Teşekkür ederimBence pozitif gorunuyor hayirli olsunbazen yumurtlama erken olabiliyor sizinde erken olup boyle
Olmuş olabilir
İlişkiden 10 gün sonra testte pozitif görebilirsiniz. Bence kan verin var gibi duruyorTeşekkür ederimöyle bile olsa şüpheli ilişki 17 si. O yüzden kafam karıştı
Teşekkür ederiimCanım ben de adete 8 gün kala öğrendim silik çizgiyle inşallah sağlıkla kucağına alben de hala anlam veremiyorum bence erken yumurtladım
Pazartesi gideceğim sanırım teşekkür ederim. Keseyi stressiz görmek için biraz daha beklesem mi diye de düşündümİlişkiden 10 gün sonra testte pozitif görebilirsiniz. Bence kan verin var gibi duruyor
Önce kan verin, değeriniz sağlıklı artıyor mu takip edin. Değerüniz 2500-3000 civarı olduğunda karından kese görünürPazartesi gideceğim sanırım teşekkür ederim. Keseyi stressiz görmek için biraz daha beklesem mi diye de düşündüm
Bana da yardımcı olur musunuz ben 30 günde bir düzenli âdet görüyorum adetime 1 gün var bugün test yaptım sabah ama baya geç yattım ve bişeyler yedim gece sabah eşimi gönderirken test yaptım umursamadım bakmadım teste bi kenara koydum saat 12 gibi geri uyandım ve silik çizgi vardı kuruma çizgisi ama araştırdım mürekkebi dağılmadıysa pozitiftir diye ve az önce gerçek sabah idrariyla test yaptim 5 dakika fln oldu yine silik çizgi çıktı birinci test kamerada çıkıyor ama ikincisi kamerada belli olmuyorÖnce kan verin, değeriniz sağlıklı artıyor mu takip edin. Değerüniz 2500-3000 civarı olduğunda karından kese görünür
İkisinde de silik çizgi var bence pozitifBana da yardımcı olur musunuz ben 30 günde bir düzenli âdet görüyorum adetime 1 gün var bugün test yaptım sabah ama baya geç yattım ve bişeyler yedim gece sabah eşimi gönderirken test yaptım umursamadım bakmadım teste bi kenara koydum saat 12 gibi geri uyandım ve silik çizgi vardı kuruma çizgisi ama araştırdım mürekkebi dağılmadıysa pozitiftir diye ve az önce gerçek sabah idrariyla test yaptim 5 dakika fln oldu yine silik çizgi çıktı birinci test kamerada çıkıyor ama ikincisi kamerada belli olmuyor
Sanırım öyle olmuşBende oğlumu yumurtlamadan 11 gün sonra öğrendim testle yumurtlamanız beklediğinizden erken olmuş demek ki
Pazartesi gideceğim teşekkür ederimÖnce kan verin, değeriniz sağlıklı artıyor mu takip edin. Değerüniz 2500-3000 civarı olduğunda karından kese görünür
İnşallah ya 5 yıldır evliyiz artık yorulduk yaniİkisinde de silik çizgi var bence pozitif
İkinci testtede çizgi gördüm canım en önemlisi testin markası neBana da yardımcı olur musunuz ben 30 günde bir düzenli âdet görüyorum adetime 1 gün var bugün test yaptım sabah ama baya geç yattım ve bişeyler yedim gece sabah eşimi gönderirken test yaptım umursamadım bakmadım teste bi kenara koydum saat 12 gibi geri uyandım ve silik çizgi vardı kuruma çizgisi ama araştırdım mürekkebi dağılmadıysa pozitiftir diye ve az önce gerçek sabah idrariyla test yaptim 5 dakika fln oldu yine silik çizgi çıktı birinci test kamerada çıkıyor ama ikincisi kamerada belli olmuyor
Nimo erken gebelik testiİkinci testtede çizgi gördüm canım en önemlisi testin markası ne
Pek güvenilir bir test değil maalesef. Başka bir markayla tekrar dene bence ya da direk kan verNimo erken gebelik testi
Pek güvenilir bir test değil maalesef. Başka bir markayla tekrar dene bence ya da direk kan ver
Bugün kan vercem ama bence yok inşaallah vardır amaPek güvenilir bir test değil maalesef. Başka bir markayla tekrar dene bence ya da direk kan ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?