Regle 7 gün kala pozitif 🤔

Değerim 0.60 çıktı ama arkadaşım da adet olacağı gün test vermiş hatta iki gün sonra tekrar vermiş negatif çıkmış üç gün sonra tekrar vermiş ve şuan 14 haftalık hamile
Adet olmadığın sürece umut vardır
Yumurtlamam ne zamandı biliyor musun

Benim reglime 1 hafta kala ikinci cizgi silik cikmisti aynı gün kan verdim beta 36,49 du

Canım ben de adete 8 gün kala öğrendim silik çizgiyle inşallah sağlıkla kucağına al ben de hala anlam veremiyorum bence erken yumurtladım
Benimde 8 gün var ve test yaptım markaya çok güvenmesemde silik çıktı. İnşallah doğrudur sizin yorumunuzu görünce bi heyecanlandım şuan

Hafif bulantı ve halsizlik var. Bir de yemek yedikten sonra karnımda aşırı şişkinlik ve sertlik. Sabaha geçiyor ama
Bende sabah test yaptım 3 dk içinde silik çıktı 1 saat sonra koyulasti çizgi bakarmisiniz acaba bende umutlanayim mı reglime 5 gün var

Eklentiler

• 1000178878.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 72
  • 1000178942.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 69
Merhaba ben test yaptım yalancı pozıtif mi bilmiyorum adet uc gun gecıktı yaptıgım tesler atacağım büğün bes gun oldu adet olmadım ilk kez basima geldi gecıkme hıc olmaz dı kan verdim negatıf ılk gebelık bende gec donlenme idi okadar yapmiştim cıkmamişti sonra gecıkme 8 9 10 11 olunca kanda ve teste cikti sizce bu kuruma mı hayal görüyordum sonra boyle gordum sizce varmı yarın 6 gun gecıkme

Eklentiler

• 4373.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 4376.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 49
  • 4569.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 76
Var gibi görünüyor baktırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…