Regle benzeyen hamilelik belirtisi

Tekrar test yaptım negatif. Yarın dra gideceğim. Bu ay tüp bebek tedavisine de başlıyorum. Keşke kendiliğinden olsaydı. :KK43:
Ben geçikmenin ilk günü negatif görünce yapmaya korkar oldum hakkımızda hayırlısı canm

Ben geçikmenin ilk günü negatif görünce yapmaya korkar oldum hakkımızda hayırlısı canm
Son durumuz nedir ben hala olmadım dün bi ara bel ağrısı çektim bir kaç saat sürdü adet gelecek sandım fakat hala olmadım ağrı da yok 5.gundeyim lekeleenme bile yok bende

Son durumuz nedir ben hala olmadım dün bi ara bel ağrısı çektim bir kaç saat sürdü adet gelecek sandım fakat hala olmadım ağrı da yok 5.gundeyim lekeleenme bile yok bende
Benimde 4. Gün ara ara ıslaklık hissi ve adet sancım oldu bende adet olcam sandım ama akıntım var şeffaf beyaz kokusuz yarın sabah test yapcam tekrar

Benimde 4. Gün ara ara ıslaklık hissi ve adet sancım oldu bende adet olcam sandım ama akıntım var şeffaf beyaz kokusuz yarın sabah test yapcam tekrar
Ay sonucu bize de bildir hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin 🥰

Silik bir çizgi var mı bana mı öyle geliyor yaptıktan 7-8 dk sonra oldu yalnız yanlış mıdır

Eklentiler

• IMG_7473.webp
    IMG_7473.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar adetım bugun 2. Gunu gecıkıyor soylemesı ayıh ıshal oldum asırı sırt agrım vardı esım bı yapalım dedı yaptım ve boyle cıktı sabah kan verıcem emın olmak ıcın hesaplamama gore catlamanın üstüne suan 12. Gunum doger hamılelıgımıde oyle yakın bı zamanda ogrenmıstım ınsallah vardır darısı sızlete olsun ınsallah

Eklentiler

• 86F8BF87-F0CC-4338-8959-50096BC0D2A0.webp
    86F8BF87-F0CC-4338-8959-50096BC0D2A0.webp
    6 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşlar yarın adet günüm kasık sol ve sağ bacağıma aniden giren ağrılar var bunlar regl yaklaşıncada oluyor bana fakat 6 ay dır deniyoruz olmuyor bu ay olsun istiyorum adet olacağını zannedip hamile olduğunu öğrenen var mı
Merhaba cnm bende gebelik için 2 senedir uğraşıyorum bu ay pik gördüm değerlendirdim şuan benimde kasıkta ara sıra gelen ağrı göğüste hassasiyet mevcut .daha önce gebelik geçirmediğim için belirtiler nedir bilmiyorum ama inşallah sende hayırlı haberler alırsın bende öyle🥰🥰

Back
X