- 4 Mayıs 2025
- 170
- 43
- 13
- 29
- Konu Sahibi birmucizeoldu
-
Bende tam sana yazmıştım canım, ben daha erken gebelik testi yapmadım elimde yok. Daha yeni sipariş verdiğim için bunu yaptım bakalım nasipCanım sonucun ne olacak çok merak ediyorum şu an benim de aynen o şekilde koyulaşmaya başlıyor adetime beş gün var
Rabbim gönlümüzden geçeni biliyor sağlıkla nasip etsin inşallahBende tam sana yazmıştım canım, ben daha erken gebelik testi yapmadım elimde yok. Daha yeni sipariş verdiğim için bunu yaptım bakalım nasip
İnşallah canım benimRabbim gönlümüzden geçeni biliyor sağlıkla nasip etsin inşallah
Bnmkide bu sekilde ama yok gibi hissediyorum gozum oyun mu oynuyo anlamadim ki en alttakinj dun yapmistim bgn itibariyle 4 gun kaldiMerhaba
Reglime 5 gün kaldı, 4-5 gündür göğüslerim de dolgunluk mevcut sızı da var.
Pazartesi günü bir baş dönmesi yaşadım ufak çaplı.
Bu sabah 6dan beri bel ağrım mevcut uyutmadı.
Elimde test olmadığı için bunu yaptım.
Ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen var mi?
Eki Görüntüle 3642457
Yok canım koyu baya en altta kiBnmkide bu sekilde ama yok gibi hissediyorum gozum oyun mu oynuyo anlamadim ki en alttakinj dun yapmistim bgn itibariyle 4 gun kaldi
Canım adetime 5gün var bugün ovulasyon testim böyle olduBnmkide bu sekilde ama yok gibi hissediyorum gozum oyun mu oynuyo anlamadim ki en alttakinj dun yapmistim bgn itibariyle 4 gun kaldi
Bilemedim yaa bida yarin yaparim bgn yapmicam galibaYok canım koyu baya en altta ki
Aeninde baya koyu dhdhhd gebelik testi yaptin miCanım adetime 5gün var bugün ovulasyon testim böyle oldu
Evet yaptım silik çıktı kan verdim sonucunu bekliyorum canımAeninde baya koyu dhdhhd gebelik testi yaptin mi
Ne ara kizEvet yaptım silik çıktı kan verdim sonucunu bekliyorum canım
Devlet hastenesi yakın canım atladım arabaya gittim 10dk da geldim eşimin haberi yok tabii sonuç çıkmadan kesin bişey olmadığı için eşime söylemedim. 15eylül adet günüm canımNe ara kizinsallah vardir ne zmn cikicak bide bat ne zmn senin
Seninki baya koyu bnde 14 eylul bat ama vermedim ya gebelik yapmadim dahaDevlet hastenesi yakın canım atladım arabaya gittim 10dk da geldim eşimin haberi yok tabii sonuç çıkmadan kesin bişey olmadığı için eşime söylemedim. 15eylül adet günüm canım
Seninki baya koyu bnde 14 eylul bat ama vermedim ya gebelik yapmadim daha
Bilmiyorum canım inşallah gebeliktir. 1yıldır bu testlere verdiğim paranın haddi hesabı yoktur. Umutlanamıyorum yada hevesim kursağımda kalacak diye korkuyorumSeninki baya koyu bnde 14 eylul bat ama vermedim ya gebelik yapmadim daha
İnsallah o sekilde olmaz sonucun ne zmn cikicakmisBilmiyorum canım inşallah gebeliktir. 1yıldır bu testlere verdiğim paranın haddi hesabı yoktur. Umutlanamıyorum yada hevesim kursağımda kalacak diye korkuyorum
Sormak aklıma gelmediİnsallah o sekilde olmaz sonucun ne zmn cikicakmis
Yani sabah vermissin gerci mantiken oyle olur herhalde insallah iyi cikar yaaaaSormak aklıma gelmediöğlen gibi çıkar heralde
Değerin 29çıkmışNe ara kizinsallah vardir ne zmn cikicak bide bat ne zmn senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?