Regle 5 gün kala ovulasyon testim

Tebrikler, sağlıcakla kucağınıza alın. Bize süreçten bahseder misiniz? Belirtiler vs. "Hamilelik test hikayeleri" diye bir başlık açmıştım, oradan da yazabilirsiniz diğer okuyucular içinde <3
Âmin âmin inşallah Allah razı olsun. Tabii ki paylaşırım bu sürece. Hatta şöyle söyleyebilirim benim için bir mucize tedaviye başlayacaktım Rabbim isteyen herkese nasip etsin şimdi eşimle konuşacağım akşama doğru uzun uzun yazarım oğlumu okuldan almaya gidiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ya cok sevindim canim insallah saglikla dogar belirtilerin nelerdi
Sağ ol canım benim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Aslında çok fazla belirtim yoktu dediğim gibi benim ovülasyon çizgisi koyulaşınca ben şüphelendim erken gebelik testleri silik çıktı ovülasyon testi bariz belliydi o sebeple kan verdim

İyi yapmissim bes gun onceden bide masallah yumurtlaman ne zmndi

Hayırlısıyla canım amin inşallah dua et banada güzel kalpli melek
Rabbim kimin gönlünden geçiriyorsa kucağına düşürmeyi de nasip etsin inşallah.
İyi yapmissim bes gun onceden bide masallah yumurtlaman ne zmndi
yumurtlama günümü tam olarak bilmiyorum ovülasyon testini yaptığım zaman yumurtlama gününde o ikinci çizgi hiçbir zaman çok koyu olmadı tutmaz diye de düşündüm her zamanki gibi hatta en önemli günü kaçırmıştım Allah nasibine yazınca oluyor demek ki

Evet cnm oylr tabi Allahtan umit kesilmez akintin var mi oeki

çok tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı bize de böyle bir haberle bu forumu güncellemeyi nasip etsin inşallah <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…