- 3 Şubat 2025
- 777
- 1.158
- 28
İnşallah vardır sonucu bizede haber verBugün kan vercem ama bence yok inşaallah vardır ama
Değerim 0.60 çıktı ama arkadaşım da adet olacağı gün test vermiş hatta iki gün sonra tekrar vermiş negatif çıkmış üç gün sonra tekrar vermiş ve şuan 14 haftalık hamileİnşallah vardır sonucu bizede haber ver
Adet olmadığın sürece umut vardırDeğerim 0.60 çıktı ama arkadaşım da adet olacağı gün test vermiş hatta iki gün sonra tekrar vermiş negatif çıkmış üç gün sonra tekrar vermiş ve şuan 14 haftalık hamile
Adet olmadığın sürece umut vardır
Yumurtlamam ne zamandı biliyor musun
Hayır bilmiyorum geç döllenme de olabilir inşaallah öyledir nimo markayı şikayet ettim zaten kimse memnun değilAdet olmadığın sürece umut vardır
Yumurtlamam ne zamandı biliyor musun
İnşallah geç döllenmedir canımHayır bilmiyorum geç döllenme de olabilir inşaallah öyledir nimo markayı şikayet ettim zaten kimse memnun değil
İnşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah geç döllenmedir canım
Canım hamile misinPazartesi gideceğim sanırım teşekkür ederim. Keseyi stressiz görmek için biraz daha beklesem mi diye de düşündüm
EvetCanım hamile misin
Çok mutlu oldum canım bana da dua et bu ay güzel haberler alayım hamilelerin duaları kabul olurmuş
Belirtin var miydi
Rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşallahÇok mutlu oldum canım bana da dua et bu ay güzel haberler alayım hamilelerin duaları kabul olurmuş
Hafif bulantı ve halsizlik var. Bir de yemek yedikten sonra karnımda aşırı şişkinlik ve sertlik. Sabaha geçiyor amaBelirtin var miydi
Benimde 8 gün var ve test yaptım markaya çok güvenmesemde silik çıktı. İnşallah doğrudur sizin yorumunuzu görünce bi heyecanlandım şuanCanım ben de adete 8 gün kala öğrendim silik çizgiyle inşallah sağlıkla kucağına alben de hala anlam veremiyorum bence erken yumurtladım
Bende sabah test yaptım 3 dk içinde silik çıktı 1 saat sonra koyulasti çizgi bakarmisiniz acaba bende umutlanayim mı reglime 5 gün varHafif bulantı ve halsizlik var. Bir de yemek yedikten sonra karnımda aşırı şişkinlik ve sertlik. Sabaha geçiyor ama
Var gibi görünüyor baktırdınız mıMerhaba ben test yaptım yalancı pozıtif mi bilmiyorum adet uc gun gecıktı yaptıgım tesler atacağım büğün bes gun oldu adet olmadım ilk kez basima geldi gecıkme hıc olmaz dı kan verdim negatıf ılk gebelık bende gec donlenme idi okadar yapmiştim cıkmamişti sonra gecıkme 8 9 10 11 olunca kanda ve teste cikti sizce bu kuruma mı hayal görüyordum sonra boyle gordum sizce varmı yarın 6 gun gecıkme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?