Regle iki gün kaldı sonuçlar buyrun

Test peridoctor erken gebelik testi ve al bı diye bir test ama ikisi de hassas ve negatif aklım çok karıştı benim yani Var yok arası neyin nesi bu olsa çıkmaz miydi başka markada da

Test peridoctor erken gebelik testi ve al bı diye bir test ama ikisi de hassas ve negatif aklım çok karıştı benim yani Var yok arası neyin nesi bu olsa çıkmaz miydi başka markada da
Canim malesef artimedler yaniltabiliyor hamile olsan da olmasanda onda hep bi hafif silik cizgi cikiyor gecen ay hamile olmadigim halde adete 10 gun kala yapmistim bariz cizgi vardi ama baska testlerle denesigimde negatifti bu artimede guvenme canim

Canim malesef artimedler yaniltabiliyor hamile olsan da olmasanda onda hep bi hafif silik cizgi cikiyor gecen ay hamile olmadigim halde adete 10 gun kala yapmistim bariz cizgi vardi ama baska testlerle denesigimde negatifti bu artimede guvenme canim
Gevrwkten miiii dört tane yaptimmbide ya o zaman hamiş değilimdir dimi

Gevrwkten miiii dört tane yaptimmbide ya o zaman

Baya üzüldüm simdi
Bu artimedler hep boyle canim ya benim basimada cok geldi bu test yanlis sonuc veriyor o yuzden dedim farkli testle deneyin diye ama uzulmeyin adeti gorene kadar hep bir umit var bende mesela adete bir gun kala erken gebelik testim negatifti bes alti gun gecince pozitifi gordum ama benimki gec dollenme olmus peki sizde gebelik belirtileri varmi acaba

Uyku hali var sadece o kadar ya dört tane yaptım dördü de bozuk o zaman ayy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…