- 19 Aralık 2014
- 308
- 54
- 118
- 35
İnan bende anlamıyorum kaçıncı gün öğrendinizEvet ben adetim sökülmeye çalışıyor ama sökülemiyor diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnan bende anlamıyorum kaçıncı gün öğrendinizEvet ben adetim sökülmeye çalışıyor ama sökülemiyor diye düşünürken hamile olduğumu öğrendim.
Benim adetim duzensiz. En son mayista adet oldum. Ama hamileligim yeni. Adet olucam diye beklerken hamileymisim.İnan bende anlamıyorum kaçıncı gün öğrendiniz
Tebrik ederim inşallah bizlerede nasip olurBenim adetim duzensiz. En son mayista adet oldum. Ama hamileligim yeni. Adet olucam diye beklerken hamileymisim.
Tekrar test yaptım negatif. Yarın dra gideceğim. Bu ay tüp bebek tedavisine de başlıyorum. Keşke kendiliğinden olsaydı.Canım testini yeniledin mi
Ben geçikmenin ilk günü negatif görünce yapmaya korkar oldum hakkımızda hayırlısı canmTekrar test yaptım negatif. Yarın dra gideceğim. Bu ay tüp bebek tedavisine de başlıyorum. Keşke kendiliğinden olsaydı.![]()
Amin tüm isteyenlere insallah.Tebrik ederim inşallah bizlerede nasip olur
Son durumuz nedir ben hala olmadım dün bi ara bel ağrısı çektim bir kaç saat sürdü adet gelecek sandım fakat hala olmadım ağrı da yok 5.gundeyim lekeleenme bile yok bendeBen geçikmenin ilk günü negatif görünce yapmaya korkar oldum hakkımızda hayırlısı canm
Benimde 4. Gün ara ara ıslaklık hissi ve adet sancım oldu bende adet olcam sandım ama akıntım var şeffaf beyaz kokusuz yarın sabah test yapcam tekrarSon durumuz nedir ben hala olmadım dün bi ara bel ağrısı çektim bir kaç saat sürdü adet gelecek sandım fakat hala olmadım ağrı da yok 5.gundeyim lekeleenme bile yok bende
Ay sonucu bize de bildir hadi inşallah güzel haberlerle gelirsinBenimde 4. Gün ara ara ıslaklık hissi ve adet sancım oldu bende adet olcam sandım ama akıntım var şeffaf beyaz kokusuz yarın sabah test yapcam tekrar
Ayyy evet hayalet gibi bir çizgi varrrr inşallah canım yaSilik bir çizgi var mı bana mı öyle geliyor yaptıktan 7-8 dk sonra oldu yalnız yanlış mıdır
Peki benim testen sonra regl olmamAyyy evet hayalet gibi bir çizgi varrrr inşallah canım ya![]()
Hiç üzülmek yok zaten hayırlısını istiyoruz inşallah bir daha ki sefere canm.sakin moralini bozmaPeki benim testen sonra regl olmam![]()
Merhaba cnm bende gebelik için 2 senedir uğraşıyorum bu ay pik gördüm değerlendirdim şuan benimde kasıkta ara sıra gelen ağrı göğüste hassasiyet mevcut .daha önce gebelik geçirmediğim için belirtiler nedir bilmiyorum ama inşallah sende hayırlı haberler alırsın bende öyleArkadaşlar yarın adet günüm kasık sol ve sağ bacağıma aniden giren ağrılar var bunlar regl yaklaşıncada oluyor bana fakat 6 ay dır deniyoruz olmuyor bu ay olsun istiyorum adet olacağını zannedip hamile olduğunu öğrenen var mı