- 12 Aralık 2012
- 97
- 41
- 288
- Konu Sahibi birmucizeoldu
-
Tebrikler, sağlıcakla kucağınıza alın. Bize süreçten bahseder misiniz? Belirtiler vs. "Hamilelik test hikayeleri" diye bir başlık açmıştım, oradan da yazabilirsiniz diğer okuyucular içinde <3Canım değerim 29 çıkmış
Âmin âmin inşallah Allah razı olsun. Tabii ki paylaşırım bu sürece. Hatta şöyle söyleyebilirim benim için bir mucize tedaviye başlayacaktım Rabbim isteyen herkese nasip etsin şimdi eşimle konuşacağım akşama doğru uzun uzun yazarım oğlumu okuldan almaya gidiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrikler, sağlıcakla kucağınıza alın. Bize süreçten bahseder misiniz? Belirtiler vs. "Hamilelik test hikayeleri" diye bir başlık açmıştım, oradan da yazabilirsiniz diğer okuyucular içinde <3
Ya cok sevindim canim insallah saglikla dogar belirtilerin nelerdiDeğerin 29çıkmış
Ayyy canım çok sevindim hadi gözün aydın, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah dağlımla kavuş yavrunaCanım değerim 29 çıkmış
Âmin inşallah canım Allah razı olsun darısı sana daAyyy canım çok sevindim hadi gözün aydın, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah dağlımla kavuş yavruna
Hayırlısıyla canım amin inşallah dua et banada güzel kalpli melekÂmin inşallah canım Allah razı olsun darısı sana da
Sağ ol canım benim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aslında çok fazla belirtim yoktu dediğim gibi benim ovülasyon çizgisi koyulaşınca ben şüphelendim erken gebelik testleri silik çıktı ovülasyon testi bariz belliydi o sebeple kan verdimYa cok sevindim canim insallah saglikla dogar belirtilerin nelerdi
İyi yapmissim bes gun onceden bide masallah yumurtlaman ne zmndiSağ ol canım benim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aslında çok fazla belirtim yoktu dediğim gibi benim ovülasyon çizgisi koyulaşınca ben şüphelendim erken gebelik testleri silik çıktı ovülasyon testi bariz belliydi o sebeple kan verdim
Rabbim kimin gönlünden geçiriyorsa kucağına düşürmeyi de nasip etsin inşallah.Hayırlısıyla canım amin inşallah dua et banada güzel kalpli melek
yumurtlama günümü tam olarak bilmiyorum ovülasyon testini yaptığım zaman yumurtlama gününde o ikinci çizgi hiçbir zaman çok koyu olmadı tutmaz diye de düşündüm her zamanki gibi hatta en önemli günü kaçırmıştım Allah nasibine yazınca oluyor demek kiİyi yapmissim bes gun onceden bide masallah yumurtlaman ne zmndi
Evet cnm oylr tabi Allahtan umit kesilmez akintin var mi oekiRabbim kimin gönlünden geçiriyorsa kucağına düşürmeyi de nasip etsin inşallah.
yumurtlama günümü tam olarak bilmiyorum ovülasyon testini yaptığım zaman yumurtlama gününde o ikinci çizgi hiçbir zaman çok koyu olmadı tutmaz diye de düşündüm her zamanki gibi hatta en önemli günü kaçırmıştım Allah nasibine yazınca oluyor demek ki
Akıntım yok canım sırt ağrısı var sanki birazEvet cnm oylr tabi Allahtan umit kesilmez akintin var mi oeki
Bnde de akinti yok ama yumurtlamadan sonra devam eden bel agrim var iste normalde reglide bile agrim olmazAkıntım yok şuan ama sırt ağrısı var sanki
Benimde reglde ağrım çok olmaz adet günümde yada bi gün öncesi hafiften olur o kadar şuan 5 gün kaldı âdetime psikolojik mi bilmiyorum sırtım ağrıyor gibiBnde de akinti yok ama yumurtlamadan sonra devam eden bel agrim var iste normalde reglide bile agrim olmaz
Hamileliktendir cnm agrin suan ama benmki nedenBenimde reglde ağrım çok olmaz adet günümde yada bi gün öncesi hafiften olur o kadar şuan 5 gün kaldı âdetime psikolojik mi bilmiyorum sırtım ağrıyor gibi
Allah razı olsun canım amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinçok tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı bize de böyle bir haberle bu forumu güncellemeyi nasip etsin inşallah <3
Saglikla kucaginiza almak nasip olsunCanım değerim 29 çıkmış
Benim de boyle cikti adetime 4 gun var benimde olabilirmi daha once boyle oldu ve kimyasal gecirdimDeğerin 29çıkmış
İnşallah vardır canım kan testi yaptırBenim de boyle cikti adetime 4 gun var benimde olabilirmi daha once boyle oldu ve kimyasal gecirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?