden 5 gün önce korunmasız ilişki yaşadım eşimle ve 18 saat sonra ertesi gün hapı kullandım buna rağmen gebelik riskim olur mu
evet olur soyle kı o ılac ıcıldıgınde olacak olan yumurtlamayı engeller hormon sayesınde. sende yumurtlamazsın ve hamılelık olusmaz ama yumurtlama olmus ve hazır orda beklerken dollenmeyı engelleyen ı ılac degıldır. yanı oncelık korunmak...ıstenmıyorsa cocuk lutfen korunun. ılla saat gıbı degıl vucut yumurtlaman gec olsa o gune denk gelse kalırsın tabı hamıle.:S ılıskıden 12 13 gun sonra bı evde gbelık testı yapabılırsın. ya da adet olmusan zaten zamanında yumurtlamıssındır sıkıntı yoktur.

Back