. Kimi döllenmeden 8 gün sonra (düşük ihtimal de olsa bi ciziGi görüyor ama geneli 10. Gün. Ama 12. Gün ilk silik çizgiyi gören de var. Demem o ki 5 gün kala daha 8. Gün desek 9. Gün bile kanda negatif olup 10. Gün benim gibi pozitif görebilirsin.Merhaba ben ayın 10unda kadın doğum genel kontrolde beta sonucum 0 dı. Bugün bata 5 kala sonucum 2,30 çıktı. Negatif ama regle daha olduğu için artma ihtimali olur mu yoksa beş gün kala hamilelik olsa daha mı yüksek olması gerekirdi? Lütfen fikri olanlardan yardım bekliyorum . Bu arada çatlama muhtemelen 11inde oldu.
Teşekkür ederim hala umut olması mutlu etti. Siz kan mı vermiştiniz 10.gün evde testte mi çıktı.. Kimi döllenmeden 8 gün sonra (düşük ihtimal de olsa bi ciziGi görüyor ama geneli 10. Gün. Ama 12. Gün ilk silik çizgiyi gören de var. Demem o ki 5 gün kala daha 8. Gün desek 9. Gün bile kanda negatif olup 10. Gün benim gibi pozitif görebilirsin.
Döllenmeden sonra derken çatladıgi günden mi bahsediyorsunuz? Hangi günden itibaren saymaya başlıyoruz. Kimi döllenmeden 8 gün sonra (düşük ihtimal de olsa bi ciziGi görüyor ama geneli 10. Gün. Ama 12. Gün ilk silik çizgiyi gören de var. Demem o ki 5 gün kala daha 8. Gün desek 9. Gün bile kanda negatif olup 10. Gün benim gibi pozitif görebilirsin.
Ben de adetime 6 gün kala idrarda çok çok silik bir çizgi gördüm adete 5 gün kala kan testi yaptım pozitif çıktıMerhaba ben ayın 10unda kadın doğum genel kontrolde beta sonucum 0 dı. Bugün bata 5 kala sonucum 2,30 çıktı. Negatif ama regle daha olduğu için artma ihtimali olur mu yoksa beş gün kala hamilelik olsa daha mı yüksek olması gerekirdi? Lütfen fikri olanlardan yardım bekliyorum . Bu arada çatlama muhtemelen 11inde oldu.
Teşekkürler kanda sonucunuz kaçtı acabaBen de adetime 6 gün kala idrarda çok çok silik bir çizgi gördüm adete 5 gün kala kan testi yaptım pozitif çıktı
25 çıktıTeşekkürler kanda sonucunuz kaçtı acaba
5güne göre güzel çıkmış maşallah diyeyim25 çıktı
ben burda cok yazdım ezberımde kaldı o uyuzden. 9. gun gıttım kan verdım. 1,20 cıktı. gece ruyamda hamıleymısım havalara ucuyorum falan dıye gordum. test de bol yanı 50 lı almısım kalktım yaptım bıldıgın sılık cızgı cıktı. yanlıs dıye dusundum ertesı gun yaptım daha belırgın bır pembe cızgı derken 4+6 da dr a gıttım . 9. gun kan verdım cıkmadı ama sonraları testte cıktı ama kontrole geldım dedım. hamıle olamazsın dedı. hamıleyım dedım . degılsın dedı. allah allah sız kontrol edın degılsem de degılımdır dedım. (konusma aynı boyle ) hıııı evet kucuk bı kese gorunuyor dedı :)) guzel bı anıydı :))Teşekkür ederim hala umut olması mutlu etti. Siz kan mı vermiştiniz 10.gün evde testte mi çıktı.
Evet o zamana kadar belli olur ama bazen adet geçimine kadar da testlerde çıkmıyor stres yapmayın en etkileyen de stres zaten5güne göre güzel çıkmış maşallah diyeyimben de 2 3 gün sonra evde test yapsam var mı yok mu belli olur umarım. Belirsizlik de ayrı bir strest yaratıyor ya
Döllenmeden sonra derken çatladıgi günden mi bahsediyorsunuz? Hangi günden itibaren saymaya başlıyoruz
Kanda çıkmaması çok ilginçmiş yanlış ölçüldü belki de, gerçekten güzel bir anıya dönüşmüş tüm o belirsizlikben burda cok yazdım ezberımde kaldı o uyuzden. 9. gun gıttım kan verdım. 1,20 cıktı. gece ruyamda hamıleymısım havalara ucuyorum falan dıye gordum. test de bol yanı 50 lı almısım kalktım yaptım bıldıgın sılık cızgı cıktı. yanlıs dıye dusundum ertesı gun yaptım daha belırgın bır pembe cızgı derken 4+6 da dr a gıttım . 9. gun kan verdım cıkmadı ama sonraları testte cıktı ama kontrole geldım dedım. hamıle olamazsın dedı. hamıleyım dedım . degılsın dedı. allah allah sız kontrol edın degılsem de degılımdır dedım. (konusma aynı boyle ) hıııı evet kucuk bı kese gorunuyor dedı :)) guzel bı anıydı :))
Teşekkür ederim gerçekten öyleymiş. Hayırlısı olsun olmazsa artık aşılama vs öneriyor drlar amh değerinden dolayıEvet o zamana kadar belli olur ama bazen adet geçimine kadar da testlerde çıkmıyor stres yapmayın en etkileyen de stres zaten
Hayır daha o zaman yerleşmiş de o yüzden yerleşme sonrası bhcg salgılanır. Döllenme sonrası değil. Yabancıların test videolarini çok izlerim youtubeda. 14. Gün ilk + aldığı oluyor insanlarin geç yerleşiyor geç salgilaniyor imkansz değil hata da degilKanda çıkmaması çok ilginçmiş yanlış ölçüldü belki de, gerçekten güzel bir anıya dönüşmüş tüm o belirsizlikİnşallah kolaylıkla kucağınıza alıp daha güzel anılar biriktirirsiniz
O zaman benim 10temmuzda kadın doğumda sonuçlarda yumurtlama yakın görünüyordu 2güne falan demişti dr, 12sinde endokrinde değerler düşmüştü yani çatlamış olmalıydı. 11inde çatladı dersem 9gün(bata5) sonra testte çıkmaması çok absürd değil. Umarım geç de olsa güzel haber alırımHayır daha o zaman yerleşmiş de o yüzden yerleşme sonrası bhcg salgılanır. Döllenme sonrası değil. Yabancıların test videolarini çok izlerim youtubeda. 14. Gün ilk + aldığı oluyor insanlarin geç yerleşiyor geç salgilaniyor imkansz değil hata da degil
Rabbim nasip etsin bizde aşılama düşünüyorduk ama daha gitmeden oldu size de nasip olsun inşallahTeşekkür ederim gerçekten öyleymiş. Hayırlısı olsun olmazsa artık aşılama vs öneriyor drlar amh değerinden dolayı
Teşekkür ederim aminn, siz de sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah tebrik ederimRabbim nasip etsin bizde aşılama düşünüyorduk ama daha gitmeden oldu size de nasip olsun inşallah
Hayırlısıyla o pozitif gör inşallahO zaman benim 10temmuzda kadın doğumda sonuçlarda yumurtlama yakın görünüyordu 2güne falan demişti dr, 12sinde endokrinde değerler düşmüştü yani çatlamış olmalıydı. 11inde çatladı dersem 9gün(bata5) sonra testte çıkmaması çok absürd değil. Umarım geç de olsa güzel haber alırım
Teşekkür ederimTeşekkür ederim aminn, siz de sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?